“La Que No Podía Amar” – történet, szereposztás

2012/05/31 at 07:17 Hozzászólás

A modern kori Szépség és a szörnyeteg-történetben megismerhetjük Ana Paula Carmonát (Ana Brenda Contreras), egy fiatal, gyönyörű és céltudatos lányt, aki kitartó munkával és tanulással ápolónői végzettséget szerzett. Hivatástudatát anyja korai halála eredményezte, aki annak idején nem kapott megfelelő orvosi kezelést. Ana Paula és Miguel (Osvaldo Benavides) szüleik halála óta nagynénjük, az önző és kétszínű Rosaura (Ana Bertha Espín) gyámsága alatt állnak, aki egyfajta érzelmi zsarolással tartja sakkban őket, csak hogy ne maradjon egyedül: betegnek hazudja magát, és saját magát áldozatnak állítja be, aki nem tudta kellően kiélvezni az életet, míg testvére gyerekeiről gondoskodott.

A család szorult anyagi helyzetbe kerül, mikor az öreg és rosszindulatú Don Máximo (Javier Ruán), akitől a házukat bérlik, az utcára akarja őket tenni, miután Ana Paula nem hajlandó viszonozni az udvarlását. Ha ez nem lenne elég, a férfi fel is jelenti a lányt gyilkossági kísérlet vádjával, ugyanis a lány megsebesíti egy törött üveggel, mikor megpróbálja őt megerőszakolni. A rendőrőrsön Ana Paula azonban nem várt segítséget kap Bruno Reytől (Julián Gil), akinek megakad a szeme a csinos lányon, és ápolónői munkát ajánl neki főnöke, Rogelio Montero (Jorge Salinas) birtokán, ahol a tolószékhez kötött földesúr mellett kell dolgoznia. A lány a jó fizetés reményében, amellyel kihúzhatja családját a nyomorból, elfogadja az állást.

Nem sejti azonban, hogy leendő főnöke egy keménykezű zsarnok, aki nem kíméli sem üzletfeleit, sem beosztottjait, sem saját családtagjait, ha érdekei úgy kívánják: saját akaratát ellentmondást nem tűrően, akár másokon is átgázolva viszi véghez. Rogelio nem volt mindig ilyen: gyűrűs menyasszonya volt a szép Vanessa (Mar Contreras) személyében, ám egy borzalmas baleset következtében a férfi deréktól lefelé lebénult, és ezt a lány nem tudta elfogadni, így az esküvő előtt nem sokkal elhagyta vőlegényét. A megsebzett lelkű Rogeliót a történtek még inkább megkeseredetté és érzéketlenné tették.

Rogelión kívül a birtokon él Cynthia (Susana González) is, a férfi szeszélyes húga, aki szüleik halála óta arra vár, hogy bátyja kiadja neki a jussát az örökségből, ám Rogelio – hogy maga mellett tartsa testvérét – ezt időről időre megtagadja tőle. Cynthia, akit már nagyon untat Rogelio ápolása és a mindennapos összetűzések, puszta szórakozásból viszonyt kezd bátyja háta mögött a birtok intézőjével, Efráinnal (Fabián Robles). Efráin valóban szerelmes Cynthiába, miközben utána Consuelo (Michelle Ramaglia) epekedik reménytelenül. Consuelo keresztanyja María (Ana Martín), a Montero család dadája, aki saját gyermekeiként szereti Rogeliót és Cynthiát, és elborzadva figyeli, milyen torz személyiségekké lettek az évek során.

Ana Paulát elborzasztja Rogelio lehetetlen jelleme, és képtelen belenyugodni abba, hogy a rideg és barátságtalan udvarház legyen az új otthona. Rogelio kezdetben vele is ellenségesen viselkedik, ám idővel rádöbben, hogy a csinos ápolónő kezd benne olyan érzéseket felébreszteni, melyekről már rég lemondott. Ana Paula eközben megismeri a fiatal és jóképű mérnököt, Gustavót (José Ron), akivel hamarosan egymásba is szeretnek. A számító Bruno és a pénzéhes Rosaura azonban igyekeznek ennek a szerelemnek az útjába állni, nekik ugyanis az az érdekük, hogy Ana Paula Rogelio felesége legyen, majd megörökölve mesés vagyonát hozzámenjen Brunóhoz. A fifikás ügyvéd így akar bosszút állni a Montero családon, hiszen a birtok, ahol gazdálkodnak, az ő családjának jogos tulajdona volt.

Bruno és Rosaura elhitetik Ana Paulával, hogy Gustavo meghalt egy balesetben, ráadásul Miguel, Ana Paula öccse is egy csúnya rendőrségi ügybe keveredik, és felmerül annak a lehetősége, hogy élete végéig börtönbe zárják. Rogelio felajánlja a kétségbeesett lánynak, hogy megmenti öccsét a börtöntől, ha cserébe hozzámegy feleségül. Ana Paulának, aki lemondott Gustavo szerelméről, nincs más választása, mint igent mondani, noha nem is sejti, milyen kálváriában lesz része.

Rogelio mellett kész pokol Ana Paula élete, akit kezdetben csak az éltet, hogy önfeláldozásával segíthetett a családján. Hamarosan azonban feltámad benne a vágy, hogy Rogelióban is meglássa a jót, és szép lassan sikerül is feltárnia annak érzékeny és emberi oldalát. A dolgok azonban veszélyessé válnak, mikor kiderül, hogy Gustavo nagyon is életben van, mi több, Rogeliónak kezd el dolgozni, akinek sejtése sincs róla, hogy neje és Gustavo között egykor volt valami. Ráadásul Cynthia is élénken elkezd érdeklődni Gustavo iránt, valamint Vanessa is visszatér, hogy elszántan harcba szálljon Rogelio szerelméért.

Miközben csak abban lehet biztos, hogy Gustavo és Rogelio mellett is számtalan akadályt gördít majd elé a sors, Ana Paulának élete legnehezebb döntését kell meghoznia: választania kell első szerelme és újdonsült férje között.

SZEREPOSZTÁS

Ana Brenda Contreras – Ana Paula Carmona (főhősnő, Miguel nővére, Rosaura unokahúga)
Jorge Salinas – Rogelio Montero (a Del Fuerte birtok kerekesszékes tulajdonosa, Cynthia bátyja, Vanessa volt vőlegénye, szerelmes Ana Paulába)
José Ron – Gustavo Durán (mérnök, Mercedes testvére, szerelmes Ana Paulába)
Susana González – Cynthia Montero (Rogelio húga, Efráin szeretője, szerelmes Gustavóba)
Ana Martín – María Gómez (a Del Fuerte birtok házvezetőnője, Rogelio és Cynthia dadája, Consuelo keresztanyja)
Ana Bertha Espín – Rosaura (Ana Paula és Miguel gonosz nagynénje)
Ingrid Martz – Daniela (ápolónő, Ana Paula legjobb barátnője, szerelmes Miguelbe)
Osvaldo Benavides – Miguel (Ana Paula öccse, szerelmes Danielába)
Julián Gil – Bruno Rey (Rogelio jobbkeze, szerelmes Ana Paulába, Rosaura és Vanessa cinkosa)
Fabián Robles – Efráin (a Del Fuerte birtok intézője, Cynthia szeretője, Consuelo kedvese)
Paty Díaz – Macaria (Ulises felesége, a kávézó tulajdonosa, Efráin szeretője)
Mar Contreras – Vanessa (Rogelio volt menyasszonya, Elsa és Federico lánya)
Alejandro Ávila – Ernesto (orvos, szerelmes Mercedesbe)
Marco Méndez – Esteban (Vanessa korábbi vőlegénye, Gustavo, Ernesto és Mercedes barátja)
Michelle Ramaglia – Consuelo (María keresztlánya, szerelmes Efráinba)
Anaís – Mercedes (Gustavo testvére, Ernesto jegyese)
Germán Gutiérrez – Ulises (a kávézó és a vegyesbolt tulajdonosa, Macaria férje)
Adanely Núnez – Carmen (Gustavo barátja, Fermín menye)
Ignacio López Tarso – Fermín (Gustavo üzlettársa, Melina nagyapja, Carmen apósa)
Jorge Aravena – David (mérnök, Gustavo főnöke, Rogelio barátja, Bruno cinkosa)
Elizabeth Dupeyrón – Elsa (Federico neje, Vanessa anyja)
Humberto Elizondo – Federico (Vanessa apja)
Javier Ruán – Don Máximo (Ana Paula családjának főbérlője)
Yolanda Ventura – Gloria (Ernesto volt felesége)
Polly – Helena (Rosaura barátnője)
Elena Torres – Rocío (Mercedes legjobb barátnője, szerelmes Ernestóba)
Ricardo Mendoza – El Coyote (Bruno embere)
Uriel del Toro – Hugo (Rogelio munkása)
Tania Lizardo – Maripaz (Ulises és Macaria lánya)
Bernardo Flores – Margarito (a birtokon élő kisfiú)
Eduardo Linán – Iván Montero (Rogelio és Cynthia apja)

TRAILER

Entry filed under: Egyéb, Novella-ismertetők. Tags: .

“Cachito de Cielo” – és még két promó Megkövült szívek: két magyar teaser

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum