Hírek – 2012. május 30.

2012/05/30 at 15:39 Hozzászólás

  • Nicandro Díaz nem változtatott év eleji tervein: a Destilando amor hajdani sikerein (is) felbuzdulva Eduardo Yáñeznek adta az Amores verdaderos férfi főszerepét, akit ebben a verzióban José Ángel Arriagának hívnak majd, és akinek az élete fenekestül felfordul, amikor a gazdag és befolyásos Victoria felkéri, hogy legyen a személyi testőre, ezáltal pedig eltávolodik feleségétől, a gonosz Cristinától (Mónika Sánchez) és lányától, Lilianától is. Azt még mindig nem tudni, hogy Victoriát ki játssza majd: Rebecca Jones és Maribel Guardia van még versenyben, miután kiderült, hogy Daniela Castro harmadik gyermekével várandós. Végleges nevünk legkésőbb június 18-ig lesz, akkor kezdődik ugyanis a forgatás, a mexikói peremier pedig augusztus 20-án esedékes a főműsoridőben. Ti melyik színésznőt néznétek meg Yáñez oldalán?
  • Egy másik izgalmas karakter az Amores verdaderosban egy olyan nő, aki egy olyan férfiba szeret bele, akibe nem lenne szabad, és emiatt mérhetetlenül sokat fog szenvedni. A szerepre Susana Gonzálezt is meghallgatták többek között, vajon kiről lehet szó az eredetiből?
  • El amor manda: noha Fernando Colunga biztos főhősnek tűnik Juan Osorio El secretario-remakejében, a legfrissebb hírek szerint Osorio két korábbi novellájának főszereplője, Arath de la Torre (Una familia con suerte) és Erick Elías (Tormenta en el paraíso) is esélyesek a szerepre, ha Colunga mégis visszatáncolna. Hovatovább Arath ezenkívül egy interjúban az Una familia con suerte esetleges folytatását is pedzegette, reméljük csak humorizált. Női fronton három fő jelöltje van jelenleg Osoriónak, ők Claudia Álvarez (Dos hogares – ő most a legesélyesebb), Sara Maldonado (Tormenta en el paraíso) és Ludwika Paleta (Amigas y rivales), utóbbi nagyon kellemes meglepetést nyújtott az Abismo de pasiónban, szívesen megnézném Colunga partnereként (még ha 1995-ben a María la del Barrióban a lányát játszotta is).
  • Amor bravío: elképzelhető, hogy az írók visszahozzák Lisset (Miriam) karakterét a történetbe, akiről sosem derült ki egyértelműen, hogy meghalt-e, a színésznő pedig szintén sejtelmes utalásokat tett arra nézvést, hogy még nem fejezte be a munkát ezzel a projekttel.
  • Az Un refugio para el amor, melyet az Una familia con suerte helyén, tehát viszonylag erős idősávban mutattak be az amerikai Univisión csatornán, sajnos nem tudta tartani elődje nézettségét (míg az Osorio-sorozat 4,8 milliós számokkal búcsúzott, Ignacio Sada novellájára alig 2,8 millióan kíváncsiak), ezzel szemben Mexikóban a jelenlegi részek rendszeresen verik az Amorcito corazónt, alkalmanként pedig az Amor bravíót is.
  • Az Univisión gondban van, ugyanis a La otra cara c. Paula és Paulina-feldolgozásukba nem találnak női főszereplőt, mindhárom jelöltjük – Danna García, Susana González és Claudia Álvarez is – elutasította a felkérést, és inkább Mexikóban dolgoznának, a produkció ezáltal igencsak veszélybe került, noha az alkotókat nem sürgeti az idő, hiszen őszig bőven van idejük főhősnőt találni.
  • Iván Sánchez, azaz a La reina del sur El Gallegója a hétvégén Mexikóban vett részt egy vacsorán, ahol állítólag megállapodtak Carlos Morenóval, hogy a producer egy jövőbeli produkciójában mindenképp szívesen látja majd a spanyol színészt.
  • Cuauhtémoc Blanco, aki focistából lett színésszé Salvador Mejía és a Triunfo del amor kedvéért, nem zárja ki, hogy a jövőben ismét tiszteletét tegye egy telenovellában, színészórákat viszont nem szeretne venni, ugyanis bízik játéka természetességében.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Megkövült szívek: még öt nap! “Cachito de Cielo” – és még két promó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum