Hírek – 2012. május 29.

2012/05/29 at 09:54 Hozzászólás

  • Carla Estrada úgy néz ki, felmelegíti a tavaly már egyszer jegelt A la luz del ángel c. félig kosztümös, félig napjainkban játszódó történetét, melyet a nagy költségek és a keszekusza történet miatt vetettek el a fejesek. A projekt feltámadására utaló jelek között a legszembetűnőbb mindenképpen az, hogy Martha Higareda hajdani aztecás, később inkább a mozivásznon brillírozó színésznő a napokban azt nyilatkozta, hogy elvállalta Estradánál a főszerepet, mivel már régóta szeretne a producerrel együtt dolgozni. Az Antonieta Rivas Mercado életét feldolgozó novella az Amores verdaderos után kerülhetne a főműsoridőbe, ami azért is érdekes, mert Nicandro Díaznak továbbra sincs biztos főhősnője.
  • Qué bonito amor: biztos már a Danna García-Jorge Salinas páros is az új Salvador Mejía-produkcióban, a szereppel járó kihívásra ugyanis Danna is tett már pár homályos utalást a twitter-profilján. Kiderült, hogy a történetben Pablo Montero lesz a főhősnőre vágyó B-szerető, Roberto Palazuelos pedig az egyik főgonosz. A novellához Vicente Fernández, Alejandro Fernández és Marc Anthony is vesznek majd fel betétdalokat.
  • Amores verdaderos: Mónika Sánchez Cristina nevű karaktere a férfi főhős felesége lesz a történetben, míg Natalia Esperón egy gyermekét kereső fotográfust, Adrianát játssza majd, ahogy korábban helyesen gyanítottátok.
  • El amor manda: azaz magyarul A szerelem parancsol, ez az El secretario-remake új munkacíme, mellyel Juan Osorio készül a Por ella soy Eva helyébe lépni. A női főszerepre Marlene Favela mellett új jelölt Ana Serradilla, aki korábban Martha Higaredához hasonlóan szintén a TvAzteca sorait erősítette.
  • Por ella soy Eva: a komikus sáv szokásaitól eltérően Rosy Ocampo novellája nem megy majd 200 rész fölé, a forgatások már a nyáron befejeződnek, a sorozat pedig előreláthatólag szeptember végén búcsúzik a nézőktől, körülbelül 160 rész után.
  • Corona de lágrimas: elkezdődtek José Alberto Castro új novellájának szereplőválogatásai, a producer egyelőre a Televisa színészképzőjéből, a CEA-ból válogat friss arcokat, utána jöhetnek majd a nagyobb nevek is. A sorozat az ősszel váltja az Un refugio para el amort.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Megkövült szívek: még hat nap! Megkövült szívek: így promózták mások

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum