Hírek – 2012. május 22.

2012/05/22 at 11:48 Hozzászólás

  • Amores verdaderos: Nicandro Díaz novellájáról egyre több információ derül ki, most már azt is tudjuk, hogy a rendező az a Salvador Garcini lesz, aki a Soy tu duenát és a Manana es para siemprét is dirigálta, a forgatások helyszínéül pedig a fővároson kívül ugyanazt a Colima államot választotta ki a producer, ahol a Contra viento y marea története is játszódott. A felvételek június 18-án indulnak, a képernyőre pedig a jelenlegi állás szerint augusztus 27-én kerül majd a novella.  Biztos szereplők a szereposztásban: Guillermo Capetillo, Natalia Esperón, Mónika Sánchez, Archi Lanfranco, Raquell Morell, Michelle Rodríguez, Marco Munoz és a venezuelai Marjorie de Sousa. Pacheco szerepére két újabb belépő van Sebastián Zurita és Alfonso Herrera személyében, Paz szerepére pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy Rebecca Jones lesz a befutó, ugyanis a meghallgatásokon remekül teljesített, csak Kary Fajer írónő tetszését nem nyerte el. 
  • Qué bonito amor: úgy néz ki, Victoria Ruffo végül mégis Salvador Mejía projektje mellett fog dönteni, ugyanis a producer neki ajánlotta fel a főhősnő anyjának szerepét, aki negatív vonásokkal is rendelkezik, és mivel Ruffónak régóta nagy álma egy főgonosz megformálása, nagy eséllyel mond majd igent a felkérésre. Ha ez így lesz, a Corona de lágrimas főszerepe Ana Martín ölébe hullhat, akit José Alberto Castro eredetileg is kinézett a karakterre.
  • Por ella soy Eva: Roberto Ballesteros (Por tu amor) is csatlakozik a szereposztáshoz, természetesen negatív szerepben, Marcelo Córdoba karakteréhez lesz köze.
  • Nézettség: a múlt csütörtöki adatok alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy az Un refugio para el amor ennek az idénynek a sikersorozata, a novella 17 pontos nézettségével a lista harmadik helyéig verekedte fel magát (noha korábban már 17.9 pontot is szerzett), maga alá gyűrve az Amorcito corazónt (15.9) és az Amor bravíót (15.9) is. Régóta nem fordult elő, hogy egy 16:00-kor vetített sorozatot többen nézzenek, mint a 19:00-s sávban futót, noha ehhez az Amor bravío gyengélkedése is kellett. Az esti sávokban mindeközben a Por ella soy Eva (21.5) is veszített kezdeti lendületéből, az Abismo de pasión (25.3) viszont továbbra is tartja a 25 pont körüli átlagnézettségét.
  • Az internetes felmérések szerint az új sorozatok közül a mexikói nézők leginkább a Qué bonito amor premierjére kíváncsiak és az Amores verdaderos hagyja őket hidegen a legjobban.
  • Carlos Slim mexikói tévéipari mágnás egy harmadik földi sugárzású televíziócsatorna megnyitásának ötletét dédelgeti már régóta, ehhez pedig a Televisától és a TvAztecától csábítana el producereket és színészeket. Az első két név, akik felmerültek: Emilio Larrosa és Carla Estrada, utóbbinak különösen kapóra jönne egy váltás, ugyanis mióta jegelték az A la luz del ángel c. kosztümösnovella-tervét, lépten-nyomon azt nyilatkozza, hogy a Televisánál újabban ismét nem becsülik meg a nőket, akárcsak pályája elején. Az új tévétársaság megjelenéséig ugyan még sok mindennek végbe kell mennie, de szakértők szerint mindez csak idő kérdése.
  • La otra cara: az Univisión Paula és Paulina-feldolgozásában megerősítették Julián Gil-t mint végleges főhőst, a főhősnő szerepére még nincs meg a megfelelő színésznő.
  • Sandra Echeverría lehet a La voz México c. énekes reality második szezonjának műsorvezetője, amely ősszel kerülhet a képernyőre.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Június 4-től: A szerelem tengere új időpontban, Megkövült szívek a Story5-ön “Cachito de Cielo” – az első promókép

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum