Megkövült szívek – június 4-től a Story4-en!

2012/05/18 at 14:48 Hozzászólás

Hamar kiderült, hogy mikor érkezik meg a La que no podía amar a magyar képernyőkre: a Story4 a La fuerza del destino végeztével mutatja be a novellát, de más idősávban, 17:05-ös kezdettel, ahol jelenleg a Gyilkos sorok fut (az információért köszönet Mariselának). Azt egyelőre nem tudni, hogy délután ill. a Story5-ön mi váltja a leköszönő elődöt, holnapra valószínűleg ez is kiderül.

A La que no podía amar (valószínűleg a Megperzselt szívek analógiájára) a Megkövült szívek címet kapta, és egy olyan lányról szól, aki kénytelen feladni élete szerelmét, hogy családja védelmében kényszerházasságot kössön egy zsarnoki természetű, tolószékhez kötött férfival.

A Rubí és a Teresa producerének legújabb novellájában olyan régi ismerősöket köszönhetünk a főszerepekben, mint a gyönyörű Ana Brenda Contreras (Kettős játszma, Teresa), José Ron (Időtlen szerelem), Jorge Salinas (A szerelem ösvényei) és Susana González (Szeretők és riválisok). Mellettük feltűnik Ana Martín, Ana Bertha Espín és Fabián Robles A csábítás földjénből, Marco Méndez, Paty Díaz és Ingrid Martz a Rubíból, Alejandro Ávila és Mar Contreras a Teresából, Jorge Aravena a Kedves ellenségből, a főgonosz szerepében pedig Julián Gil a Kettős játszmából ill. az Eva Lunából. A sorozat mexikói vetítése során hosszú ideje idősávja legjobb nézettségi átlagát produkálta, jelenleg pedig az Egyesült Államokban vetítik nagy sikerrel.

Hamarosan még több anyag várható a novelláról, köztük a részletes történettel, addig is itt lehet bogarászni a sorozatról feltöltött anyagok és kritikák között (vigyázz, spoilerveszély!), a tovább után pedig ráhangolódásképp megnézhetitek az igencsak kreatívra sikerült főcímet is!

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“La Que No Podía Amar” – hamarosan a Story4-en! “Cachito de Cielo” – két új promó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum