“Amores Verdaderos” – indul a casting

2012/05/17 at 14:09 Hozzászólás

A blog hűséges olvasóinak nem kell bemutatni az Amores verdaderos (Igaz szerelmek) munkacímen futó projektet, a Nicandro Díaz vezénylete alatt készülő Amor en custodia (A szerelem rabjai) feldolgozásáról és az előkészületek állásáról folyamatosan tudósítottam eddig is. Most, hogy biztossá vált, hogy ez a produkció váltja az Abismo de pasiónt a nyár végén a főműsoridőben, a stáb nekiállt a szereplőválogatásoknak, több fontos karakterre már a hétvége során meghallgattak számos színészt, a női főszereplők castingjára viszont most került sor. Részletek az ugrás mögött!

A Paz Achavalnak, tehát az idősebb főhősnőnek megfelelő figura megformálásáért (akit ebben a verzióban Victoriának fognak hívni – létezik ennél elhasználtabb anyaszereplő-név az iparban?) Rebecca Jones (Para volver a amar), Maribel Guardia (Nina de mi corazón) és Daniela Castro (Mi pecado) száll harcba, ami azért is érdekes, mert bármelyikük is lesz a befutó, itt Magyarországon egyikük sem tartozik az ismert mexikói színésznők közé. Castro ezen a próbán nem volt jelen, így Jones és Guardia próbálták fel a Victoria-parókát, hogy összenézzék, melyik lenne a karakternek a legmegfelelőbb hajszín. Belső pletykák szerint Maribelnek van a legnagyobb esélye a szerepre, mivel a novella forgatókönyvírója, Kary Fajer nem igazán szimpatizál Rebeccával.

A férfi főhőssel (Aguirrével) kapcsolatban még nem tartottak válogatásokat, ám mivel eddig két név volt Nicandro tarsolyában, melyek közül az egyik, Fernando Colunga a héten elkelt, így több mint valószínű, hogy Eduardo Yánez marad a befutó, aki a Destilando amor után ismét egy Díaz-sorozatban térne vissza a főműsoridőbe. Hasonlóan biztosnak tűnik Eiza González neve Bárbara szerepére. A fiatal férfi főhőst, Pachecót a hétvégi válogatások alapján Daniel Arenas (Amorcito corazón, Teresa) és José Ron (Cuando me enamoro) is eljátszhatja, és a Dos hogaresből ismert Gabriela Carrillónak is juthat egy kisebb szerep a novellában.

Akiknek már nem kell izgulniuk, hiszen biztos, hogy a sorozatban lesznek: Guillermo Capetillo (Manana es para siempre), Natalia Esperón (En nombre del amor), Mónika Sánchez (Laberintos de pasión), aki negatív szerepben tér vissza végre-valahára, valamint Alberto Estrella (Contra viento y marea), aki szintén gonosz karaktert kapott, minden bizonnyal ő alakítja majd Tangót, Aguirre ellenlábasát.

Ti mit vártok ettől a remake-től? Van olyan köztetek, akinek az argentin verzió nem tetszett, de erre szívesen vetne egy pillantást?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“La Otra Cara” – Paula és Paulina újratöltve “La Que No Podía Amar” – hamarosan a Story4-en!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum