Hírek – 2012. május 15.

2012/05/15 at 10:33 Hozzászólás

  • Fernando Colungának úgy néz ki, új főszerepe van, nagy meglepetésre nem Nicandro Díaz ajánlatát fogadta el, hanem Juan Osorio készülő komikus novellájában, az El secretarióban (A titkár) fogja eljátszani a címszereplőt. Osorio és Colunga már több ízben tárgyaltak az ajánlatról, Fernandónak pedig nagyon bejön, hogy végre egy szingli apukát alakíthat, ami merőben más eddigi karaktereitől. Ha Colunga valóban leszerződik az El secretarióba, Lucero után ő is beáll azon sztárok sorába, akik hajlandók lemondani a főműsoridőről egy másfajta színészi kihívás kedvéért, megjegyzem, nagyon helyesen. Juan Osorio új novelláját, amely ennek az azonos című kolumbiai teleregénynek a feldolgozása lesz, a nyáron kezdik el forgatni, ősszel pedig már képernyőre is kerülhet a Por ella soy Eva helyén.
  • Amores verdaderos: fontos hír, hogy Díaznak a jelek szerint elege lett Salvador Mejía teperéséből, és premierdátumot egyeztetett a főnökséggel, így már biztos, hogy az Amor en custodia-remake következik az Abismo de pasión után a főműsoridőben, a Qué bonito amor pedig marad a tervezett 19:00-s sávban. Nicandro elkezdte ráncba szedni a szereposztását is: a női főhős szerepére Maribel Guardia és Daniela Castro közül fog választani (Rebecca Jones valamiért Kary Fajer bögyében van, szóval kisebbek az esélyei), a fentiek miatt Aguirre szerepére Eduardo Yánez lépett elő favoritként, Natalia Esperón pedig már biztos szereplő, egy szomorú sorsú karaktert fog játszani (itt a ti segítségetekre lesz szükség, vajon kiről lehet szó? Aguirre feleségéről?).
  • Aracely Arámbula átigazolása Televisától a Telemundóhoz nagy port kavart a két stúdió között: a Televisának nagyon rosszul esett, hogy a Telemundo határozott kérésük ellenére elcsábította a színésznőt (nem mintha a Televisának eddig olyan fontos lett volna Aracely karrierjének pátyolgtása), a sértődés viszont olyan méreteket öltött, hogy úgy néz ki, gallyra mehet miatta a két társaság kölcsönös megegyezése, miszerint szabadon cserélgethetik egymás között a színészeket, és a Televisa is levetíti saját adóján, a Galavisiónon a Telemundo produkcióit.
  • Amorcito corazón: 11 hónapnyi megfeszített munka után véget értek Lucero Suárez novellájának forgatásai, valamint az is kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben, miszerint a producer nem akar sorozatának vasárnapi finálét, a sorozat mégiscsak június 10-én fejeződik be, egy kétórás hétvégi lezárással.
  • Qué bonito amor: lentebb szavazhattok, hogy szerintetek a hat lehetséges párosításból melyik két színésznek adnátok Salvador Mejía novellájának főszerepét! Elméletileg még mind az öten versenyben vannak, ám Danna Garcíáról tudni kell, hogy van egy másik felkérése is, a kolumbiai RTI csatorna ugyanis vele és Julián Gillel forgatta le a La otra cara (A másik arc) című Paula és Paulina-feldolgozásuk demóját, így ha a válogatásokon legyőzi Ana Brendát, nehéz döntést kell hoznia.
  • A 16:00-s sáv sorsa is kérdéses még: az Un refugio para el amor befejeztével a Corona de lágrimas (José Alberto Castro) és a La mujer del Vendaval (Mapat) is képernyőre kerülhet. Előbbiről időközben kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben Ximena Suárez, a Rubí és a Teresa írója mégiscsak elvállalta a történet adaptálását.
  • Marlene Favela egy interjúban elmondta, hogy szívesen visszatérne már egy mexikói telenovellában, hiszen mégiscsak a Televisánál indult a karrierje, és a 2007-es Amor sin maquillaje óta nem játszott a gyártó sorozataiban.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Szavazz: Kit néznél meg a “Qué bonito amorban”? “La Otra Cara” – Paula és Paulina újratöltve

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum