Hírek – 2012. május 11.

2012/05/11 at 01:23 Hozzászólás

  • Qué bonito amor: úgy néz ki, Salvador Mejía nem bír magával és csak vissza akarja magát lobbizni a főműsoridőbe, hiszen amíg Nicandro Díaz még mindig tanácstalanul és ásítozva libikókázik az Amor en custodia-remake lehetséges főhősei között, ő már nyakig van a castingban és szívesen bemutatná új novelláját megszokott törzshelyén, a 21:00-s sávban. Újdonság a castingot tekintve, hogy Fabián Robles (Soy tu duena) is előlépett lehetséges férfi főhőssé, így valószínűleg a jövőben még több jelöltet láthatunk és hallhatunk a főszereplők bőrében, akikről már azt is tudni, hogy Rosariónak és Emilianónak fogják őket hívni.
  • Amores verdaderos: azért Nicandro Díaz sem totojázik annyira, ma kiderült, hogy Daniela Castro és Rebecca Jones mellé Maribel Guardia (Nina de mi corazón) lépett elő harmadik muskétássá mint potenciális Paz Achaval, legalábbis a meghallgatáson mindenképp részt fog venni, és mivel Mexikóban nagyon sokan rajonganak az ex-szépségkirálynőért, a végső győzelemre is komoly esélye lehet, más kérdés, hogy nemzetközileg fabatkát sem ér a neve. Eközben az is egyre biztosabb, hogy Bárbara szerepére Eiza González lesz a befutó.
  • Por ella soy Eva: a napokban Nuria Bages (El privilegio de amar) kapott egy kisebb epizódszerepet Titkok és szerelmek-beli barátnője, Helena Rojo mellett a novellában, a színésznő annak idején a La fea más bellában is tiszteletét tette, így nem volt neki idegen a komikus közeg.
  • Bár a Por ella soy Eva még javában forog, Rosy Ocampo máris következő projektjén gondolkozik, amely egy eredeti történet lenne a jól szuperáló La fuerza del destino írónőjétől, María Zarattinitől, és amelyhez a Teresa rendezőjét, Mónica Miguelt szeretné megszerezni a producer. Elnézve a készítőket csak nem Ocampo akar lenni a következő Carla Estrada? Mindenesetre extrém esetben – értsd: ha a Qué bonito amor végül a főműsoridőbe kerül – akár Rosy is válthatja az Amor bravíót ezzel az új történettel.
  • Ha már Carla Estrada: a Sortilegio producere sem tűnt el teljesen, nemrég leforgatott ugyanis egy pilot-epizódot készülő doku-valóságshowjához, a Doctoreshez (Doktorok), amelyben igazi orvosok vezetnék végig a nézőket egy-egy durvább betegség lefolyásán és próbálnának meg rá gyógymódot találni. Ha a pilot tetszik a fejeseknek, több rész is készülhet belőle, az viszont egyelőre biztosnak tűnik, hogy Estrada nem tér vissza egyhamar a telenovella-piacra.
  • La mujer del vendaval: Mapat készülő sorozatában új biztos névként köszönthetjük Manuel Flaco Ibanezt (Rubí), aki a történet helyszínéül szolgáló falucska lökött polgármesterét fogja alakítani. A főhősök egyelőre továbbra is Ariadne Díaz és Sebastián Rulli.
  • Állítólag Pedro Damián a Miss XV jó szereplésének hála a Cachito de cielo végeztével visszatérhet a Canal de las Estrellasra, mégpedig az ABC Family Pretty Little Liars c. sikersorozatának feldolgozásával, a főszerepben Natasha Dupeyrónnal, Danna Paolával ill. az Esperanza del corazón üdvöskéivel, Carmen Aub-bal és Thelma Madrigallal. A hír valószínűleg kacsa, de az ötlet elgondolkodtató: egy hasonló volumenű projekt – jó szereposztással persze – akár még vissza is hozhatná a hajdani nagy juvenil sorozatok varázsát.
  • A nagy sikerű Un refugio para el amor május 24-től az Egyesült Államokban is bemutatkozik, mégpedig az igen előkelő 19:00-s sávban.
  • Aracely Arámbula és Adamari López is hivatalosan a Telemundóhoz igazolt, ám amíg előbbit telenovellákban láthatja majd a közönség, Adamarira a reggeli műsoruk, a Levántate vezetését bízzák.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Így forgatták a “Cachito de Cielo” promóit Jó félévet zár a Televisa

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum