“Qué Bonito Amor” – ők lehetnek a főhősök

2012/05/10 at 10:38 Hozzászólás

Hétfő óta folyik a Qué bonito amor szereplőválogatása, Salvador Mejía új novellájában, mely az ősszel váltja majd az Amor bravíót, olyan színészeket keresnek, akiktől nem idegen az éneklés sem, hiszen a sorozatban központi szerepet kap az autentikus mexikói zenei stílus, a mariachi. Az Hoy c. magazin stábja egyenként kérdezte ki az öt lehetséges főhőst az esélyeiről, Mejía pedig a twitter-profiljára töltött fel három, meglehetősen rossz minőségű jelmezes képet a castingokról, ezt az ugrás után tekinthetitek meg!

Pablo Montero (Triunfo del amor): Montero arról mesélt, hogy még csak pár jelenetbe és a szinopszisba olvasgattak bele, illetve körülhatárolták a szereplők jellemét, de már most tetszik neki a történet és az, ahogyan Mejía meg akarja valósítani a remake-et.
Esélyek: kétségkívül Monterónak van a legjobb hangja a férfi jelöltek közül, és Mejíának is ő az egyik kiskedvence, a Fuego en la sangre miatt pedig még mindig népszerű, noha tény, hogy teljes értékű főhősként már a Duelo de pasionesben (2006) sem tudott kiemelkedőt alkotni. Talán egy ilyen számára otthonosabb terepen, mint a mariachi-éneklés, jobban ki tud bontakozni.
Így énekel Pablo Montero.

Ana Brenda Contreras (Teresa, Sortilegio): Ana Brenda azt emelte ki pozitívumként, hogy a történet ennyire kötődik a mexikói kultúra gyökereihez, és mivel ő is imád énekelni, neki is nagy kihívás lenne a női főszerep.
Esélyek: Ana Brendának jól állna a karakter, és ha ő kapja, valószínűleg jól meg is oldja a feladatot, ám az én véleményem az, hogy jobb lenne még egy kicsit pihennie a La que no podía amar sikere után és inkább kivárni egy főműsoridős producer adott esetben jobb ajánlatát.
Így énekel Ana Brenda.

Jorge Salinas (Las vías del amor, La que no podía amar): Salinas nem sokat tudott a sztoriról az olvasópróba előtt, csak Mejía kereste meg az ajánlattal és ő jött, pláne hogy Ana Brendával kell együtt játszani, akit nagyra tart mint munkatársat.
Esélyek: Salinasnak és Mejíának is megvan a maga múltja (Mariana de la noche, Fuego en la sangre), bár ő szerintem egy picit már koros a főszerepre, és Ana Brendával sem lenne túl szerencsés ismét ilyen hamar összeereszteni.
Így énekel Jorge Salinas (00:38-tól ill. 01:50-től).

Danna García (La traición, Un gancho al corazón): Danna igyekezett meggyőzni az Hoy munkatársait, hogy ő is tud énekelni, és korábban is volt már olyan projektje, ahol dalra kellett fakadnia, de mivel most minden a zene körül fog forogni, nagyon szívesen kipróbálná magát a sorozatban.
Esélyek: nekem nagyon szimpatikus Danna mint ember és mint színésznő is, szívesen megnézném a szerepben, csak annyi a gond vele, hogy a nézőknek kicsit visszatetsző lehet a tény, hogy a férfi főhős számára a mexikói kultúrát szimbolizáló nőalak valójában kolumbiai. A charro-viselet viszont baromi jól áll neki.
Így énekel Danna García.

José Ron (Cuando me enamoro, La que no podía amar): ő volt az egyedüli, aki beismerte, hogy valójában nem énekes, csak színész (tőle nem is találtam éneklős felvételt), de szívesen felkészül bármiből, ha a szerep ezt megkívánja, és készen áll énekórákat venni a novella kedvéért.
Esélyek: Ron szimpatikus választás az életkor szempontjából, hiszen alapvetően egy fiatal férfit keresünk, aki az Egyesült Államokból menekül haza, hogy ismét megtalálja a gyökereit, ezt a figurát a három jelölt közül szerintem ő hozná a legjobban. Ana Brendával harmadjára már sok lenne a jóból, de Dannával a kép alapján simán el tudom képzelni, hogy jó párost alkotnának, más kérdés, hogy színészileg Josénak még mindig van hová fejlődnie.

Jövő héten jönnek az éneklős próbák, reméljük, az ottani teljesítményről is kapunk majd beszámolót. Nektek a fenti öt színészből milyen párosítás lenne a nyerő? Esetleg mást képzeltek el a novella főszerepeiben?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Hírek – 2012. május 8. Így forgatták a “Cachito de Cielo” promóit

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum