Hírek – 2012. május 8.

2012/05/08 at 12:45 Hozzászólás

  • Qué bonito amor: Sandra Echeverría visszakozása után Ana Brenda Contreras (Kettős játszma, Teresa) lépett elő első számú esélyessé, hogy eljátssza a főszerepet Salvador Mejía mariachi-novellájában, ahol a legvalószínűbb, hogy a partnere Pablo Montero lesz. Ana Brenda jelenleg karrierje csúcsán van, hiszen az Egyesült Államokban is nagyon jó adatokkal fut legutóbbi novellája, a La que no podía amar, a Qué bonito amorban pedig zenei tehetségét is megcsillogatathatja, még ha sokan nem is tartják jó énekesnőnek.
  • Amores verdaderos: Nicandro Díaz egy interjúban felfedett pár nevet, akik már biztos, hogy részei lesznek az Amor en custodia-remake szereposztásának, ők nem mások mint Guillermo Capetillo (Manana es para siempre), a telenovellában rég nem látott Mónika Sánchez (Laberintos de pasión) és az ugyancsak régóta parkolópályán lévő Natalia Esperón (En nombre del amor). Valószínűleg a venezuelai Marjorie de Sousa is visszatér a Televisába a sorozattal egy negatív szerepben. Ezenkívül ismét felröppent az a pletyka, hogy Adela Noriega a Televisában járt, hogy Nicandro Díazzal tárgyaljon a főszerepről, noha már többször is úgy volt, hogy kiesett a lehetséges jelöltek közül, és a producer sem tett róla említést egy interjúban sem.
  • Cachito de cielo: a napokban képernyőre kerülnek a Maite Perroni és Pedro Fernández főszereplésével készülő sorozat első promói, melyeket többek között egy focipályán forgattak. A sorozat június 11-én váltja az Amorcito corazónt.
  • Amor bravío: a sorozatot az elért sikereknek köszönhetően meghosszabbítják, pontos adatok azonban nem derültek ki arról, hogy Carlos Moreno hány epizódban gondolkodik.
  • El secretario (A titkár): úgy néz ki, végül erre a novellára esett Juan Osorio választása, akit az is befolyásolhatott a döntésben, hogy a sorozat több díjat is nyert a TvyNovelas legutóbbi, kolumbiai kiadású díjátadóján. A sztori egy fiatal apukáról szól, akit a körülmények arra kényszerítenek, hogy alantasnak tartott pozícióban, titkárként helyezkedjen el egy vállalatnál, ahol beleszeret csinos főnöknőjébe.
  • Ahogy az egy sikeres sorozatnál lenni szokott, az Un refugio para el amor két főszereplőjét, Zuria Vegát és Gabriel Sotót is összeboronálta a sajtó, a képernyőn tapasztalható kémia ellenére azonban mindkét színész tagadta, hogy lenne köztük valami. Soto ellenben azt beismerte, hogy pár hónapja külön él élettársától, a jelenleg az Aztecának dolgozó Geraldine Bazántól, akivel van egy hároméves kislányuk.
  • Adamari López a Telemundóhoz igazol, miután az amerikai csatorna megkereste a Locura de amor egykori sztárját egy egymillió dolláros ajánlattal, amit a Televisa nem tudott vagy nem akart überelni. A színésznő könnyen lehet az El rostro de la venganza c. új novella főgonosza, ahol Elizabeth Gutiérrez életét teheti tönkre. Korábban Adamari az Amor bravío Ximena nevű karakterére pályázott, a Televisának akkor sem kellett.
  • Úgy néz ki, Aracely Arámbula füllentett, mikor cáfolta a Telemundóhoz való igazolásának hírét: a színésznőnek ugyanis az áll érdekében, hogy minél tovább titokban tartsa a szerződéskötés tényét, mivel a jelenleg is futó színházi darabja, a Perfume de Gardenia még a Televisa-médiabirodalom égisze alatt készült, és a darab nem eshet el a támogatásoktól.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

María del Carmen – május 26-tól a Cool-on! “Qué Bonito Amor” – ők lehetnek a főhősök

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum