Hírek – 2012. április 30.

2012/04/30 at 16:13 Hozzászólás

  • Ellentmondásosak a hírek Aracely Arámbula, a Vad szív csinos főhősnője körül. Pár napja jó pár oldal megírta, hogy Aracely több novellára szóló szerződést kötött a Telemundóval, valamint hogy már pilot-videót is forgatott Jencarlos Canela partnereként egy novella-tervhez, melyet a csatorna a májusi upfronts-on fog bemutatni, és melynek a címe La patrona (A főnökasszony). Mindezek ellenére a színésznő twitter-profilján cáfolta a szerződéskötést és hogy új novellát forgatna a közeljövőben, ugyanis májusban színpadi darabjával, a Perfume de Gardeniával indul turnézni Mexikóba és az Egyesült Államokba.
  • Amores verdaderos: azaz Igaz szerelmek, ez a televisás Amor en custodia új munkacíme, melyet Nicandro Díaz személyesen jelentett be az Hoy c. magazinban. A szereposztás tagjainak nevét továbbra is homály fedi, Paz és Barbie szerepére még mindig Rebecca Jones és Daniela Castro, valamint Eiza González és Belinda a legesélyesebbek, először az idősebb főhősnőt fogják kiválasztani, és a döntés függvényében jelölik majd ki, ki játssza Paz lányát. Mindezek ellenére egy bennfentes információ szerint a producer a legnagyobb titokban már kiválasztotta a leendő Bárbara megtestesítőjét, a venezuelai Marjorie de Sousáról (Rebeca) van szó, aki annak idején már dolgozott a Televisánál, és most ennek a szerepnek a kedvéért térne vissza. A dolog azért is bűzlik, mert Marjorie már jócskán kinőtt a kislányszerepekből, legutóbb például Mariana Torres anyját játszotta a Sacrificio de mujer c. novellában, ennek ellenére nem lehetetlen, hogy a sorozatba kerüljön, csak maximum más szerepben.
  • Cachito de cielo: kiderült, hogy az Abismo de pasión egyik legkellemesebb meglepetése, a Keniát alakító Esmeralda Pimentel tör majd borsot Maite Perroni orra alá Roberto Gómez Fernández novellájában, azaz ő bújhat majd a főgonosz, Mara bőrébe. Jó választás!
  • Corona de lágrimas: a jelenlegi állás szerint José Alberto Castro új sorozatában a központi anyakarakter végül Victoria Ruffo ölébe hullt, legalábbis a tárgyalások nagyon jól haladnak vele, a színésznő pedig el van ragadtatva a szereptől.
  • Emilio Larrosa nem eredetivel és nem is mexikói történet feldolgozásával készül visszatérni a 20:00-s komikus sávba, a legújabb hírek szerint egy kolumbiai történetet szemelt ki, viszont a korábban már felmerülő Chepe Fortunát kizárta a lehetséges jelöltek közül. Larrosa a humorérzékét sem veszítette el, twitter-profilján máris arról áradozik, hogy Thalíát akarja megszerezni új sorozatába.
  • Juan Osorio is már hetek óta új novellája előkészületein dolgozik, az már biztos, hogy a producer szintén egy kolumbiai történet újrájával tér vissza (talán megirigyelte a sok kolumbai sztori TvyNovelas-díját?), ehhez pedig személyesen utazott Kolumbiába, hogy a lehetséges sztorikról tárgyaljon. A legerősebb jelöltek az El secretario (A titkár) és a La teacher de inglés (Az angoltanárnő) c. történetek, melyekkel Osorio akár már a Por ella soy Eva befejeztével visszatérhet, ha Emilio Larrosa addigra nem talál magának sztorit. Osorio főhősvadászatba is kezdett, mindenképp szeretné visszaszerezni Eugenio Sillert, a Mi pecado egykori főhősét a Telemundótól, ahol azóta Siller vált a csatorna egyik meghatározó férfi sztárjává.
  • Miss XV: a sok negatív kritika ellenére nézettségben jól nyitott Pedro Damián új juvenil novellája a mexikói Nickelodeonon, a sorozatot több országba, köztük Kolumbiába és Venezuelába már el is adták, május 14-én pedig a földi sugárzású Canal 5-n is bemutatkozik, mégpedig a “klasszikus” juvenil idősávban, 19:00-kor.
  • A venezuelai RCTV és a kolumbiai RTI a Televisa Internacional közreműködésével remake-et forgat a La usurpadorából (Paula és Paulina), a főhősnő szerepére pedig Claudia Álvarez, a Dos hogares Adelája tűnik a legesélyesebbnek, a színésznő már sminkpróbákon is részt vett. A projekt munkacíme egyelőre a La otra (A másik nő), ezt a címet már egy 2002-es mexikói novella is viselte, ami azért is vicces, mert az új novella férfi főhősének pont Juan Solert (a 2002-es La otra főhősét) szemelték ki az alkotók, noha valószínű, hogy a színész végül nem kerül a produkcióba. Ti megnéznétek a Paula és Paulinát új köntösben?

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Kedves ellenség – június 2-től a Zone Romanticán! María del Carmen – május 26-tól a Cool-on!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum