Hírek – 2012. április 3.

2012/04/03 at 21:53 Hozzászólás

  • Maite Perroni egy Renata nevű sportriportert fog alakítani a Cachito de cielóban, a színésznő egy interjúban a következőket mondta el új szerepéről: “Egy nagyon dinamikus és vicces lányról van szó, ugyanolyan dinamikus, mint maga a történet.” A sztori szerint Renata egy frissen végzett újságíró lesz, akit apja, egy sportkommentátor görkorcsolyás “száguldó riporterként” küld majd a stadionokba tudósítani a focimeccsekről, itt ismeri majd meg Davidot (José Ron / Pedro Fernández), a híres focistát, akibe beleszeret, viszont akit idejekorán az égiek el is vesznek tőle. Maite április 21-én fejezi be az El arribo de Conrado Sierra c. film forgatását, és másnap, 22-én már csatlakozik is a Cachito de cielo felvételeihez. A telenovella szereposztása egyébként már szinte teljesnek mondható: a Pablo névre hallgató férfi főgonoszt végül Jorge Poza (Rafaela) játssza majd, és Elizabeth Valdez (Dos hogares) is benne lesz a történetben. A női főgonosz szerepéért Kika Edgar, Mar Contreras és Claudia Álvarez szállnak harcba.
  • Rebecca Jones lépett elő első számú esélyessé az Amor en custodia-remake főszerepét illetően: Adela Noriega anyagi okok miatt kiesett a képből, Christian Bachnak pedig a jelek szerint nem tudta megbocsátani a Televisa, hogy annak idején nagy drámázás közepette otthagyta a gyártót. A nevető harmadik Rebecca lehet, akinek pont kapóra jönne a főszerep, minekutána Salvador Mejía letett az ő főszereplésével reklámozott Cuna de lobos-feldolgozásról. Bárbara szerepére a favorit továbbra is Eiza González.
  • A La mujer del vendavalnak megvan a női főhőse is: a korábbi esélyes, Ariade Díaz játszhatja majd el Sebastián Rulli partnerét, ha egyáltalán belátható időn belül elkészül a sorozat, a múltkor említett Sara Maldonadót pedig a női főgonosz szerepére szeretné megszerezni Mapat.
  • Corona de lágrimas: úgy néz ki, a legnagyobb esélye Ana Martínnak van, hogy eljátszhassa Refugio szerepét José Alberto Castro új novellájában, a producer ugyanis ezzel a főszereppel szeretné jutalmazni a színésznőt pályafutása ötvenedik évfordulója alkalmából. Igaz, hogy a színésznő inkább egy negatív szerepre vágyott, de valószínű, hogy ezt az utolsó nagy lehetőséget sem szalasztaná el szívesen.
  • A Por ella soy Eva után Emilio Larrosa térhet vissza a komikus sávban egy eredeti történettel, és az is elképzelhető, hogy Carmen Salinas is benne lesz a szereposztásban, a Triunfo del amor színésznője ugyanis meglebegtette, hogy szívesen játszana az említett producer vagy Salvador Mejía idei produkciójában.
  • Ha már Mejía, újabb gubanc van a La hija del mariachi-remake körül: kiderült, hogy a készítőknek tetemes összegű jogdíjat kell majd fizetniük a novellában elhangzó (és a sztori szerves részét képező, épp ezért kihagyhatatlan) mexikói népdalok és feldolgozásaik felhasználásáért azok tulajdonosainak, valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy Nicandro Díaz visszatáncolt a projekttől tavaly ősszel.
  • A nagyhét miatt a mexikói telenovellák nézettsége esésnek indult, ez főleg a főműsoridős sorozatokat érinti, az Abismo de pasión 22.6, a Por ella soy Eva 19.3, az Amor bravío 16.2 pontra esett vissza tegnap, a délutáni novellák – Amorcito corazón (14.4), Un refugio para el amor (14.8) – csökkenése kevésbé drasztikus.
  • Újabb taggal gyarapodhat a Televisa-producerek népes kompániája: Salvador Ortiz, aki hosszú évekig készített a Televisának magazinműsorokat és talkshow-kat (többek között az Hoy producere is volt), azt tervezi, hogy a jövőben elkészítse első telenovelláját, elmondása szerint a Televisa egyik fejese már rá is bólintott egy ötletére, amiről több részletet egyelőre nem árult el.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Hírek – 2012. április 1. Marichuy – a szerelem diadala: a sorozatban elhangzó dalok

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum