Hírek – 2012. április 1.

2012/04/01 at 10:59 Hozzászólás

  • La hija del mariachi: Salvador Mejíának máris vannak favoritjai új telenovellája főszerepeit illetően, a producer egy interjúban mesélt arról, hogy a főhősnő szerepéről Sandra Echeverríával (A végzet hatalma) folynak tárgyalások, aki ideális lenne a szerepre, de minden a férfi főhősön múlik, hozzá fognak majd párt választani, de egyelőre Sandra a legesélyesebb. Mivel a férfi főhősnek is tehetséges ranchera-énekesnek is kell lennie, Mejía szeretne egy elismert előadót szerződtetni erre a szerepre, első körben Alejandro Fernándezre vagy Pablo Monteróra (Marichuy – a szerelem diadala) gondolt, de akár a La voz México valamelyik finalistája is szóba jöhet. Mejía azt is elárulta, hogy a kolumbiai eredetinek csak az alapkonfliktusát (szívtelen pénzügyi világ kontra hagyományőrzés) veszik át, de egyébként elég szabad felfogású remake-et készítenek. A forgatások júliusban indulnak.
  • Ismét felröppent a pletyka, hogy Thalía visszatérhet egy Televisa-telenovellában, mégpedig 2013-ban, amikor is Pedro Torres, a Mujeres asesinas készítője és Roberto Gómez Fernández közösen forgatna a színésznővel egy 100 rész alatti projektet, ugyanis Thalíának csak rövid ideig áll módjában Mexikóban forgatni. A történetről vagy arról, hogy mikor kerülne a novella képernyőre, egyelőre nem tudni semmit.
  • Cachito de cielo: tovább bővül Roberto Gómez Fernández telenovellájának szereposztása, Rosa María Bianchi (La fuerza del destino) és Cynthia Klitbo (Teresa) is csatlakozik a sorozathoz, utóbbi Pablo Lyle karakterének gonosz anyjaként. Kiderült az is, hogy a produkció végül marad ennél a munkacímnél, így már biztos, hogy Egy darabka égbolt lesz a végleges neve a novellának.
  • La mujer del vendaval: bár Mapat új projektje jelenleg be van fagyasztva, amíg a Blinda, a Televisa sztorielbírálási osztálya nem okézza le a forgatókönyveket, az előkészületek továbbra is folynak, a producer a főhősnő szerepéről most Sara Maldonadóval tárgyal, aki a 2007-es Tormenta en el paraíso óta nem játszott főszerepet a Televisánál, és aki most visszatérhet az új novellában Sebastián Rulli partnereként.
  • Por ella soy Eva: több lap is cikkezett arról, hogy Lucero és Mariana Seoane ki nem állhatják Patricia Navidadot, így a forgatások meglehetősen paprikás hangulatban telnek. Patricia Navidad utólag cáfolta, hogy ellenségeskedés lenne köztük, hiszen gyakorlatilag nincs is közös jelenetük.
  • Április 4-én debütál az EME15 banda Wonderland c. videoklipje, amivel a Miss XV április 16-i, nickelodeonos premierjét igyekeznek egy kicsit megtámogatni.
  • A Televisa egyre jobban nyit az amerikai piac felé, a közeljövőben több telenovellából is számítani lehet angol nyelvű remake-re. Régóta pletykálnak már a Soy tu duena Badlands című feldolgozásáról, mely projektnek Eva Longoria lenne a gazdasszonya, ezen felül remake készül az Alcanzar una estrellából is Hollywood Heights címen Carlos Poncéval, melyet a Nickelodeon fog bemutatni és most a Teresa is beáll a sorba: a történetet amerikai típusú széria és telenovella-formátumban is adaptálják, ugyanis még nem dőlt el, milyen formában készülhet belőle feldolgozás.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Mejía döntött: farkasok helyett mariachi-énekesek Hírek – 2012. április 3.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum