Mejía döntött: farkasok helyett mariachi-énekesek

2012/03/29 at 18:26 Hozzászólás

Salvador Mejía ismét véglegesnek tűnő döntést hozott idei új sorozatával kapcsolatban: a jelek szerint hála az égnek letett a Cuna de lobos remake-eléséről, és a Nicandro Díaz által a tavalyi év végén végül is elvetett La hija del mariachi (A mariachi lánya) c. kolumbiai novellából forgat feldolgozást az idén. A producer saját twitter-profilján közölte a hírt.

A főhősökről vagy arról, hogy az eredeti kolumbiai történetet – melynek mexikói feldolgozásától ugyebár Fernando Gaitán író is óva intette annak idején Díazt – milyen más történetszálakkal bolondítja meg Mejía, arról egyelőre nincs hír, viszont két ennél is nagyobb volumenű infó szivárgott ki: Mejía vállalta, hogy tizenkét év masszív 21:00-s terpeszkedés után nem a főműsoridőben tér vissza, új novelláját ugyanis a 19:00-s sávban tervezik bemutatni az Amor bravío végeztével, mindennek oka pedig az, hogy Salvador szeretne még idén képernyőre kerülni (valamint valószínűleg legutóbbi főműsoridős produkcióinak gyér nézettsége is efelé a döntés felé sodorták a drága Chavát).

A másik nagy hír az, hogy Mejía szintén több, mint évtizedes együttműködés után könnyes búcsút vesz Liliana Abud írónőtől, a La hija del mariachit már Ricardo Fiallega fogja adaptálni, aki már a Fuego en la sangre óta dolgozik Mejíának (azelőtt pedig többek között a Por tu amorhoz vagy az Ángelához volt köze), most azonban vezető íróvá lép elő, ami ha nem is feltétlenül pozitívat, de mindenképp változást hozhat Mejía stílusában.

A tovább után megnézhetitek az eredeti kolumbiai novella főcímét, melynek főszerepét Mark Tacher (Triunfo del amor) játszotta. A történet egy gazdag mexikói ficsúrról szól, aki szülei alvilági ügyletei miatt gyanúba keveredik, és Kolumbiában rejtőzik el üldözői elől egy helyi mexikói ranchera-bárban, ahol beleszeret az énekesnőbe.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Hírek – 2012. március 27. Hírek – 2012. április 1.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum