Hírek – 2012. március 27.

2012/03/27 at 22:22 Hozzászólás

  • Már biztos, hogy Eduardo Yanez lesz a mexikói Amor en custodia férfi főhőse, azaz ő játszhatja majd el az Aguirrének megfelelő karaktert, ezt a producer, Nicandro Díaz és az írónő, Kary Fajer közösen döntötték el a hétvégén. Ezenkívül a legújabb hírek szerint még mindig Adela Noriega tűnik a legideálisabbnak a készítők szemében arra, hogy a női főszerepet eljátssza, és bár még mindig nem tudtak megegyezni a színésznővel annak várva várt visszatéréséről ill. egész pontosan az anyagi körülményekről, jelenleg ő áll legközelebb ahhoz, hogy Paz karaktere az ölébe hulljon. Rajta kívül Rebecca Jones is jelezte, hogy Díaz megkereste a szerepajánlattal és Christian Bach neve is forgalomban van arra az esetre, ha Adela nem vállalná a főszerepet.
  • Corona de lágrimas: a múltkor is említett új José Alberto Castro-novella főhősnőjének, azaz a fiai sorsáért aggódó idős özvegyasszonynak a szerepére a producernek három favoritja van, mégpedig a La que no podía amarban is szereplő Ana Martín és Ana Bertha Espín illetve az anyaszerepekben már otthonosan mozgó Victoria Ruffo. A sorozat egyébként a producer kifejezett kérésére kerül majd a 16:00-s sávba, ugyanis a későbbi időpontokhoz túl lightos a sztori, amely valószínűleg igazi jutalomjáték lesz az egyik idősődő Televisa-sztárnak, de egyébként nem fog sok vizet zavarni.
  • Cachito de cielo: Maite Perroni és Pedro Fernández tegnap találkoztak először a stúdióban, hogy pár közös próbafelvételt készítsenek, ahol mindketten jól szórakoztak. A castingok is tovább folytatódnak, még mindig keresik ugyanis a sorozat főgonoszait: többek között Jorge Poza (Por tu amor), Alejandro de la Madrid (Luna la heredera), Kika Edgar (La fuerza del destino) és Mar Contreras (Teresa) is versenyben vannak.
  • Mapat La mujer del vendaval című új feldolgozásának forgatókönyveit újból visszadobta a Televisa vezetősége, így a producernőnek és Gabriela Ortigoza írónak ismét módosítania kell a dialógusokon, ha zöld utat akarnak kapni. Az idei premier lehetőségét már valószínűleg elveszítették, mivel a 16:00-s sávba a fentebb említett Corona de lágrimas érkezik.
  • Abismo de pasión: a nagy sikerre való tekintettel a kezdeti 125-ről 150 részesre hosszabbítják a sorozatot, ez pedig főben járó bűn, tekintve, hogy egy Blanco-Pena novella 100 részen túl már valószínűleg megfekszi a gyomrot, másrészt viszont lehet, hogy az újítások és a bevezetni kívánt új konfliktusok jót tesznek a sztorinak, hiszen most is mindenki az eredetiben nem szereplő Kendra Kenia (Esmeralda Pimentel) karakterét dicséri. Mindezt egyébként David Zepeda nyilatkozta, aki elmondása szerint karrierje csúcsán érzi magát a novella főhőseként.
  • Por ella soy Eva: Martha Julia (La madrastra) hamarosan egy negatív szerepben csatlakozik a sorozathoz, Samantha nevű karaktere Juan Carlos Caballerón akar majd bosszút állni.
  • A hétfői nap nézettségi emelkedést hozott a Televisa összes sorozatának: az Abismo de pasión egyre jobb (27.3) és a Por ella soy Eva (25.1) is stabilizálódott 24-25 pont körül. Ami jó hír, hogy erőre kapott az Amor bravío is (19.1), és ismét közelít a 20 pontos lélektani határhoz, míg az Amorcito corazón (16.7) és az Un refeugio para el amor (16.4) fej fej mellett haladnak délután. (Pénteken az Un refugio para el amor-t nem vetítették a pápa mexikói látogatásának közvetítése okán.)

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Az ősforrás – április 13-tól a Story4-en! Mejía döntött: farkasok helyett mariachi-énekesek

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum