Hírek – 2012. március 21.

2012/03/21 at 14:15 Hozzászólás

  • Egyre valószínűbb, hogy Christian Bach játszhatja el a Nicandro Díaz-féle Amor en custodia-remake főszerepét, bennfentes infók szerint erre körülbelül 90% az esély. Az ex-aztecás színésznő jó pár feltételt szabott, hogy visszatérjen a Televisához, ezek között pedig állítólag az is szerepel, hogy fia, Sebastián Zurita is játszhasson az új sorozatban, ezenkívül Bach egy három telenovella elkészítésére szóló szerződést is szeretne aláírni a gyártóval. A másik nagy esélyes a női főszerepre Victoria Ruffo, aki bár szívesen elvállalná a karaktert, egyelőre még egyáltalán nem ismeri a történetet (ez csak számomra ellentmondásos?). Bárbara, azaz a fiatal szerelmespár női tagjának szerepére is megvan már Díaz favoritja: Eiza Gonzálezről (a képen), a Lola… érase una vez egykori főhősnőjéről van szó, aki a producer szerint tökéletesen passzol a karakterhez, és aki a Suena conmigo c. Televisa-Nickelodeon koprodukcióban készült juvenil sorozat óta nem szerepelt a tévében. További pletyka, hogy a La que no podía amarból frissen szabadult Julián Gil állítólag telefonon zaklatja naponta többször is Nicandro Díazt, hogy adja neki a sorozat férfi főszerepét, ám a producer nem kér a nyomulós színészből. Végezetül íme pár nem hivatalos munkacím is a készülő sorozathoz, mely ugyebár testőrökről szól: Escoltas de pasiones (Szenvedélyek őrzői), Escudos del alma (A lélek pajzsai) ill. Custodia por amor (Szerelmi őrizet).
  • Cachito de cielo: két újabb biztos névvel bővül a novella szereposztása, egyikük José Ron (Időtlen szerelem), aki a főhős, Pedro Fernández karakterét alakítja majd annak halála előtt (tehát az ő esetében csak egy epizódszerepről van szó), a másik pedig Danna García (Az áruló), kinek neve korábban a főhősnő szerepével kapcsolatban is felmerült, mostanra azonban biztossá vált, hogy ő játssza majd a novella főgonoszát.
  • Nem ért el kimagasló adatokat a La que no podía amar múlt vasárnapi fináléja, az utolsó rész 24,4 pontos ratinget hozott, ami a producer előző sorozatához, a Teresához, vagy az ugyanebben a sávban korábban jobban teljesítő Cuando me enamoróhoz képest visszaesés, a La fuerza del destino fináléját ellenben leverte, és tizedre pontosan annyit hozott, mint annak idején a Mi pecado. José Alberto Castro novellájának távozását hétfőn megérezte az Amor bravío nézettsége is, mely először süllyedt 20 pont alá.
  • A Por ella soy Evában a héten már megjelent Eduardo Santamarina karaktere.
  • Júliusban kezdődnek az új Mapat-novella, a La mujer del vendaval felvételei, ám az egyelőre nem végleges, hogy melyik idősávot, a 16:00-osat vagy a 18:00-asat foglalja-e majd el az Un esposo para Estela feldolgozása.
  • Végül egy pletyka Gaby Spanicról: mivel a La mujer de Judas elég gyászos adatokat hoz az Aztecának, elképzelhető, hogy a gyártó már most nekiáll előkészíteni a novella leendő utódját, a legvalószínűbb pedig az, hogy az Emperatrizzal korrekten teljesítő Spanicot hozzák vissza egy főműsoridős, eredeti novellában, melyben a színésznő az értesülések szerint ismét ikreket alakítana. Ha további infókat tudok meg, megírom.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Amor Bravío” – a hivatalos főcím Bárbara Mori visszatér a tévébe

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum