Hírek – 2012. március 17.

2012/03/17 at 11:30 Hozzászólás

  • Jaime Camil nővé alakulása jelentősen felturbózta a Por ella soy Eva nézettségét, melyet a magassarkúk csütörtökön egészen a lista második helyére röpítettek és premierje óta eddigi legjobb eredményét (25.9) könyvelhette el. Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy az őt követő Abismo de pasión is szárnyal, már 27.1 százalékpontnál jár Angelli Nesma sorozata, ha az emelkedés ilyen tempóban folytatódik, hosszú idő után először akár a 30 pontos álomhatár is újra elérhető közelségbe kerülhet. A többi sorozatnak sincs oka panaszra, az Amor bravío (21.5) szépen kapaszkodik a La que no podía amar (21.2) utolsó epizódjaiba, az Amorcito corazón is korrekt számokat hoz (16.4), nem is beszélve az Un refugio para el amorról, mely ugyan most “csak 15.9 pontot szedett össze, de nagy átlagban öt százalékponttal emelte a sáv nézettségét, sőt van, amikor a két órával később kezdődő Amorcito corazónt is leveri, ami mindenképp nagy szó.
  • Új hírek a Cachito de cielo háza tájáról: kiderült, hogy bár a történetet még nem vitték telenovella-formában képernyőre, nem teljesen eredeti (mily meglepő), hanem egy 1978-as amerikai sikerfilm, az Ép testben épp, hogy élek (Heaven can wait) átdolgozása lesz. A legvalószínűbb továbbra is az, hogy Pedro Fernández játssza majd Maite Perroni partnerét a novellában, noha a színész számos feltételt szabott, hogy vállalja a projektet: csak hétfőtől péntekig hajlandó forgatni, akkor sem az esti órákba nyúlóan, valamint szeretné ő írni és elénekelni a novella majdani főcímdalát. A forgatás húsvét hétfőn, április 9-én indul, noha a főhősök csak április végén kezdik meg a felvételeket; a premierre június 11-én lehet számítani. További biztos szereplők: Azela RobinsonJuan Carlos Colombo, Adalberto Parra, Juan Carlos Barreto, Eduardo Espana, Rafael Inclán, Pablo Lyle, Raquel Pankowsky, a női főgonosz szerepére pedig Claudia Álvarez (Dos hogares) a legesélyesebb.
  • Úgy néz ki, Sebastián Rulli lesz Mapat következő telenovellájának férfi főhőse, amely a La mujer del vendaval (A vihar asszonya) munkacímre hallgat, és amelyről ismét az az infó kapott lábra, hogy egy venezuelai történet feldolgozása lesz, nem eredeti. A cím alapján továbbra is valószínű, hogy az Un esposo para Estela c. történetről van szó, ugyanis ott szerepel egy El Vendaval nevű birtok. Mapat sok tekintetben változtatni kíván a sztorin, például netkávézó helyett netpékség lesz majd az egyik fő helyszín a történetben. A női főszereplő tekintetében még nem jutottak dűlőre, Mapat kezdetben Maite Perronit akarta volna megszerezni, ő azonban bevallotta neki, hogy inkább Roberto Gómez Fernándezzel dolgozna, így a producernek más színésznő után kell néznie, a következő opció a sorban Ariadne Díaz (Manana es para siempre). A forgatásokat a tervek szerint augusztusban kezdenék, hogy a novella októberben átvehesse a Cachito de cielo helyét a 18:00-s sávban.
  • A La que no podía amarnak a korábbi tervekkel ellentétben nem lesznek alternatív befejezései, csupán az az egy, amelyet vasárnap láthatnak majd a mexikói nézők. Mindezt José Alberto Castro jelentette be, aki a sorozat végeztével új projektbe fog, de nem a tévében: újranyitja ugyanis harmadik éttermét Mexikóvárosban, ahol nem más az üzlettársa, mint barátnője, Angelique Boyer.
  • Alfonso Dosal (Marina) egy epizódszerep erejéig csatlakozik a Miss XV csapatához. A fiataloknak szóló sorozat premierje a mexikói Nickelodeonon lesz április 16-án, földi sugárzású adón pedig májusban mutatkozik be.
  • Ana Martín (Soy tu duena), aki hamarosan karrierje 50. évét fogja ünnepelni, egy interjúban kifejtette, hogy már nagyon vágyik egy gonosz karakterre a sok jólelkű dadus és anyuka után.
  • Adamari López (Locura de amor) berágott a Televisára, miután úgy érzi, minden castingon semmibe veszik (legutóbb az Amor bravío főgonoszának szerepéről csúszott le), így nem valószínűtlen, hogy hamarosan ő is átigazol az Aztecához.
  • Az amerikai Univisión csatorna látva saját gyártású sorozatuk, az El Talismán gyenge nézettségét a főműsoridőben, a sorozatot a délutáni műsorsávba száműzte, a helyén pedig gyorsan elindította az Abismo de pasiónt. A gyenge nézettségnek következményei is lesznek: kirúgták az El Talismán producerét, Carlos Sotomayort, és a sztori is 180 fokos fordulatot vesz, ugyanis Verónica Suárez helyét María del Carmen Pena (az El manantial egyik írója) veszi át az írógépek mögött. Sok szereplő távozni fog, és valószínűleg érkeznek újak is, valamint az sem lehetetlen, hogy Blanca Soto helyett Karyme Lozano karaktere emelkedjen főszereplőnői státuszba.
  • Descanse en paz (Nyugodjék békében) címmel elvált nőkről forgat idén új miniszériát a Mujeres asesinas alkotója, Pedro Torres. A főbb szerepekre Andrea Legarretát, Ludwika Paletát és Silvia Navarrót szemelte ki magának.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Ki ez a nő? María del Carmen – április 4-től a Prizmán!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum