“Cachito de Cielo” – mégis Maite a főhősnő

2012/03/14 at 22:47 Hozzászólás

Több rádióműsor és az Hoy című reggeli magazin is megerősítette, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégiscsak Maite Perroni játszhatja majd el a Cachito de cielo (Egy darabka égbolt) munkacímen futó új, eredeti Roberto Gómez Fernández-novella főszerepét. A döntés oka pofonegyszerű: a producerek mindenképp Maitével szerették volna eljátszatni a karaktert, hiszen már a 2010-es Para volver a amar óta szerettek volna együtt dolgozni vele, noha kezdetben úgy tűnt, ez most sem valósulhat meg, hiszen Maite nemrég kezdte el az El arribo de Conrado Sierra (Conrado Sierra érkezése) című kosztümös film forgatását, a Cachito de cielónak pedig a tervek szerint szintén hétfő óta forognia kellene.

Azonban nem sokkal azután, hogy a producerek letettek Perroniról, előállt az a lehetőség, hogy a nézettségben jól teljesítő Amorcito corazónt, melyet az új novella váltani fog, egészen júniusig meghosszabbítsák (a történetet így 205 részesre duzzasztva), így az alkotók időt nyernek, és ráérnek a Cachito de cielónak csak április közepén nekiállni, ez az időpont pedig már elvileg Maiténak is megfelel. Az új novella premierjére következésképp tehát június 11-én kerülhet sor.

A történetben a férfi főhős esküvője napján az égiek hibájából meghal, akik – hogy kiköszörüljék ezt a gikszert – visszaküldik a földre egy pap testében, hogy jóvá tegye az életében elkövetett bűnöket és visszaszerezze élete szerelmét, akit Maite alakítana. A sztori az Una familia con suerte írójának tollából származik, tehát  emiatt (és az idősávból kiindulva) valószínűleg elsősorban komikus elemekre épül majd, de a producereket tekintve, akik legutóbbi munkáikkal (Alma de hierro, Para volver a amar) a Televisa mércéjével nézve kimagasló minőséget tettek le az asztalra, valószínűleg bízhatunk egy jól kivitelezett sztoriban.

Az, hogy ki lesz Maite partnere a Cachito de cielóban, egyelőre kérdéses, Pedro Fernándezről (az Hasta que el dinero nos separe főhőséről) pletykálták eddig, hogy a producerek már szaván fogták, csupán a szerződést kell megírni. Az is felmerült, hogy a főhős karakterét halála előtt Sebastián Zurita (A szerelem nevében) játssza, miután pedig visszatér a földre, már Fernández személyesítse meg. Biztos szereplők azonban már vannak: tuti, hogy a novellában lesz Juan Carlos Barreto (Para volver a amar, Esperanza del corazón), Eduardo Espana (Para volver a amar), Juan Carlos Colombo (Teresa) és Azela Robinson (Laberintos de pasión).

Ti várjátok már Maite új főszerepét? Kivel alkotná szerintetek a legütősebb párost ebben a sztoriban?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

A mostoha: premier ma! – kibeszélő “La que no Podía Amar” – vasárnap finálé

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum