Hírek – 2012. március 6.

2012/03/06 at 22:44 Hozzászólás

  • Remek számokkal indított tegnap az Amor bravío, Carlos Moreno sorozata 22.3 pontos ratinget hozott össze, ami a 19:00-kor induló sorozatok között az utóbbi évek legmagasabb premierjévé tette. A bibi annyi, hogy a felezett részek miatt 20:00-kor került adásba az első rész, de így sincs szégyenkeznivalója a novellának, pláne hogy a közönség elismerését már ezzel a bő fél órás adaggal is sikerült kivívnia, hála Silvia Navarro lehengerlő játékának. A sorozatnak már hivatalos oldala is van, íme.
  • Christian Bach lépett elő az első számú esélyessé Nicandro Díaz Amor en custodia-feldolgozásában, minekutána sem Adela Noriega, sem Rebecca Jones nem bizonyult megfelelőnek a szerepre, a korábban sokáig az Azteca sorait erősítő Bach-hal azonban a jelek szerint jól haladnak a tárgyalások. A férfi főhős szerepét tekintve jelenleg Eduardo Yáneznek áll jobban a szénája, de minden napról napra változhat.
  • Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy egy ex-aztecás színésznő kapja a Roberto Gómez Fernández-sorozat, a Cachito de cielo női főszerepét is: jelenleg Adriana Louvier (Emperatriz), Ana Claudia Talancón (Senora) és Marimar Vega (Emperatriz) is versenyben van a főszerepért, az egyedüli televisás induló Ludwika Paleta (Amigas y rivales). Pedro Fernández neve sem biztos még a férfi főszerepben, ő ugyanis most adott ki új lemezt, és a koncertek miatt nem biztos, hogy most ideje lenne novellát is forgatni. Napokon belül végleges neveket fogunk kapni, ugyanis a forgatás március 12-én már elindul.
  • Egy rádióműsor szerint a Televisa színésznői eléggé sértve érzik magukat, hogy az új novellák főszerepére mind-mind a konkurencia színésznőit (Christian Bach, Paola Núnez, Marimar Vega) csábítja magához a gyártó, miközben a “házi” fiatal (és kevésbé fiatal) színésznők közül sokan várnak már jó ideje egy ugródeszkára.
  • 26 millió dollárra perli Rogelio Guerrát (Manana es para siempre, Amor bravío) az Azteca, miután 2005-ben nem jelent meg a La Zaga című, végül nem leforgatott telenovella felvételein. A színész azzal védekezik, hogy ekkor már nem állt szerződésben az Aztecával, ugyanis 2002-ben ő is beperelte őket, mivel abból a három sorozatból, melyre szerződött velük, csak egy (a Golpe bajoÖvön aluli ütés – című) készült el. Ironikus, hogy az Azteca pénzkövetelése csak most vált jogerőssé, melynek következtében Guerra elveszítheti 30 éves színészi munkássága alatt felhalmozott összes megtakarítását.
  • Scarlet Ortiz (Rafaela), aki korábban még úgy volt, hogy az új Nathalie Lartilleux-novella, a María Fernanda főszerepét játszhatja el, Argentínába utazik dolgozni, mivel a fenti projekt végül egyelőre mégsem kapott zöld utat.
  • Az Abismo de pasión hamarosan bemutatkozik az amerikai Univisión csatornán, itt az első promó is.
  • Egy telemundós sajtóhírből kiderül, hogy a tv2 megvásárolta a telemundós Una maid en Manhattan c. telenovellát, amely Jennifer Lopez és Ralph Fiennes Álmomban már láttalak című sikerfilmjének telenovella-verziója, és amelyben olyan, részben a Televisa-novellákból is ismerős arcokkal találkozhatunk majd, mint Litzy, Eugenio Siller, Tina Romero, Paulo Quevedo, Maite Embil, Khotan Fernández, Vanessa Villela és a bájos kiskölyök szerepében a Mujeres asesinas egyik legmegrázóbb részében feltűnő Jorge Eduardo García. Még nem tudni, hogy a tv2 mikor küldi harcba a sorozatot, sem hogy milyen címen, csak annyi biztos, hogy a novella hamarosan Magyarországon is látható lesz.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

A mostoha – még egy hét! A mostoha: a soundtrack

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum