“Amor Bravío”: premier ma! – kibeszélő

2012/03/05 at 08:16 Hozzászólás

Ma indul a tengerentúlon az Amor bravío, én pedig úgy gondoltam, hogy szentelek neki egy bejegyzést, hogy akik az interneten tervezik követni a sorozatot, vagy legalább az első részbe belekukkantanak, elmondhassák a véleményüket a novelláról. Keressük együtt a választ a sok kérdés között az alábbiakra: milyen férfi főhősnek bizonyul Cristian de la Fuente? Mennyire sikerül Leticia Calderónnak egy Carlota nénitől merőben elütő főgonoszt megformálnia? Milyen lesz César Évora hat év után ismét negatív szerepben? Meggyőző gonosz lesz-e Flavio Medina? És legfőképpen: van-e olyan erő a novellában, hogy a nézettsége a La que no podía amar fináléja után is 20 pont felett tartsa a 19:00-s sávot?

Az eddigi promóanyagok a sorozatról itt, a tovább után pedig elolvashatjátok a sorozat rövid szinopszisát is.

Camila Monterde (Silvia Navarro) és Luis (Valentino Lanús) a tökéletes pár, boldogságukat azonban derékba töri egy végzetes autóbaleset, ahol Luis életét veszti. Camila nagybátyja, Don Daniel (Rogelio Guerra), a nyugalmazott bikaviador felajánlja a lánynak, hogy anyjával, Agustinával (Olivia Bucio) és húgával, Ximenával (Laura Carmine) együtt költözzön a birtokára, ahol tenyészbikáit neveli, hogy a levegőváltozás segítsen neki feldolgozni szerelme halálát. Ximena mindig is irigy volt Camilára, ugyanis anyjuk valamiért mindig nővérét részesítette előnyben, így a rosszmájú húg titkon örül is Camila szenvedésének.

Camila nem csak Agustina, hanem Don Daniel kedvence is, és nyílt titok, hogy az öreg a lányra kívánja hagyni mesés vagyonát. A vagyonra többek között az özvegy Isadorának (Leticia Calderón) is fáj a foga, aki a fiát felhasználva szeretne a pénz közelébe férkőzni: a gyenge jellemű Alonso (Flavio Medina) feladata az, hogy bolondítsa magába a lányt és vegye feleségül, így hozzáférést biztosítva a vagyonhoz. Anyával és fiával szövetségre lép a gonosz Dionisio Ferrer (César Évora) is, Don Daniel régi riválisa, akinek a pénzen kívül a csinos Camilára is fáj a foga.

Tervükbe azonban hiba csúszik, mikor Daniel rájön Alonso valódi szándékaira, és az utolsó pillanatban átíratja a végrendeletét egy számára addig ismeretlen zabigyerekére, Daniel Díaz Acostára (Cristian de la Fuente), aki Chilében él, majd meghal, anélkül, hogy Camila tudtára adhatná az igazságot. Dionisio, Isadora és Alonso éktelen haragra gerjed, mikor felolvassák a végrendeletet és kiderül, hogy egy ismeretlen senkiházi az örökös.

Eközben az ifjabb Daniel mit sem sejtve éli boldog életét friss házasként várandós feleségével, Miriammal (Lisset), mikor értesítik, hogy ő az egyedüli örököse Don Daniel vagyonának. Dionisio hosszas kutatás után rátalál Danielre és utasítást ad embereinek, hogy takarítsák el az útból: egy támadás során megsebesítik Miriamot, aki kómába esik, az első számú gyanúsított pedig Daniel, aki a vád szerint el akarta szedni a felesége életbiztosítását, hogy utána Mexikóba utazva felmarkolhassa a Monterde-vagyont is.

Dionisio eléri a célját, Danielt börtönbe zárják, azonban sikerül megszöknie, és első útja Mexikóba vezet, hogy kiderítse, ki állhat az életét fenekestül felforgató támadás mögött. Első számú gyanúsítottja pedig nem más, mint Camila Monterde, aki Don Daniel korábbi örököseként teljes joggal akarhatta őt és feleségét eltávolítani az útból. Daniel új személyazonosságot vesz fel, és Andrés Duarteként próbál Camila bizalmába férkőzni, hogy magába bolondítsa, majd pedig kegyetlen bosszút álljon a feleségét és őt ért sérelmei miatt. Arra azonban nem számít, hogy az Alonso impotenciája miatt boldogtalan házasságban élő Camila őszinte szerelemre lobban iránta, és bármennyire is küzd ellene, hamarosan ő sem tud ellenállni a lánynak… vajon elég erős lesz a szerelmük, hogy kibírjon megannyi megpróbáltatást?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“La que no Podía Amar” – finálé-promó A mostoha – még egy hét!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum