Hírek – 2012. március 4.

2012/03/04 at 18:48 Hozzászólás

  • A La que no podía amar népszerűségét jól mutatja, hogy még utolsó heteiben is képes megosztani a közönségét: az írók tudniillik még mindig nem döntötték el, kit is válasszon Ana Paula, és pont ez az, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot, a főhősnő viselkedése ugyanis a rajongótábor nagyobbik fele szerint igencsak következetlenné vált az utóbbi időben, mintha csak azért gondolná meg magát mindig egyik pillanatról a másikra, hogy a sorozat tovább tarthasson. Mindenesetre a nézettséget mindez nem rontja le, sőt: a novella továbbra is tartja 22-23 pontos adataival a második-harmadik helyet a nézettségi listákon, átlaga pedig várhatóan nagyobb lesz az utóbbi öt év bármelyik 19:00-s sávban vetített novellájánál.
  • Újabb munkacímek az új Roberto Gómez Fernández-sorozathoz: a korábbi La burocracia del cielo mellett a La jerarquía del cielo (Égi hierarchia) és a Regalito del cielo (Az ég ajándéka) merült fel lehetséges variációként. Egy biztos szereplő is van már a szereposztásban, mégpedig Eduardo Espana (Para volver a amar). A legújabb hírek szerint Danna García nem vállalta a sorozat főszerepét (és bármit is ír az Epizód, Maite Perroni sem, ld. lejjebb), helyettük esélyes az Abismo de pasiónban meglepően hitelesen játszó Ludwika Paleta, az ismét a Televisa körül sertepertélő Marlene Favela ill. Marimar Vega, aki nem hosszabbította meg az Aztecánál lejáró szerződését.
  • Egy másik ex-aztecás sztár, Paola Núnez (Mientras haya vida, Pasión morena) iránt is érdeklődik a Televisa, egész pontosan Nicandro Díaz, aki az Amor en custodia-remake-ben képzelt el egy karaktert a színésznőnek. Ez azért is vicces, mert épp hogy Paola volt az, aki a 2005-ös aztecás verzióban Bárbara szerepét játszotta, és nagy valószínűséggel most is erről a karakterről folyik a tárgyalás. Vajon mit választ Núnez: karaktert ismétel, hogy a Televisa feltornássza a népszerűségét vagy megőrzive a méltóságát esetleg egy másik projektben keres munkát magának?
  • Még mindig Amor en custodia: miután Rebecca Jones elkelt, és valószínűleg Adela Noriega szerződtetése sem jön össze, Nicandro Díaz továbbra is a leendő főhősnőt vadássza a sorozathoz. A legújabb opció Christian Bach, aki fenti kollegináihoz hasonlóan szintén az Aztecánál kereste a legutóbbi időkig a kenyérre valót, ám ahhoz, hogy őt sikerüljön meggyőzni, több dolgon is felül kéne emelkednie mindkét félnek: annak idején a színésznő nagy botrány közepette hagyta ott a Televisát, mikor elvállalta a La chacala (A sakál) c. novella főszerepét és megalapította saját produkciós irodáját férjével, Bachnak pedig szintén eléggé a begyében lehet a Televisa, mióta fiától, Sebastián Zuritától elvették az Abismo de pasión főszerepét.
  • Maite Perroni bemutatkozik a mozinézőknek is, bár egyelőre csak Mexikóban: az El arribo de Conrado Sierra (Conrado Sierra érkezése) című, ’40-es években játszódó kosztümös történet főszerepét vállalta el, amelyben öt hajadon lánytestvér közül játssza a legkisebbiket, akik évek óta várnak arra egy isten háta mögötti kis mexikói faluban, hogy kiházasítsák őket. Ninfa, Maite karaktere egy magazinon keresztül levelezik egy ismeretlen férfivel, Conrado Sierrával, aki azt ígéri, hogy elveszi, az ő érkezésére vár az egész család, miközben a lánytestvérek sorsán keresztül nagy adag korrajzot és erkölcsi tanmesét is kapunk a szabadságvágyról és annak letöréséről. A lányok anyját Susana Dosamantes játssza majd, egy pap szerepében feltűnik Mauricio Islas is, Conrado Sierra megtestesítője pedig még nem derült ki, noha a Maite-fanok pletykagépezete egészen addig elmegy, hogy Will Smith fogja játszani az illető daliát, hiszen évvekkel ezelőtt, mikor felmerült ez a projekt, még ő volt a rendező kiszemeltje, de őszintén szólva az ő szerepeltetésére kevés esélyt látok.
  • Az Un refugio para el amor olyan jó adatokat hoz, hogy a műsorszerkesztők elgondolkoztak azon, hogy Ignacio Sada Madero novellája idősávot váltson: a sorozat rendszeresen 18 pontos vagy ahhoz közelítő részadatokkal fejeződik be vetítése végén, melyet aztán az őt követő La rosa de Guadalupe c. műsor általában leront, így a tervek szerint megcserélnék a két sávot, és így 17:00-tól követhetnék a nézők Zuria Vega és Gabriel Soto szerelmi történetének alakulását. Korábban a Rafaela volt az utolsó sorozat ebben a sávban, melyet pont a rossz nézettség miatt toltak egy sávval feljebb.
  • Juan Osorio állítólag annyira berágott munkaadójára a múlt heti TvyNovelas-díjátadó eredményei miatt, hogy azt fontolgatja, hogy producerként otthagyja a Televisát (nem lenne nagy veszteség). A producer azon sértődött meg, hogy nem az Una familia con suerte nyerte meg a legjobb novellájának járó díjat, pedig egy éven keresztül élvezte a közönség szeretetét, akik ezt a legmagasabb nézettséggel hálálták meg. Osorio csak azt felejti el, hogy ad. 1.: a vakok közt a félszemű a király, ill. ad. 2.: a nézettség nem mindig jár kéz a kézben a minőséggel.
  • Ezen az oldalon jó pár nagyméretű képet találtok a hétfőn startoló Amor bravíóról.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

A mostoha – még tíz nap! “La que no Podía Amar” – finálé-promó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum