Hírek – 2012. február 29.

2012/02/29 at 23:37 Hozzászólás

 • Amor en custodia: tovább szivárognak a hírek Nicandro Díaz új sorozatáról, amely már biztos, hogy elkészül, ugyanis Nicandro saját maga erősítette meg ezt Maxine Woodside rádióműsorában. Díazt nem zavarja, hogy az Azteca évekkel ezelőtt már sikerre vitte a sztorit, sőt ezt kihívásnak tekinti. Belső pletykák szerint Adela Noriegával még nem sikerült megegyezésre jutni a főszerepről, mivel végül a színésznő nem jelent meg a Televisában, míg Rebecca Jones Nicandrónak igencsak szimpatikus opció lenne, ő azonban Díaz vezető írójának, Kary Fajernek nem jön be. A férfi főhős szerepére továbbra is Fernando Colunga és Eduardo Yáñez esélyesek. Ezen kívül annyi újdonság derült ki, hogy Nicandróék Dominika Paletával és Marco Méndezzel is tárgyalnak egy-egy szerepről. Aki ismeri a sztorit, melyikük melyik szereplő eljátszására lenne alkalmas? Fontos megjegyezni, hogy Fajer az argentin változatra fog támaszkodni az adaptáció során.
 • La burocracia del cielo: még mindig Danna García és Pedro Fernández a legesélyesebbek, hogy eljátsszák Roberto Gómez Fernández és Giselle González új, eredeti történetének főhőseit. További nevek a castingokról: Rosa María Bianchi, Andrea Torre, Juan Carlos Barreto, Chantal Andere. Elvileg két héten belül már el kell kezdeniük a forgatásokat, így a végleges szereposztásról napokon belül számítani lehet új hírekre.
 • A vasárnapi TvyNovelas-díjátadót a tévét nézők 18.8 százaléka válaszotta Mexikóban, míg az Oscar-átadót, ahol idén mexikói jelölt is volt Demián Bichir személyében, csupán 6.4 százalék követte figyelemmel.
 • Thalía kedden érkezett Mexikóba, hogy részt vegyen a ma esti Roberto Gómez Bolaños, azaz művésznevén Chespirito, a legendás mexikói komikus tiszteletére rendezett gálaműsoron. A színésznő kedden elvileg egy vacsorára is meghívást kapott, ahol barátain kívül többek között Juan José Origellel, a TvyNovelas főszerkesztőjével, és a Televisa producereivel, név szerint Salvador Mejíával, Nicandro Díazzal és Carla Estradával is találkozott.
 • Még mindig Thalía: a színésznő híres María-trilógiájának darabjai hamarosan új köntösbe bújva térhetnek vissza a mexikói képernyőkre. Még nem dőlt el, hogy telenovella vagy széria formájában forgatják-e majd újra a legendás történeteket, de az már biztos, hogy az adaptációjukat elkezdték.
 • Egy másik sztori, amin az írók már dolgoznak, de még nem kapott sem producert, sem idősávot, az egy klasszikus rózsanovella, a Barata de primavera (Tavaszi leárazás), melyet 1975-ben forgattak és melynek Jacqueline Andere volt a főhősnője ill. Verónica Castro a főgonosza. A sztori nem nagy eresztés, egy bolti eladónőről, Leticiáról szól, akiről kiderül, hogy a bolt igazgatója az apja. A lány ezek után beleszeret az egyik főnökébe, aki történetesen ugyanannak a gonosz nőnek az exférje, aki Leticia apját is bolondítja és később a halálát is okozza. A sztorit annak eredeti írója, Marissa Garrido adaptálja, akinek a nevéhez túl sok sikertörténet nem köthető.
 • Nathalie Lartilleux visszatérése az Un refugio para el amor után várható a 16:00-s sávban, de egyelőre a producernőnek nincs történet a kezében. A korábban biztosra ígért María Fernanda (a Prisionera eredetije) végül nem kapott zöld utat, ennek ellenére továbbra is a lehetséges történetek között van, mellette pedig esélyes még az Aztecától frissen megvásárolt La hija del jardinero (A kertész lánya) sztorija is, valamint egy 1983-as történet, a Gabriel y Gabriela (Gabriel és Gabriela), ahol Ana Martín hármas szerepben tündökölt: ő játszotta a főhősnőt, a főhősnő anyját ill. egy férfit, akinek a főhősnő kiadja magát.
 • Salvador Mejía, aki nagy eséllyel az Amor en custodia után tér vissza a főműsoridőbe jövőre, szintén három történet között őrlődik: az egyik a már sokszor emlegetett Cuna de lobos, melyet szinte már biztos, hogy telenovella-formátumban képzel el, a másik kettőről pedig egyelőre nem nyilatkozott, de nagy eséllyel köztük van a már szintén korábban felmerülő La madre c. kolumbiai sztori. Ha a Cuna de lobos mellett dönt, és addig nem kel el a színésznő, nála is szinte borítékolható Rebecca Jones szerepeltetése, hiszen vele forgatták le korábban az amerikai típusú szériának induló projekt pilot-epizódját.
 • Mapat Un esposo para Estela-feldolgozását visszadobta a Blinda, azaz az osztály, amely eldönti, melyik történetek valósulhatnak meg és melyek nem, így a producernőnek új történet után kellett néznie. Mint kiderült, a pár hete már megszellőztetett La mujer del vendaval (A vihar asszonya) cím ehhez az új, teljesen eredeti történethez tartozik, mellyel a Ni contigo ni sin ti producere az új Roberto Gómez Fernández-sorozat végeztével térhetne vissza a 18:00-s sávban. A sztoriról eddig még semmit sem tudni, csak azt, hogy Mapat Sebastián Rullival szeretné eljátszatni a főszerepet, aki – bár Carla Estrada jegelt kosztümös történetében biztos szerepe volt – abban az esetben, ha ez utóbbi novella végül nem készül el, szívesen áll Mapat rendelkezésére.
 • Március 19-től visszatér a Fuego en la sangre a Canal de las Estrellas délutáni műsorrendjébe: Adela Noriega és Eduardo Yáñez közös sorozatát délután 1-től, dupla részekkel vetítik majd a La mentira isméltésének helyén.
 • Mariana Seoane (Mar de amor) és Carlos de la Mota (Cuando me enamoro) egymásra találtak a Por ella soy Eva forgatásán. A színész korábban Maite Perronival is járt egy rövid ideig.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Tíz percnyi “Amor Bravío” Időtlen szerelem – március 5-től a Story5-ön!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum