Teresa: tudtad?

2012/02/19 at 13:25 Hozzászólás

Holnap indul a Teresa, és én még adós vagyok pár poszttal a sorozatról: többek között ezzel az érdekességekkel és kulisszatitkokkal teli cikkel, amelyből olyan infókra is fény derül, melyek eddig itt a blogon még nem voltak olvashatók, remélem, lesz, akinek tudok újat mondani!

 • Angelique Boyert számos színésznő közül választották ki Teresa szerepére, többek között Aracely Arámbulát, Sherlynt, Adriana Fonsecát vagy épp az Aurorát játszó Ana Brendát sikerült legyűrnie a castingon. Utólag azonban José Alberto Castro úgy nyilatkozott, hogy a végső döntést egy közös reggeli után hozta meg, ahol is megbizonyosodott róla, hogy Boyer kellően felkészült és érett a szerepre.
 • Angelique Boyer épp Franciaországban vakációzott a Corazón salvaje felvételeinek befejezése után, mikor visszahívták Mexikóba a Teresa castingjaira. A színésznő egyébként nem csak pihenni ment szülőföldjére: kés alá is itt feküdt, hogy másodszor is megnagyobbíttassa a melleit, az első ilyen műtétje 2007-ben volt, mikor is a Muchachitas como tú főgonoszát játszotta.
 • A sors iróniája, hogy a Teresa története mindhárom főszereplő magánéletében visszatükröződni látszott a forgatások végeztével: a főhősnő, Angelique Boyer hosszas tagadás és paparazzi-fotók tömkelege után beismerte, hogy valóban José Alberto Castróval, a novella vezető producerével jár, és sokan ennek a kapcsolatnak tudták be, hogy a színésznő megkaparinthatta Teresa szerepét, igazi, karakteréhez hasonlatos törtetőnek beállítva ezzel Boyert. A csábító Teresa sztorija a férfiakat sem kímélte, és két színész házasságát is tönkretette: bár mind Aarón Díaz, mind Sebastián Rulli kedvese úgy nyilatkozott a forgatások alatt, hogy nem zavarja őket az, hogy a sorozatban a férjeikkel kokettálnak, egy évvel később, 2011-ben Kate del Castillo is otthagyta Aarón Díazt, és Cecilia Galeano is elvált Sebastián Rullitól, utóbbi pont hűtlenségre gyanakodva, igaz, itt a féltékenység nem Angelique-re irányult.
 • A sorozat akkora őrületet okozott Mexikóban, hogy a finálét egyedülálló módon kocsmákban és éttermekben is vetítették, hogy senki ne maradjon le Teresa történetének végkifejletéről.
 • Mikor a stáb Franciaországban és Spanyolországban forgatott, költségtakarékossági megfontolásból nem vittek magukkal a feltétlenül szükségesnél több embert, így ezekben a jelenetekben Sebastián Rulli és Angelique Boyer maguk sminkelték és hozták rendbe magukat a jeleneteik előtt.
 • Angelique Boyer a három főhőst egy interjúban állatokhoz hasonlította: szerinte Teresa olyan, mint egy nőstény róka (ravasz és körmönfont, azon túl, hogy a zorra nőnemű alaknak negatív felhangja is van a spanyol nyelvben), Marianót egy szarvashoz hasonlított a nemes jelleme miatt, Arturo pedig szerinte egy bagoly, aki mindig mindent szemmel tart.
 • Sebastián Rulli (Arturo) a sorozat forgatása alatt úgy gondolta, be akarja biztosítani a megélhetését a színészeten kívül is, így sok pályatársához hasonlóan éttermet nyitott, mégpedig négy legjobb barátjával társulva. A hely a Berigüell nevet viseli, ami egy belső poénból fakad és a haverok rossz angol kiejtésére utal: ez valójában az angol very well (“nagyon jó”) elferdítése, spanyolos helyesírással.
 • Aarón Díaz (Mariano) nevéhez fűződik egy online botrány a sorozattal kapcsolatban, ugyanis a színész a twitteren, a rajongók szeme láttára veszett össze a producerrel, amiért állítólag késve érkezett az egyik jelenet forgatására. Később aztán tisztázták a félreértéseket, de Sebastián Rulli többször is nyilatkozott úgy, hogy a vád bizony nem volt alaptalan, Díaz előszeretettel váratta meg kollégáit a felvételeken.
 • Alejandro Ávila (Cutberto) a sorozat forgatása után dobta piacra szólóalbumát, ugyanis nem csak a novellában fakad dalra, civilben is szívesen énekel mexikói népzenét.
 • Isabela Camil-t (Paloma) azért kellett idő előtt kiírni a történetből, mert a színésznő váratlanul teherbe esett második gyermekével.
 • A novellában debütált egy kisebb epizódszerepben a producer, José Alberto Castro és Angélica Rivera nagyobbik lánya, Sofía Castro, aki azóta az Esperanza del corazónban is megcsillogtathatta a tehetségét.
 • Manuel Landeta (Rubén) – mint sok más sorozatában – itt is parókát használt, ugyanis a színész eredetileg kopasz, ahogy a Mar de amorban is láthatjuk.
 • A sorozatból a nagy sikerre való tekintettel színházi darabot is terveztek készíteni, Sebastián Rulli és Angelique Boyer már le is szerződtek volna a projektre, ám az utolsó pillanatban lefújták a dolgot. A darab címe Me das miedo, Teresa (Megijesztesz, Teresa) lett volna.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Teresa: ismerd meg Aarón Díazt! Teresa: feliratos interjúk a főbb szereplőkkel

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum