Mexikói verzió készül “A szerelem rabjaiból” is

2012/02/11 at 13:01 Hozzászólás

Nicandro Díaz követi az eddig jól bevált receptjét: fog egy sokszor látott, népszerű történetet, telepakolja a Televisa sztárjaival és szóról szóra lemásolja a forgatókönyvet. Tegnap kiderült, hogy a Destilando amor, a Manana es para siempre és a Soy tu duena után negyedik főműsoridős sorozata az argentin Amor en custodia remake-je lesz, melyet itthon is láthattunk A szerelem rabjai címmel, az igazi pikantériája a dolognak azonban az, hogy az idősebb nőbe beleszerető 30-as férfi történetét egyszer már a TvAzteca is feldolgozta, és ez a 2005-ös változat volt az utolsó nagy sikersorozatuk, melynek az akkor a Canal de las Estrellason futó La esposa virgen-t is sikerült maga alá gyűrnie. Ráadásul 2010-ben Kolumbiában is elkészítette az RCN a helyi verziót, így a televisás remake már a negyedik lesz a sorban.

Az, hogy Nicandro az Azteca szökőévente egyszer előforduló, éppen ezért agyonisméltelt sikereiről akar még egy bőrt lehúzni, továbbra is röhejes, de abszolút érthető, hiszen a Destilando amor esetében már bejött ez a formula (nem is akárhogy), pedig már ott is ismerte az egész ország a történet végkifejletét.

A férfi főhős (tehát A szerelem rabjai Aguirre karakterének megfelelő szereplő) továbbra  is úgy néz ki, hogy Eduardo Yánez lesz, hozzá kell tehát választania Nicandrónak egy idősebb, de “jól karbantartott” színésznőt, mint amilyen Soledad Silveyra is volt az eredetiben. Victoria Ruffo? Verónica Castro? Lucía Méndez? Ti kit tudnátok elképzelni a női főszerepre?

(A tovább után bemásoltam a történetet a port.hu-ról, illetve beszúrtam egy képet mindhárom eddigi verzióról, hogy azok is beszállhassanak a találgatásba, akik eddig nem ismerték a sztorit.)

A történet:

Tucatnyi ellenség tör a befolyásos üzletasszony és farmtulajdonosnő, Paz Achaval Urien (Soledad Silveyra) életére. Juan Manuel Aguirrét (Osvaldo Laport), egy egyszerű, vidéki férfit pont egy ilyen pillanatban sodorja a sors Paz mellé és megmenti az életét. Bár a hálás nő ajánlatát, hogy álljon be hozzá testőrnek akkor nem fogadja el, hamarosan ismét összetalálkoznak. Minden társadalmi különbség ellenére mindkettőjükben romantikus vonzalom ébred. Paz korábbi testőre, Nicolás Pacheco (Sebastian Estevanez) gondjaira bízza elkényeztett és szeszélyes, ámde gyönyörű lányát, Bárbara Bazterricát (Melina Petriella). A két fiatal az első napok összetűzései után már szívesen közeledne egymáshoz, közbelép azonban az ármánykodó Tatiana (Gimena Accardi), aki megpróbálja megszerezni magának a jóképű Nicolás-t.

Amor en custodia (2005 – Argentína, Telefe)

Amor en custodia (2005 – Mexikó, TvAzteca)


Amor en custodia (2009 – Kolumbia, RCN)


Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“Amor Bravío” – az első teaser Teresa – még kilenc nap!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum