Hírek – 2012. február 9.

2012/02/10 at 00:26 Hozzászólás

  • Íme Silvia Navarro, aki részben kitakarja az Amor bravío sikere érdekében celebrált mise után a novella hivatalos logóját, de nem is baj, mert a sorozat azóta új címet (pontosabban alcímet kapott), a legújabb verzió: Amor bravío – cuando manda el corazón (Féktelen szerelem – amikor a szív parancsol). Nekem nagyon tetszik a logó stílusa és az is, ahogy a spanyol bikaviadal hagyományaira igyekszik utalni, de még jobbak a novella díszletei, azok közé itt lehet bekukkantani. A sorozatnak főcímdala is van már, melyet a Camila együttes dalszerzője, Samo jegyez, és elképzelhető, hogy David Bisbal fogja előadni.
  • A Televisánál örömtáncot lejtettek a héten, ugyanis úgy tűnik, az Abismo de pasiónban a gyerekek felnövekedése – azaz Angelique Boyer, David Zepeda, Mark Tacher és a többiek színre lépése – megtörte a jeget, a keddi rész remek, 27.0 pontos nézettséget hozott, de az Un refugio para el amor is jelentősen felhúzta az idősávját, ugyanezen a napon 15.0 százalékpontos nézettsége volt, ami szintén átlagosan 5 pontot javított elődje, az Esperanza del corazón nézőszámán. Ha ez sem lenne elég, az Una familia con suerte (26.5) és a La que no podía amar (22.0) is remekül teljesítenek fináléjukhoz közeledve. Már csak az a kérdés, hogy a kezdeti varázs után is maradnak-e ezek a remek adatok az új premiereknél.
  • Úgy néz ki, Roberto Gómez Fernándeznek már meg is van a férfi főhőse a Cachito de cielóhoz: Pedro Fernández (Hasta que el dinero nos separe) mellé keresnek majd női főhőst a napokban kezdődő castingokon, az egyik nagy esélyes pedig Marimar Vega (Emperatriz), akinek most járt le a szerződése a TvAztecával és a Televisa minden áron szeretne rá lecsapni, állítólag már Salvador Mejíától is kapott ajánlatot. A Cachito de cielo áprilisban indul majd az Amorcito corazón helyén, és addig új címet is kap.
  • Salvador Mejía még nem döntötte el, hogy a Cuna de lobos remake-jét telenovella vagy széria formájában készítse-e el.
  • Nora Salinas csatlakozik az Un refugio para el amor stábjához, az Esmeralda Gracielája a 2009-es Atrévete a sonar óta nem állt kamerák elé.
  • Az Amorcito corazón, az Una familia con suerte és a La que no podía amar is vasárnapi fináléval fog véget érni.
  • A február 26-i TvyNovelas-díjátadón a következő fellépőkre lehet majd számítani: Sandra Echeverría, Carlos Ponce és Anahí, Mane de la Parra, Pepe Aguilar (valószínűleg mind az aktuális sorozatuk főcímdalával), valamint itt lesz Paulina Rubio és a La voz México győztesei is. A tavalyi kiadáshoz hasonlóan most is Jacqueline Bracamontes és Alan Tacher lesznek a műsorvezetők, kiegészülve Ximena Navarrete szépségkirálynővel.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Por Ella soy Eva” – újabb promók “Amor Bravío” – az első teaser

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum