Hírek – 2012. február 3.

2012/02/03 at 22:37 Hozzászólás

  • Végleges címet választott március 5-én startoló új sorozatának Carlos Moreno: a Silvia Navarro és Cristian de la Fuente főszereplésével képernyőre kerülő sorozat az Amor bravío – entre tú y yo (magyarul kb.: Féktelen szerelem – közted és köztem) címet fogja viselni. A Televisa sajnos még mindig nagyon rá van gyógyulva az amor szóra, mintha enélkül nem lehetne romantikus történetet forgatni, és az is elég esélyes, hogy a nem kevésbé idiótán hangzó alcím a Cuando me enamoróhoz hasonlóan ismét a leendő főcímdal miatt került a képbe. A történetet ettől függetlenül továbbra is kíváncsian várom.
  • Nicandro Díaz három történet közül fogja kiválasztani azt a sztorit, mellyel Angelli Nesma után visszatér a főműsoridőbe a nyáron, ám egyelőre részleteket nem közölt. Azt viszont tudni lehet, hogy Eduardo Yánez partnerének szerepére a titkos favoritja nem más, mint Thalía, aki az utóbbi időben állítólag komoly érdeklődést mutatott egy esetleges telenovellás visszatérés irányába.
  • Az Amorcito corazón április 22-én fog befejeződni, és már az is kikristályosodott, milyen sorozat fogja váltani: a befutó végül Roberto Gómez Fernández és Giselle González közös eredeti telenovellája, a Cachito de cielo (Egy darabka égbolt) lett. Egy lélekvándorlós sztoriról van szó, ahol az élvhajhász életet élő férfi főhős az esküvője napján meghal, hogy aztán egy másik testben visszatérve, papként tegye helyre előző élete hibáit, és hódítsa meg ismét hajdani menyasszonya szívét. A női főszerepre Maite Perroni neve merült fel mint fő esélyesé.
  • Mivel a 18:00-s sávot a fenti produkció foglalja el, Nathalie Lartilleux María Fernanda-feldolgozása egyelőre nem készül el, és hasonlóképp befagyasztották Mapat Un esposo para Estela-remake-jét is, noha azt eredetileg a 16:00-s slotba szánták.
  • Jövő hét hétfőn startol az Un refugio para el amor, a színészek már mind nagyon izgatottak, a héten megtartották a hivatalos prezentációt is, valamint beindult a sajtópromó (többek között egy kitalált románccal Zuria Vega és Gabriel Soto között). Kiderült továbbá, hogy a főcímdalt Alex Acha énekli majd, a címe pedig Amor sincero (Őszinte szerelem) lesz.
  • Kiderült, kik ülnek a zsűriasztalnál február 26-án a TvyNovelas-díjátadón: Martha Carrillo (írónő), Maxime Woodside (rádiós műsorvezető),  Blanca Guerra (színésznő), Raúl de Molina (tévés műsorvezető), Aurora Valle (tévés műsorvezető), Carla Estrada, Pedro Damián, Angelli Nesma és Carlos Moreno (nem versenyző telenovella-producerek).
  • Itt meghallgathatjátok a Por ella soy Eva hivatalos főcímdalát a főhős, Jaime Camil előadásában.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Por ella soy Eva” – két új promó “Un Refugio para el Amor” – kedvcsináló trailer

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum