ADP – 4.

2012/01/28 at 14:17 Hozzászólás

*Carmina folytatja a gyónást Lupénak Glenn Close stílusában a Kísértetházból, borzasztó úgy élni, hogy Gusztiba szerelmes, és nap mint nap mozizni, ahogy a húgával enyeleg. És igen, Lupe remekül dekódolta, Carmina megőrült, beleőrült a féltékenységbe és sosem bocsátja meg Stefinek, hogy lecsapta La Ermita legkívánatosabb szemüvegesét a kezéről. Hé, nem úgy van az,  így Lupe, Guszti mindig is Stefit szerette, így jogilag nem történt kézről lecsapás. Carmina szerint továbbra is Stefi a hibás, hogy neki szar, és ha netalántán úgy alakulna, hogy Guszti felfigyel rá, ő nem fogja visszafogni magát. Lupe háborogva ad hangot értetlenségének: baromira nem vágja, Carmina hogy lehet ilyen hálátlan Stefivel szemben, ráadásul még Szendóval is képes volt anyagi érdekből összeállni. Neki csak a házas emberek jönnek be? Carmina azzal érvel, ha már nem lehet övé a húga férje, hülye lenne otthagyni a zsozsót és hatalmat, ami Szendó oldalán várja. Lupe ráun a témára, Carmina menthetetlenül hülye, ráadásul minek jött ide, ha még mindennek tetejébe ateista is? Carmina csak ki akarta önteni a lelkét, és hopp, Lupe máris a cinkosa lett. Jó, mi? Carmina a lorenzás arcát elővéve somolyog még egy jót, aztán lelépne, de Lupe  erővel visszatartja, abszolút nem tudom értelmezni a jelenetet, mivel kb. mindketten olyan pofákat vágnak, mintha kölcsönösen kinyírták volna egymást egy konyhakéssel, pedig csak Lupe szorongatja vasmarokkal Carmina kacsóit, de végül feladja, és miután Carmina megereszt még pár ribancos “úgy sem tudsz mit tenni” pillantást az atyára, mindenki megy a dolgára.

*Alfi hazarángatta Szendót a prociból a gaeles lopós ügy miatt, Szendó Damiánt faggatja, tényleg engedély nélkül akartak-e pénzt kivenni a muter táskájából? Miért nem szóltak inkább, hogy kell egy kis suska? De Damián nem tehetett mást,  sürgősen kellett a pénz, hogy kifizesse az amuletteket, amit mellesleg azért vett, hogy Szendó és Alfi ne veszekedjenek annyit, helyes, nézzetek csak magatokba megható zenére, pöcsök. Legközelebb Campeón kérjen engedélyt, ok?

*Szendó új alapokra fekteti kapcsolatát Campeónnal és előbűvöl az íróasztalfiókból egy uzsonnásdobozt, ahol a dugipénzét tárolja (ránézésre kb. 2000 forint összértékben), és amiből Damián mindig vehet, ha megszorul, de persze csak Szendó ámenjével. Damián tanulja meg, mi a felelősség, hátha Szendó idő előtt megmurdelne. Jó, akkor most Campeón kérné is a százast az amulettekre, de Szendó szerint majd csak holnap fizesse ki, mert már késő van (ehhez képest a déli napfény örömtáncot lejt César Évora koponyáján). De akkor nem fog hatni a varázserő, apuuuu! Fiam, ne legyél kretén, egy dolog a tartozást kifizetni, és egész más hinni az ilyen ökörségekben.

*Guszti szerint nem volt rá szükség, hogy Stefi Alfihoz menjen jelenetet rendezni, de az anyatigris elsősorban a lányát félti a pletyka hatásaitól, pláne hogy Damián is meghallhatja, ami Alfi szempontjából sem előnyös, még ha igaz is, hogy Szendó félrekúr. A Stefi ékszeresdobozából nyenyergő Für Elise és a drámai zene idegölő kakofóniájában megszólal Guszti: pedig félrekúr, ma reggel vallotta be, hogy másba szerelmes, még ha elvileg szakítottak is. Mindegy, a szerető felelőssége, hogy ne tegyen tönkre egy családot. Beront a vigyori Elisa, mehetnek végre a nagypapa tiszteletére szervezett misére? Pillanat és indulnak, de hol van Carmina? Á, ő még viccből sem tenné be a lábát a templomba, még Bouvier papa kedvéért sem.

*Carminának kész tervei vannak ma estére, a Rincón del cielo nevű krimó falát támasztja, amit érzéseim szerint sokszor látunk még a százvalahány rész alatt, és ahova pont most érkezik meg Gabino, miután leparkolta a lovát az utcán. Gabino odabent Károly bácsinak készül az idegeire menni: de fura magát itt látni. Csak beugrottam egy sörre, de már megyek is. Készüljön csak fel Károly bácsi, a csatát megnyerte, de a háborút nem, muhaha. Jó, hogy szólsz fiam, majd gyúrok rá. A távozó Lucíót Carmina váltja, láthatóan pasizni jött, cicit-feneket ki. Gabino egyből rá is startol, és a Károly bácsinál már elsütött opening line-nal próbálkozik, de fura magát itt látni. Nem most van a vén Bouvier-féle mise? Ja de, csak Carminának nem volt kedve. Gabino szerint a főnök nem csipázná az ötletet, hogy Carmina idejött, a nő azonban tojik rá, facér nő, azt csinál, amit akar, fel is kér egy helyi alkeszt lassúzni, mire Kockásing fogja magát, és elhúzza a belét.

*Alfi és Szendó a változatosság kedvéért veszekednek, most épp azon, hogy mér’ rombolja le folyton utóbbi Alfi tekintélyét a gyerek előtt, és mér’ adott rá engedélyt, hogy Gaellel lógjon. Persze Szendónak könnyű játszani a jófej szuperapát, miközben egész nap Alfi törődik a gyerekkel, amíg a papa körbehentergi a falut a nőcskéivel. Szendónál itt telik be az amúgy sem túl nagy térfogatú pohár, Alfival nem lehet normálisan beszélni, lelép, nem is érti magát, miért csak most. Alfi búcsúzóul  kedvesen elátkozza a napot, amikor hozzáment Szendóhoz (v.ö. miért nem Hufnágel Pistihez mentem feleségül?). Szendó szerint még nem késő megoldást keresni, ajtócsapás Szendó, műkönnyek Alfi részéről.

*A templomban megy a mise, Károly bá egyenesen ide jött a kocsmából, hát milyen keresztényi magatartás ez? De persze itt van Stefi, Guszti és Vigyori is. Lupe épp erőért fohászkodik, hogy a Carmina által ráruházott tonnás terheket elbírja, de Gael riadóztatja, hogy már bent ül az egész falu a templomban, tessék iparkodni. Jó, de akkor Gael, aki egyébként most épp ministránsi minőségében van jelen, segítsen má’ az oltári szentségekkel. Gael nagy kegyesen felemeli az egyik kupát, miközben Lupe a többi kétmillió aranyibiszbaszt egyensúlyozza a kezében, sokat segítettél, khösz. Legalább az ajtót zárd be. Mire a gyerek: most el vagyok foglalva. 🙂

*Szendó lovat nyergeltet, láthatóan Alfitól a szokásosnál is jobban kiborult. A sötétből viszont előlovagol Gabino, akinek valamiért a jobb kezén fel van tűrve az ing, a balon viszont nincs. Gyakorló állatbarátoktól kérdezem: olyan ez a lovasoknál, mint a bicajosoknál a feltűrt gatyaszár? Mindenesetre Gabino magához képest kifejezetten nyájasan előadja, hogy Carmina épp a kocsmában vadászik új szeretőre, hátha érdekli az uraságot. Szendó szó nélkül felugrik a lovára (ami mondjuk ugrásnak csak nagy jó indulattal nevezhető, Évora tizenhat évvel ezelőtti kiadásának ez nyilván még jobban ment), majd bizonytalan egyensúllyal elvágtat, és még kapunk egy romantikus simogatós-nyugtatgatós jelenetet is Gabino és a ló között, amit megint csak nem tudok hova tenni.

*Paloma a madarak után érdeklődik Cafrinkánál. Nem volt mit tenni, kipurcantak. Jaj, ne már. Paloma nyivákolás helyett inkább mondja meg, miért nem hozott haza egy centavót sem, illetve hol hagyta a kis kosárkát, ami eddig a védjegye volt. Ja, azt a gyerek Elisánál hagyta, de majd holnap elmegy érte. Minek, így Cafrinka, a sütik már tuti megkeményedtek, senki nem akarja majd így megvenni, hacsak Elisáék nem méltóztatnak kifizetni az egészet. Inkább Cafrinka fizesse ki Elisának a döglött madarak árát! Paloma csak ne pofázzon ebbe bele. Paloma sírást erőltet: nem akarja, hogy mindenki rosszlánynak higgye Cafrit, amúgy meg miatta nincs egy barátja se, mert félnek tőle. Jól van no, majd a nagyi kieszel valamit, hogy Elisa lelkecskéje megnyugodjon, bár láthatóan utóbbi ígéretét másodperceken belül meg is bánja.

*Szendó elkapja Carminát hazafele menet a Castanón-udvarban, ne is próbálja tagadni, hogy Alkesz Józsival táncikált egészen mostanáig. És ha igen? Szakítottak, nem? Szendó egy hatásos mozdulattal leugrik a lóról és félre is löki, hogy odaférjen a nőhöz: te csak az enyém vagy, grrr! Carmina szerint továbbra is Szendóé a döntés, bizonyítsa be, hogy senki más nem számít neki. Hát jó, akkor ez esetben takarodjunk innen a fenébe. Komolyan? Igen, igen, hörgi Szendó hasfelmetsző Jack-hangon. De mégse itt essenek már egymásnak a Castanón-gyepen a birtok kapujában, bár mindenki a misén van, inkább menjenek a hátsó udvarra, de oda is külön-külön, Szendónak így legalább még egyszer van ideje megmustrálni Carmina seggét.

*Alfi bocsánatot kér Campeóntól, félreértelmezte a gaeles szitut. Mindenesetre szeretné Damián fejébe verni, hogy ő Más, ő Különlegesnek született, épp ezért szeretné, ha külföldön tanulna, olyan gyerekek társaságában, akik az ő szintjén mozognak. Damián eddigi megnyilvánulásai alapján nem sok jót tudnék elmondani az ehhez a szinthez illeszkedő oktatási intézményről, de mindegy.

*Carmináék időközben átvergődtek a hátsó kertbe, de mikor mennek már még tovább? Szendónak még van pár elintézetlen ügye, nem tudja, pár hét. De azalatt ugyanúgy lebukhatnak, és akkor botrány van. Botrány mindenképp lesz,  ja, de Carmina akkor már nem akar itt lenni. Szendó nagyokat nyög, biztos meggondoltad magad, mi, bébi? Nem, Szendó csak Damiánra tud gondolni, Carmina nem is tudja, milyen fontos neki. Carmina azt hazudja, hogy gondolt rá, hogy vigyék magukkal, de inkább talán mégse. Ezt Szendó se akarja. Akkor menjünk el most, vegyél el, aztán ha minden elcsitult, visszajönnek a kölyökért, na? Nehéz lesz, de oké, mert Szendó nem akarja Carminát elveszteni. Smárolás, reklámszünet.

*Hazaér a Szent Család a miséről, Vigyori éhen döglik, szóval Dolores mikrózza csak meg a vacsit, Guszti addig a dolgozószobában vár. Ejnye, Elisa, te hagytad nyitva a veranda ajtajait? Nem, biztos Lolita. Jó, akkor Stefi majd bezárja. Ám a művelet közben sasszemeivel sikerül kiszúrnia Szendót és Carminát csőrözni a madaras fa tövében, de nem tud sokáig kukkolni, Elisa megzavarja, úgyhogy inkább rázárja az ajtót a meztelen valóságra, Elisát meg Lolitához küldi segíteni az étkezési feladatokban. Stefi a szívéhez kap, mi lesz most? Paleta oltári jól megoldotta a jelenetet, vastaps.

*Carmina előbújik Szendó szájából, mert észreveszi, hogy felkapcsolták a lámpákat, ki kell találni valami kamu szöveget, hogy Szendó miért van itt. (Bár nem tudom, minek, simán hazamehetne.) Nem gond, úgyis beszélnie kell Gusztival, menjünk be. De előbb még esküdöznek megint egy sort Damián életére, hogy elmennek innen messzire.

*Odabent Elisa és Lolita nyalják egymást, miközben befutnak a csókkirályok, tettetve a lazát, szia Elisa, mizu? Damián nem jött veletek? Nem, nem, Szendó a papit várja, ja hogy a dolgozószobában van, oké, akkor Szendó megy is.

*Gusztit őszintén meglepi Szendó érkezése, aki elvileg már órák óta várja. De hát hol volt eddig? A kertben trécseltünk Carminával, tudod, csak ő volt itthon, hebeg-habog Szendó. Pont ti, akik ki nem állhatjátok egymást? Mindegy, legalább tudtok emberi módon beszélni, az a lényeg. És amúgy miért is jöttél? Szendó rögtönöz valami bocsánatkérésfélét az elrontott szerződésekről, de ez Gusztit nem győzi meg, ezért jöttél el személyesen, ráadásul ilyenkor? Szarul érezte magát miatta, ez minden. Guszti már el is felejtette, de azért kösz. Szendó le is lépne, de Guszti marasztalja, miért viselkedik ilyen furán? Biztos a nő miatt, akiről szó volt reggel. Ha gondolja, mondja el neki, hiszen barátok, nem? De igen, azok, de Szendó pucájában még nincs elegendő vér, hogy terítse a lapjait, szóval inkább jóéjt.

*Stefi beront Carminához és szembesítőshow-t rendez: szóval te vagy Szendó eltitkolt nője, mi? És ne is strapálja magát cinikus röhögéssel kísért hazugságokkal, látta őket a saját háza saját kertjében. Szóval Alfinak igaza volt, hogy valaki elszerette tőle a férjét. Á-á, az úgy volt kérlek, hogy Szendó Alfiból már kiszeretett, mielőtt Carminába bele. Stefit nem érdekli, ettől még házas, és nem, Carmina nem lehet boldog mások fájdalmának az árán. De miért pont Szendó? Carmina a “szívnek nem lehet parancsolni” közhellyel próbálkozik, de Stefinél ez nem talált, neki csak az tisztult le most, hogy Carmina milyen jó színésznő, hogy elhitette mindenkivel, hogy fúj Szendóra, sőt még Alfi malmára is hajtotta a vizet a saját húgával szemben a pletykát illetően. Hát milyen testvér vagy te? Carminán először tükröződnek őszinte érzelmek a sorozatban, félelemmel vegyes lelkifurdalást kevert ki, és bocsánatot kér Stefitől, gyáva volt (és most tiszta olyan, mint Azela Robinson). Stefi nem tudja, Guszti mit fog majd szólni. Jaj, csak azt ne, neki ne mondjuk el! Előbb-utóbb úgyis megtudja. De nem lesz mit, hazudja Carmina, mert már szakítottak, amit Stefi látott, az egy igencsak felfűtött hangulatú búcsúzkodás volt, és van képe a halott apjukra esküdözni, hogy nem keresi többet Szendó társaságát. Stefi még idegesítően szenteskedik egy sort, jaj, Carmina, olyan szar nekem most, ha előbb megtudom, tudtam volna enyhíteni a fájdalmadon. Bah.

*Károly bá és Irma néni jobb dolog híján ismét a rokonságot beszélik ki, előbbi feleleveníti hogy Carmina Szendónál járt, és biztos összevesztek valamin, nem, Blanca, hülye vagy, nem üzleti ügy volt, Carmina egy ingyenélő senkiházi, nem üzletasszony, biztos valami személyes, sőt talán érzelmi dolguk volt egymással. De Carmina miért állna össze pont Rosendóval, aki házas? Hát mert Szendó a leggazdagabb a faluban, szól a lehengerlő válaszérv.

*Szól a Für Elise, ami Stefi szenvelgését kíséri, mire még Elisa is baszogatja Paloma kosarával, aminek a tartalmát a legjobb lenne kifizetni, szóval adjon pénzt most. Majd holnap, picinyem. De kora reggel oda kell adnia Gaelnek, mert ő viszi el a banyához, hiszen anya ugyebár megtiltotta, hogy Elisa a tónál piszkítsa össze magát. Guszti továbbra is a kajára vár, de rápacsált, Stefinek elment az étvágya. Rosszul van? Nem, csak nagyon érzékenyen érintette a mise, mert most jobban hiányzik neki Bouvier-papa, mint valaha, és mérget venne rá, hogy Carminának is. Hát jó, akkor feküdjön csak le, Guszti és Vigyori meg elvonulnak tömni a majmot.

*Szendó odahaza szerelmet vall az alvó fiának, és jól be is takargatja, mindezt kifigyeli Alfi, aki remélve, hogy ő lesz a következő állomás a nagyviziten, magára borít egy tégely parfümöt, hogy legalább az izzadságszag ne álljon a férje és őközé. Szendó azonban jobbnak látja a vendégszobába visszatérni, Alfi ezt a döntést a dezodor ajtónak csűrésével honorálja.

*Hajnalban Elisa máris Lupe atyánál hesszel, és Gaelt várja, hogy odaadja neki a pénzt illetve a kosarat, hogy elvigye Cafrihoz. De miért pont ő, miért nem Damián? Elisának nem volt kedve Tudjukkit, azaz Alfit felverni a kopogással, hiszen mindig olyan mogorva, hajaj, Gaelnek lenne mit mesélnie.

*Tudjukki épp a szokásos reggeli cselédbaszogatás közepén tart, mikor Damián is lelép otthonról, Alfi kérdőre vonja, hova-hova. Csak az amulettek árát kifizetni, de arról a srác mélyen hallgat, hogy Cafritól van az áru. Azért anyunak még jár egy puszi, és ahhoz kétség sem fér, hogy Alfi mindennek ellenére szereti ezt a kis taknyot, az érzés kölcsönös. Nem tart azonban sokáig az idill, mikor Tonnya közli, hogy Szendó korán lelépett, még azt a nyüves kávét sem itta meg, hurrá, Alfi számára ismét egy kellemes nap kezdődik.

*Kiderül, Szendónak hová volt olyan sietős, a Kék Kecóban Carmina várja: húzzanak el azonnal, legkésőbb holnap, ugyanis Stefi mindenre rájött, és csak idő kérdése, hogy mindenki megtudja, főleg Augusto. De hát kit érdekel Guszti véleménye? Hát mert mindenre képes, állati féltékeny típus. De miért lenne pont rád féltékeny? Ja, hát mert szinte a testvérének tekint (röhögnöm kell), de jobb érv is kijön Carmina száján: ő Szendó üzlettársa és nem akarja, hogy ebből baja származzon. Szendónak korszakalkötő ötlete támad: álljanak ki tökösen mindenki elé, és valljanak színt. Te végiggondoltad ezt, Szendó? Egyből kitör a botrány, amit Carmina nem szándékozik elviselni. Szóval lécci-lécci, kussoljunk és menjünk el.

*Damián Gaelt keresi Lupén, aki közli, hogy Elisával van. Pont vele? Ne már. De egyébként mi dolga van Damiánnak Gaellel? Ja, hogy megvan az amulettekre a pénz, amik eddig szerencse helyett csak gondot-bajt hoztak rájuk. Damián Lupének is panaszkodik a szüleire, de Lupe biztosítja, hogy ha Diosznuesztroszenyoron múlik, nem lesz gáz hosszú távon.

*Cafrinka új kosarat ruház Palomára, csak el ne hagyja ezt is a fenébe. Érkezik Gael, aki szeretné kiegyenlíteni a tartozást, Cafri elfogadja a százast, csak még egy gyors hamisságvizsgálat előtte. A kosár is visszakerült Palomához, és hű, van benne egy baba is, oda ne rohanjak. Na és a madarak? Jól vannak, igaz, nagyi? Hát persze, Cafri majd visszaszolgáltatja őket, ha majd nagyok és jó dagadtak lesznek. A gyerekek le is lépnek, amit megsürget Cafri “békává változtatlak”-nézésével kísért kérdése, hogy nem Gael dobálta-e meg véletlenül a múltkor Palomát? Nem-nem, de most megyünk is, csá!

*Stefi a tegnapiakhoz képest meglepően kisimultan ébred, és megrendeli a reggelit Lolitától, akitől megtudja, hogy Carmina nincs itthon, hm, gondolja Stefi, majd megnézem a szobájában. Ott azonban csak a saját parfümjét találja, láthatóan nem sikerül összeraknia a képet. Befut Guszti, aki idegesnek látja Stefit, hát mi a lőcs van már? Stefi nem bírja tovább, el kezdi bevallani, hogy Carmina aggasztja, de hogy miért, arra már nem jut idő, mert az emlegetett ribi is besétál és elkussoltatja, majd átveszi a szót, ha már ő a téma: Guszti, örökre el fogom hagyni a falut.

*Szendó eközben két New York-i repjegyet és szálladai szobát rendeltet Gabinóval, és nem, nem fogja ezeket az ügyeket Marúra bízni, szóval Gabino csak ne kérdezősködjön, valamint azt a hülye kérdést is megspórolhatta volna, hogy két vagy egy szobát foglaljon le. Nyugi, közli Kockásing, diszkrét leszek, mint mindig.

*Carmina mesedélutánt tart: nem akar kolonc lenni Guszti és Stefi nyakán, így jobbnak látja odébb állni. De hát hova menne, mihez kezdene? Gőze sincs, talán Franciaországba, ha már egyszer onnan származnak (legalább kiderült ez is), megkeresi a papa rokonait. Guszti már csak azt nem érti, hogy miért kellett ekörül ennyit titkolózni. Az idősebbik francia picsa ezt azzal magyarázza, hogy ő kérte meg a fiatalabbik francia picsát, hogy ne szóljon, amíg nem végleges a döntése, és mivel olyan kis érzékeny, ez nagyon felzaklatta. Ugye, hogy mennyire fáj neked, hogy elhúzok, Stefi? Guszti nem ért egyet, de megérti a döntést, Carmina már nagylány, búcsúzkodjatok csak, addig ő távozik. Na és tényleg mész, Carmina, vagy csak kifogásokat keresel, hogy ne derüljön ki az igazság? Tényleg elmegyek. Jól van, ez lesz a legjobb.

*Gael és Damián egymással ordibálnak, Gael ne higgye magát olyan nagy legénynek, csak mert egyedül el mert menni a banyához, és Damiánt az is idegeli, hogy Elisa és Gael a háta mögött szervezkedtek és kihagyták a buliból. A vita átfordul anyázásba, nem akarták, hogy Alfi elkapja őket, ezért nem szóltak neki, még a végén ő is szemmel verte volna őket. De Alfi igenis nem boszorkány! És egyébként is egyikük jobban a legjobb barátja Elisának, mint a másik! Elisa kiakad és egy klasszikus nőies hiszti keretében faképnél hagyja a fiúkat, akik bűnbánóan bocsánatot kérnek egymástól, majd örök barátságot vallanak ill. fogadnak egymásnak, hogy eszükbe ne jusson megint egy csaj miatt összeveszni.

*Carmina bámulatos teleportálást hajtott végre ezalatt a szobájából Rosendo istállójába, ahol arról érdeklődik az uraságtól, mizu a repjegyekkel. Meglesznek, minden oké, de ettől még nincs okuk itt nekiállni az előjátéknak. De ugye áll a holnap meg minden? Igen, egy különbséggel: Szendó úgy döntött, mindent elmond Alfinak, ennyi év házasság után megérdemli az őszinteséget, még ha egyébként egy undorító dög is. Nó para, Carmina nevét ki sem fogja ejteni. A közeledő Alfi viszont kiejti Szendóét, Carmina hopp be a széna közé, érkezik Alfi, aki látta Szendót hazalovagolni, és beszélnie kell vele. Jó, menjünk a házba. Alfi szaglóreceptorai azonban csalhatatlanok, megérzi az idegen nőstényt Szendó ingén. Itt van az a cafat, igaz? Carmina lapít, mi meg várhatunk a balhéra a következő részig.

http://zurimix.blogspot.com/2012/01/abismo-de-pasion-capitulo-4.html

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“Por Ella soy Eva” – négy új promó ADP – 5.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum