Hírek – 2011. január 26.

2012/01/26 at 23:19 Hozzászólás

  • Múlt pénteken 25.3 ponttal zárt a Dos hogares, ami egy átlag epizódnak abszolút nem lenne rossz nézettség, de sajnos ez sem tupírozta fel túlságosan a novella összes részét érintő átlagnézettséget, ami az elmúlt tizenöt (!) év legrosszabb főműsoridős adata lett, Emilio Larrosának még a Pasiónt is sikerült alulmúlnia a 19.5 pontos közelítő átlaggal. Az Abismo de pasión 25.4 ponttal startolt, ami lehetett volna jobb is, az elmúlt öt évben csak a Dos hogares kezdett ennél gyengébben, de persze ezt lehet annak is a számlájára írni, hogy még nem jelentek meg a felnőtt főhősök.
  • Már biztos, hogy Laura Carmine lesz a Lidia de amor főgonosza, noha ezt a szerepet Adamari López is szívesen eljátszotta volna saját bevallása szerint, de a fejesek a Ni contigo ni sin ti főhősnőjének kedveztek. A sorozatban lesz rajta kívül Valentino Lanús is, aki Silvia Navarro egyik udvarlóját fogja játszani.
  • Megvan, Mapat (Ni contigo ni sin ti) milyen új sorozattal tér vissza idén: a 2009-es venezuelai Un esposo para Estela (Férjet Estelának) című novellát dolgozza fel, ahol  egy gazdag örököslány csak akkor juthat a pénzéhez, ha férjet fog magának. A mexikói változatban ezen kívül a főhősnő szép lassan meg is fog vakulni, igazodva Mapat vakos történetekkel kapcsolatos fixációjához. A főszereppel kapcsolatban Ariadne Díaz és Sebastián Rulli nevét kapta fel a sajtó, a sorozat az Un refugio para el amor végeztével érkezik év végén a 16:00-s sávba, és már munkacímünk is van: La mujer del vendaval, magyarul A vihar asszonya.
  • Nathalie Lartilleux María Fernanda-feldolgozása azonban még mindig az előszobában toporog, ő még nem kapott zöld utat, mert elképzelhető, hogy Roberto Gómez Fernández vagy Giselle González következne a 18:00-s sávban, de nem tudni, hogy külön-külön, együtt, remake-kel vagy eredeti történettel. Versenyben van többek között egy Maite Perroni-féle Primera dama vagy Mario Schajris, az Una familia con suerte írójának két új eredeti története. Mindennek ellenére még mindig Lartilleux tűnik befutónak, sorozata főszerepét pedig a legújabb hírek szerint ismét Scarlet Ortiznak szánja, így duplázhatnak a Rafaela után.
  • Nicandro Díaz következő sorozatának főszerepét ismét Eduardo Yánezzel vagy Fernando Colungával szeretné eljátszatni.
  • A La que no podía amar március 4-én, vasárnap ér véget egy kétórás fináléval.
  • Az Una familia con suerte forgatásai összehozták Jorge Aravenát és Alicia Machadót, a sorozat két szereplője a valóságban is egy párt alkot.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Un Refugio para el Amor” – két új promó ADP – 3.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum