Hírek – 2012. január 14.

2012/01/14 at 11:03 Hozzászólás

  • Carlos Moreno hivatalosan is bemutatta a sajtónak a Lidia de amor leendő főhőspárosát, Silvia Navarrót (Camila) és Cristian de la Fuentét (Daniel), akik természetesen mindketten nagyon izgatottak és elégedettek, utóbbi különösen, hiszen a sztoriban egy chilei férfit alakíthat, így a kiejtésén sem kell változtatnia. Időközben kiderült, hogy sajnos Luis Roberto Guzmán időhiány miatt nem tudta vállalni a történet főgonoszának szerepét, így Navarro impotens férjének karakterét Flavio Medina (Para volver a amar) veszi át, aki a producer szerint lenyűgöző alakítást nyújtott a castingon, a közönség azonban nincs maradéktalanul megelégedve a választással, szerintük ugyanis a színésznek nincs Guzmánéhoz hasonló kisugárzása.  Hasonló reakció követte azt a bejelentést, hogy Navarro gonosz féltestvére úgy néz ki, hogy mégsem Adamari López, hanem Laura Carmine (Ni contigo ni sin ti) lesz, akit még szintén tapasztalatlannak gondol a közvélemény. A novellában lesz egy fiatal szerelmespár is, őket Eddy Villard (Pablo) és Mariana van Rankin (Luz Ma) alakítják majd, akiket a Gyilkos nők nézői már láthattak együtt a Carmen, a becsületes című részben, itt szintén hasonló történetük lesz (a gazdag srác beleszeret a szolgáló lányába). Eddy apja a történetben René Strickler, Mariana anyja pedig Yolanda Ventura lesz. Rogelio Guerra (Manana es para siempre) is kapott egy epizódszerepet a történet elején, ő lesz Silvia Navarro milliomos nagybátyja, aki Cristian de la Fuente karakterére hagyja a vagyonát, kiváltva ezzel a Flavio Medina által játszott Yago gyűlöletét. A sorozat március 5-én indul a tervek szerint, 120 részes lesz, a főcímdalt pedig David Bisbal énekli majd.
  • Íme az első videó arról, hogy fog majd kinézni Jaime Camil nőnek maszkírozva a Por ella soy Evában.
  • Az Abismo de pasión-t Sergio Catano (La mentira) és Claudio Reyes Rubio (Laberintos de pasión) rendezi, tehát a sorozat sikere remélhetőleg nem rajtuk fog múlni.
  • Nathalie Lartilleux szeretné, ha új sorozatában, a María Fernanda remake-jében Camila Sodi is visszatérne a telenovellákba, mégpedig a főhősnő lányának szerepében. A telemundós változatban, a Prisionerában ezt a szerepet Genesis Rodríguez játszotta.
  • A Dos hogares stábja meglepő és szokatlan finálét ígér jövő hét péntekre, hát nem tudom, kíváncsi vagyok, Larrosa mennyire erőlteti meg magát.
  • Nagyon úgy néz ki, hogy Salvador Mejía idén nem kap főműsoridős sorozatot, mert szeretné azt kiharcolni, hogy a Cuna de lobos remake-je végre zöld utat kapjon, és miniszéria formájában bemutathassa a Canal de las Estrellas-on vagy a Canal 5-n.
  • Vetítésének első hetében az amerikai Univisión csatornán a La que no podía amar átlagnézettsége a 18-49 évesek körében magasabb volt, mint annak idején az Amor real, a Destilando amor, a Rubí vagy a Soy tu duena hasonló adatai, ami mindenképpen szép eredmény.
  • A Telemundo új, női testőrökről szóló telenovellájában, a Corazón valientében (leánykori nevén Caídas del cielo) végül két ex-televisás színész, Adriana Fonseca és José Luis Reséndez lesznek a főhősök.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Un Refugio para el Amor” – az első promó “Abismo de Pasión” – még tíz nap!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum