Hírek – 2012. január 7.

2012/01/08 at 00:29 Hozzászólás

  • Még három napig forgatnak Chilében a Lidia de amor szereplői, azaz Cristian de la Fuente és Lisset (a képen), akik egy házaspárt alakítanak majd, és közös jeleneteik nagy fontossággal bírnak a történet bonyodalomfűzését illetően. A chilei helyszín többek között azért is volt követelmény, mert a történet szerint Cristian karaktere, Daniel chilei származású. Időközben Silvia Navarro karakteréről, Camiláról kiderült, hogy állatorvos lesz, és a színésznő haját barnára fogják festeni a szerep kedvéért.
  • Egy héttel eltolták az Un refugio para el amor (Zuria Vega, Gabriel Soto) premierjének dátumát, február 6-án startol a novella a 16:15-ös sávban, és ha a Lidia de amor premierje marad március 12., akkor a tavalyi évhez hasonlóan megint kéthetente egy új premiernek örülhetnek a mexikói nézők.
  • A Por ella soy Eva főcímdalát Jaime Camil fogja elénekelni, és csak azért nem Lucero, mert a szöveg miatt a dal csak férfi szájából hangozhat el. Ennek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy Lucero új, februárban megjelenő lemezéről is szerepelnek majd dalok a novella soundtrackjén.
  • Az Abismo de pasiónban csak egyetlen új szereplő lesz, mégpedig Gael (Mark Tacher) húga, akit Esmeralda Pimentel alakít majd, a többi szál megőrzi a ’96-os eredeti történéseit – azzal a különbséggel, hogy míg a Canaveral de pasiones 90, ez a mostani verzió 120 részes lesz. A főcímdal is megvan már, a címe Sólo un suspiro (Csak egy sóhaj) lesz, de még nincs, aki elénekelje, a korábban felmerülő Espinoza Paz-t kizárta a producer, ellenben a La voz México győztese, Óscar Cruz nagy esélyesként van számon tartva. A sorozatnak már működik a hivatalos honlapja is.
  • 22 félórás részt tervez forgatni februári kezdettel Salvador Mejía az újra terítékre kerülő Cuna de lobos-feldolgozásból, melynek legújabb munkacíme Sangre de lobos (Farkasok vére), és melyben valószínűleg továbbra is Rebecca Jones, William Levy és Danna García alakítanák a főbb szerepeket, valamint a legújabb hírek szerint Thalía vendégszereplése sincs kizárva. A sajtó és a közönség azonban elég szkeptikus, tekintve, hogy Mejía már jó pár éve ígérgeti ennek a projektnek az elkészültét.
  • Amorcito corazón: a stáb három színésznője, jelesül Elizabeth Álvarez, Grettell Valdez és Fabiola Colmenares azzal kereste fel a producert, Lucero Suárezt, hogy nincsenek megelégedve a rendező, Felipe Nájera elképzeléseivel és rendezési módjával, az érintett azonban cáfolta ezt az értesülést.
  • Úgy néz ki, valóban Nathalie Lartilleux és María Fernanda/Prisionera-feldolgozása váltja majd az Amorcito corazón-t áprilisban, január végén ugyanis megkezdik a sorozat forgatásának előkészületeit.
  • Carla Estrada azt nyilatkozta, hogy történelmi színezetű telenovellája, az A la luz del ángel valószínűleg idén sem kerül képernyőre, mivel Mexikóban 2012 választási év lesz, a történetben pedig Antonieta Rivas Mercado José Vasconcelos későbbi elnökkel kerül kapcsolatba, aki többek között egy választási csalást is leleplez, ez a szál pedig nem kedvezne a politikai légkörnek. Egy újabb kifogás?
  • Nem hivatalos források szerint megszületett Allisson Lozz gyermeke.
  • Február 26-án, tehát a korábbi években megszokottnál előbb tartják idén a Premios TvyNovelas-gálát Acapulcóban, az Esmas már beüzemelte a szavazóportált, ahol ti is leadhatjátok a szavazataitokat azokra, akiket a legjobbak között szeretnétek tudni, közülük választja majd ki a zsűri a végső győztest a díjátadón. A legnagyobb meglepetés idén az, hogy Jorge Salinas-t a legjobb főhős, és nem a legjobb főgonosz kategóriájában jelölték. Vajon ez előrevetíti a La que no podía amar szerelmi szálainak kimenetelét?

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

A végzet hatalma: holnapután premier! A végzet hatalma: még egy nap!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum