Hírek – 2012. január 4.

2012/01/04 at 02:22 Hozzászólás

  • Íme a Por ella soy Eva hivatalos logója a két főhőssel, nekem egészen bejön, bár kicsit hasonlít az eredetire, és a női fórumozók szerint ilyen spenótzöld cipő egyáltalán nem is létezik. Mindenesetre ha változtatnák rajta újból (korábban a cipő még szandál volt), arról a sorozat Facebook-oldaláról értesülhettek a leggyorsabban, melyet szokatlan gyakorisággal frissítenek, és ahol még a magyar La fuerza del destino-premierről is megemlékeztek Rosy Ocampo sajtórabszolgái. A február 20-án startoló új komédiával kapcsolatban pedig a legújabb hír Arturo Carmona csatlakozása a szereposztáshoz, aki Lariost játssza majd, Lucero karakterének hajdani nagy szerelmét, és minden bizonnyal gyermeke apját.
  • Lidia de amor: tegnap kezdődtek meg Carlos Moreno új sorozatának forgatásai, mégpedig Chilében, ahova csak három színészt (Cristian de la Fuentét, Lisset-et és César Évorát) vitt magával a stáb, ugyanis a sztori szerint csak nekik lesznek itt jeleneteik. Lisset játssza majd egyébként Cristian karakterének, Danielnek az elszánt, zsidó származású, gonosz exnejét egy epizódszerepben, aki minden vallási és erkölcsi akadályon átgázolva szeretné majd magához láncolni a férfit, még ha mindeközben az halottnak is hiszi. A sorozatnak főgonoszai is vannak már: Silvia Navarro életét – ahogyan azt a kezdetek kezdetén már pedzegették a pletykák – Luis Roberto Guzmán teszi majd pokollá, aki a sztoriban az impotens, de pénzéhes férjét játssza majd, kapzsi és anyjuk által elkényeztetett féltestvére pedig a legnagyobb valószínűség szerint Adamari López lesz, bár ennek a megerősítésére még várni kell. További új színészek a szereposztásban, ami a hírek szerint már egyébként teljes: Eddy Villard (Alma de hierro) és Delia Casanova (La fuerza del destino).
  • Un refugio para el amor: Zuria Vega és Gabriel Soto körül is számos negatív karakter rontja majd a levegőt, köztük Harry Geithner, Laura Flores, Aleida Núnez, Jessica Coch és Frances Ondiviela, utóbbi Jessica mamáját játssza majd a sorozatban.
  • Thalía visszatérésének híre a telenovellák világába a novella-médiában időről-időre feltörő buzgár immár tizenhárom éve, most azonban tényleg történt közeledés a színésznő és a Televisa között, idén ugyanis Thalía állítólag szívesen szerepelne egy rövid, 4-5 hónapos munkát igénylő projektben, és többek között Salvador Mejía, Nicandro Díaz és Carla Estrada is élénken érdeklődik utána, előbbi nyilvánvalóan a La madre főszerepével csábítgatja, melyhez már vezető írónője is van (na vajon ki?). Vajon mi lesz belőle, ha Thalía ismét Mejía és Liliana Abud markába kerül a Rosalinda után?
  • Nicandro Díaz egyébként Fernando Colungával is ismét szeretne együtt dolgozni, noha még meg sincs a történet, melyet képernyőre vinne idén, de a férfi főszerepet szívesen adná harmadszor is a Mindörökké szerelem és A csábítás földjén főhősének. Kary Fajer addig is buzgón olvasgat, hogy milyen sztorit is lehetne kopipésztelni következőnek.
  • A La fuerza del destino főműsoridőben vetített fináléja karácsonykor 6.2 millió nézőt vonzott az Egyesült Államokban, ami szép adat, és ezzel sikerült a nagyobb hispán lakossággal rendelkező városokban az összes többi országos adót is megvernie. Utódja, a La que no podía amar most hétfői premierjét szintén sokan követték, erre 4.1 millióan voltak kíváncsiak.
  • Gabriela Spanic belsős azteca-infók szerint leghamarabb augusztusban kezdheti el forgatni legújabb telenovelláját a Televisa konkurenciájánál, mégpedig Eric Vonn egy eredeti történetét (ő írta a Tierra de pasiones-t is).
  • Grettell Valdez és Sebastián Zurita ismét járnak.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Évértékelés – 2011 Új év, új műsorrend a Story5-nél

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum