Hírek – 2011. december 3.

2011/12/03 at 21:17 Hozzászólás

  • Egy kép a Por ella soy Eva két főgonoszáról, Mariana Seoanéről és Marcelo Córdobáról.
  • A Dos hogares Emilio Larrosa kifejezett kérésére pénteki napon fejeződik be, mégpedig 2012. január 20-án, ez pedig azt jelenti, hogy az Abismo de pasión valóban félórás részekkel startol 16-án, a Kettős élet pedig 150 résszel köszön el. A történetnek kétféle finálét forgatnak, az egyiket élő adásban láthatják majd a tévénézők, a másikat pedig az interneten lehet majd visszanézni, sejtésem szerint az egyikben Ricardo, a másikban Santiago szerelmét választja majd Anahí karaktere.
  • Mapatról, aki többek között a Piel de otono producere, kiderült, hogy pár éve kis híján megvakult, így azóta különös érzékenységgel viseltetik a vakokról szóló történetek iránt, ezért is szerepeltek legutóbbi történeteiben, a Juro que te amóban vagy a Ni contigo ni sin ti-ben kulcsszerepekben látássérült emberek, és ezért szemelte ki következő projektjének az itthon is jól ismert Esmeraldát., pontosabban annak remake-elését. Salvador Mejía azonban, aki a Televisánál döntéshozó pozícióban van abban a kérdésben, hogy melyik telenovella-tervezet kap zöld utat és melyik nem, úgy érvelt, hogy mostanában túl sok Delia Fiallo-történet szerepel a Televisa kínálatában (Triunfo del amor, Rafaela, La que no podía amar, a készülő Un refugio para el amor ill. a múltkor említett Emilia), így egyelőre nem akarja még eggyel telíteni a piacot. Mapatnak tehát más sztori után kell néznie, Mejía pedig egy elég suta érvvel megvédte kevés sikersorozatának egyikét a feldolgozástól.
  • Itt a Corre, azaz a La que no podía amar egyik betétdalának hivatalos klipje, amely az utolsó kockákat tekintve teljesen rendben van. Az előadók Jesse & Joy.
  • Erika Buenfil (Triunfo del amor) jövőre ünnepli karrierjének 30. évét, melyet egy különleges projekttel szeretne megünnepelni, például a La madre főszerepével.
  • Egyre valószínűbb, hogy Roberto Gómez Fernández és Giselle González a Malparida remake-jével állnak elő jövőre, mégpedig a késő esti, 22:00-s sávban. A negatív főszerepre Ariadne Díaz tűnik a legesélyesebbnek.
  • Emilio Larrosa egy eredeti történettel készül a 20:00-s sávba (a fejesek nem látják a Dos hogares számait?), tehát sem a Los Barriga, sem a Dos tipos de cuidado új verziójára nem számíthatunk, ellenben Pedro Fernández (Hasta que el dinero nos separe) továbbra is lehetséges opció, mint a sorozat leendő főhőse.
  • December 23-án fejeződnek be az Esperanza del corazón forgatásai.
  • Angelique Boyer és José Alberto Castro leleplezése után újabb színésznőt és producerét boronálta össze a sajtó, Paulina Goto és Pedro Damián tagadják, hogy munkakapcsolaton túl bármi is lenne köztük.
  • A pletykák szerint az Azteca 3 millió dollárt ajánlott Verónica Castrónak, hogy vállalja el legújabb reality-jük, a Mi nombre es… műsorvezetését.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Esperanza – december 20-tól a Story5-ön! “Nuevos Recuerdos” – az idei karácsonyi örömvideó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum