Hírek – 2011. november 30.

2011/11/30 at 13:42 Hozzászólás

  • Megtartották a hagyományos szentmisét a Por ella soy Eva sikerének érdekében, az eseményen először pózolt együtt a két leendő főhős, Lucero és Jaime Camil, ezek után pedig elindultak a stúdiófelvételek, mégpedig abban a stúdióban, ahol a producer, Rosy Ocampo előző sorozatának, a La fuerza del destinónak a forgatásai is zajlottak. Kiderült az is, hogy a novellához soundtrack is készül, melyen többek között Lucero, Jaime Camil, Mariana Seoane és Patricia Navidad dalai is hallhatók lesznek majd.
  • Kiderült, milyen új projektekkel készül a Mejía-házaspár a 2012-es évre: Salvador Mejía egy 1998-as kolumbiai telenovellát, a La madrét (Az anya) dolgozná fel (érdekesség, hogy ez volt az RCN csatorna első önálló sorozata), melyben egy negyvenes anya hosszú évek után elválik férjétől, és ebben a nehéz helyzetben kell öt gyermekéről gondoskodnia, miközben egy özvegy férfi személyében új szerelemre talál. A sorozatnak 2000-ben már készült egy aztecás változata is Angélica Aragónnal a főszerepben, a Todo por amor, mely a gyártó sikeresebb novellái közé tartozik. Már meg is indultak a találgatások a fórumokon, hogy melyik idősebb színésznőnek lenne testhezálló anyaszerepben visszatérnie a főműsoridőbe, a tippek skálája igencsak széles Verónica Castrótól Adela Noriegáig.
  • Mejía neje, Nathalie Lartilleux egy 1981-es venezuelai történetet szemelt ki, melynek eredeti címe María Fernanda, és melyről kiderült, hogy több újrája is készült azóta, többek között a kolumbiai Pasiones secretas (1993) Ruddy Rodríguezzel ill. a 2004-es, telemundós Prisionera Gabriela Spanic-kal. Az eredeti történetben egy nőt gyilkosság miatt börtönbe zárnak, majd mikor kiengedik, megpróbálja visszakapni a lányát, akit nővére nevel, illetve beleszeret annak a férfinak a testvérébe, akit ő maga ölt meg. Fontos megjegyezni, hogy az új novella nem a Prisionera remake-je lesz, a producer ugyanis az eredeti, ’81-es novella forgatókönyvét fogja adaptálni. Vezető írónak Lartilleux valószínűleg Alberto Gómezt, a Mar de amor íróját fogja felkérni, a sorozat pedig minden bizonnyal az Un refugio para el amort váltja majd a jövő év második felében.
  • Nicandro Díaz elállt a La hija del mariachi-feldolgozástól, miután Fernando Gaitán, a történet írója meggyőzte, hogy mivel a sztori egy Kolumbiába szökött mexikóiról szól, értelmetlen lenne ugyanezt Mexikóban leforgatni. Díaz és írónője, Kary Fajer most így új történet után kell, hogy nézzenek, azt lehet tudni, hogy Fajer már elolvasta a Malparida sztoriját, de abszolút nem jött be neki, így most a találgatások szerint a szintén argentin Los herederos de una venganza került a listájuk első helyére. Azonban ha Díaz nem talál hamar történetet, előfordulhat, hogy Mejía beelőz, és ő követi Angelli Nesmát és az Abismo de pasión-t a főműsoridőben.
  • Így fog kinézni Jessica Coch, azaz a főgonosz az Un refugio para el amorban.
  • A Marimar negyedik ismétlése is tarolni tud nézettségben Brazíliában, ahol ez az SBT csatorna legnézettebb sorozata.
  • Ana Patricia Rojo (Esmeralda, Destilando amor) is a Telemundóhoz igazol, ahol a Caídas del cielo című új novella főgonosza lesz, melyet a Flor salvaje végeztével mutatnak be a csatornán.
  • A Televisa legnagyobb éves adománygyűjtő rendezvénye, a Teletón 2011-es kiadását Britney Spears fellépése nyitja, illetve Thalíáé zárja majd.
  • A pletykák szerint William Levy producerként is bemutatkozna jövőre, egy amerikai típusú széria pilotját készítené el, a részletekről egyelőre nincs infó.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Időtlen szerelem – ma finálé! Pokolba a szépfiúkkal! – emlékeztető

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum