Gabriela Spanic üzenete a magyaroknak

2011/11/28 at 15:54 Hozzászólás

Gabriela Spanic két héttel ezelőtti látogatása után twitter-profilján üzent nekünk magyaroknak, most ezeket az üzeneteket fordítottam le nektek, valamint a tovább után azt a (kissé Gaby sajtósai által kikozmetikázott) cikket is elolvashatjátok, mely a színésznő hivatalos honlapjára került fel  magyarországi útjáról. Mindezt pedig a fenti, Gaby itthon is látott sorozataiból készült montázs illusztrálja, ahogy azt a Kérdezz-felelek oldalon ígértem.

Gaby twitter-üzenete:

“Köszönöm Magyarország, hogy ennyi szeretetet kaptam tőletek élőben is, a szívemben őrzöm ennek az utazásnak az emlékét, mert kitörölhetetlen nyomot hagytatok bennem. Az ilyen pillanatok miatt mondja az ember: megérte 23 évig dolgozni. Az égiek és a szentek áldását kérem az országotokra! Sajnos  lehetetlen volt mindenkinek autogramot adni, de örökké megőrizlek benneteket a szívemben. Ezt az utazást Isten küldte nekem, hogy mindazok után, ami velem történt, erőt adjon a továbblépésre. Köszönöm, Magyarország! Imádlak titeket!”

A sajtóközlemény Gaby hivatalos oldalán:

Gaby Spanic – egy igazi császárnő Magyarországon

Attól a perctől kezdve, hogy megérkezett Magyarországra, Gaby hatalmas felindulást váltott ki rajongóiból. Mikor leszállt a gépe a Ferihegy Nemzetközi Repülőtéren, Budapest városa már nem volt ugyanaz.

Bár semmilyen adó nem adta meg a pontos időpontját, hogy mikor érkezik Gaby repülője, számtalan magyar várta már délután 5 órától virágokkal, transzparensekkel és mindenféle ajándékkal, melyekkel elkényeztették a színésznőt. Gaby csodálóinak sokasága még a biztonságiakat is meglepte.

Gaby sikere Magyarországon akkora, hogy a magyarok spanyolul beszéltek hozzá, hogy még kényelmesebben érezze magát. Jelenleg Magyarországon Gabynak hat sorozatát vetítik, köztük az Emperatrizt (az első Magyarországon is vetített Azteca-sorozatot), a La usurpadorát (nyolcadik alkalommal), a La venganzát és a Tierra de pasionest.

Ottartózkodása alatt vacsorát is adtak Gaby tiszteletére, ahol énekeltek is neki, és ajándékokat is kapott, többek között egy pónilovat és egy magyar kiskutyát. Budapesti haltenyésztők egy halat is adtak neki, hogy megkeresztelje, ugyanis a magyar hagyományok szerint ez szerencsét hoz. Gaby Gabónak keresztelte a halat.

Hogy megpróbálja viszonozni a sok szeretetet, amit a magyaroktól kapott, elutazása előtt Gaby emberek ezrei előtt lépett fel, hogy együtt elénekeljék a dalait és ismét meglepte a rendezvény szervezőit, akkora volt a tömeg a koncerten, valamint az utána rendezett autogramosztáson.

Az utazás tehát kirobbanó siker volt, és újabb bizonyságát adta, mennyire is szeretik az emberek a színésznőt, akit mi a telenovellák királynőjének tartunk.

Entry filed under: Egyéb. Tags: , , , .

Hírek – 2011. november 26. Időtlen szerelem – ma finálé!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum