Hírek – 2011. november 26.

2011/11/26 at 01:08 Hozzászólás

  • Bár még jócskán az előkészületi fázisban van csak Nicandro Díaz legújabb novellája, a kolumbiai La hija del mariachi remake-je, máris kiszivárgott, hogy a producer novellája főszerepeire William Levy-t (Cuidado con el ángel) és Danna Garcíát (La traición) kívánja megszerezni, előbbi már Díaz irodájában is járt. Nicandro és vezető írója, Kary Fajer a napokban utaztak Kolumbiába, hogy az eredeti történet szerzőjével, Fernando Gaitánnal tárgyaljanak a sztorin megejtendő változásokról. Nem csoda egyébként, hogy ennek az írónak egy újabb novellájára esett a mexikóiak választása, hiszen Gaitánnak már szám szerint három bombasztikus sikerű sorozatot köszönhet a Televisa (La fea más bella, Destilando amor, Hasta que el dinero nos separe). A La hija del mariachi (A mariachi lánya) egy gazdag mexikói ficsúrról szól, aki szülei révén alvilági ügyletekbe keveredik, ezért Kolumbiába kell szöknie az Interpol elől. Itt ismerkedik meg Rosarióval, a gyönyörű ranchera-énekessel, aki úgy bújtatja el, hogy beszervezi a fiút is énekelni a mexikói bárba, ahol dolgozik, ám az nem meri neki bevallani valódi származását. A két főhősjelölttel egyébként csak annyi a gond, hogy egyikük sem igazán jeleskedik az éneklésben, pedig a zene ennek a novellának igencsak központi részét képezi. Az új sorozat elméletileg az Abismo de pasión után következne a főműsoridőben.
  • Ha minden jól megy, március 5-én rajtol a Lidia de amor, azaz a Silvia Navarro és Cristian de la Fuente nevével fémjelzett új Carlos Moreno-sorozat a 19:00-s sávban,  melyről az is kiderült, hogy a De pura sangre c. sorozatból csak nagyon kevés elemet vesz át, és azt is nagyon szabadon, így gyakorlatilag egy szinte teljesen eredeti novellát kapunk az alkotóktól, hurrá. A cím egyébként még nem végleges. A sorozat forgatása január 3-án indul Querétaro államban, ahol többek között a La otra is játszódott, a főcímdalt pedig Alejandro Fernández vagy Alejandro Sanz is énekelheti, noha többen megesküsznek rá, hogy a producer már kiválasztotta Laura Pausininek ezt a dalát, hogy ez nyissa majd az epizódokat.
  • A Miss XV, Pedro Damián új juvenil sorozata is előreláthatólag csak 2012 márciusában kerül majd képernyőre, de még nem végleges, hogy melyik csatornán.
  • Az Amorcito corazón Daniel Arenas nyilatkozata szerint jövő év márciusában-áprilisában érhet véget, azt azonban még nem tudni, milyen produkció váltja. A legesélyesebb Roberto Gómez Fernández Malparida-feldolgozása.
  • Aleida Nunez (Cuando me enamoro) egy kettős személyiségű gonosz nőt alakít majd az Un refugio para el amorban.
  • Carlos Romero, Delia Fiallo elkötelezett mexikói feldolgozója jelenleg a kubai írónő Emilia című, meglepő módon egy megerőszakolásból születő szerelemről szóló történetét adaptálja, de még nem tudni, hogy melyik lesz az a producer, aki képernyőre viszi az alkotást. Nathalie Lartilleux logikus lenne, ő azonban a Cuidado con el ángel után összerúgta a port az íróval, aki megfogadta, hogy soha többé nem akar Salvador Mejía feleségével dolgozni. Romero egyébként az Emilia főszereplőinek Marlene Favelát és Fernando Carrillót álmodta meg… meglátjuk.
  • Pedro Almodóvar-t arról kérdezték, milyen mexikói színésznőkkel dolgozna szívesen, a spanyol filmrendező pedig María Rojót, Patricia Reyes Spíndolát és Verónica Castrót nevezte meg, mint titkos favoritjait.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

La Pola – premier ma a tv2-n! Gabriela Spanic üzenete a magyaroknak

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum