“Abismo de Pasión” – ma megvolt a claquetazo

2011/11/15 at 01:05 Hozzászólás

A claquetazo pedig ugyebár az első sajtónyilvános felvételt jelenti, ami ebben az esetben ki is merült abban, hogy az Hoy című reggeli műsorban élőben kapcsolták Méridát, ahol Angelli Nesma és csapata hivatalosan is elsütötték a csapót, noha már hetek óta forgatják az 1996-os év legjobb telenovellájának választott Canaveral de pasiones feldolgozását, az Abismo de pasión-t (Mélységes szenvedély).

Miután Angelli Nesma elsztorizta, hogy esett a választása erre a történetre (a főnökség utasította, hogy keressen valami keményebbet, mikor bejelentkezett a hétórás sávba egy új novella tervével), a színészek személyesen is nyilatkoztak az új novella ígérte izgalmakról. Kitértek arra is, hogy az eltelt tizenöt év alatt sok minden megváltozott Mexikóban és a társadalomban egyaránt, erre is megpróbálnak majd reflektálni a történetben. A csípőspaprika-termelés mint téma továbbra is a sorozat egyik legérdekesebb színfoltjának ígérkezik.

Alant találtok két remek videót, az egyik a már említett Hoy című műsor idevágó része, melyben a jópofizásnál jóval érdekesebbek az első részekből bevágott jelenetek  – többek között Ludwika Paletával és César Évorával. A másik videó egyenesen Méridából érkezett, melyben többek között a főgonosz alakító, és magassarkú-viselés áldozatának esett Sabine Moussier mesél egy csúnya lábficamról, melyet egy jelenet közben szerzett, valamint elhangzik az eddigi legbölcsebb komment evör a Televisa idősávjairól, mégpedig Alejandro Camacho szájából, melynek lényege: akkor vagy igazán főműsoridőben, ha a főműsoridőhöz méltó alakítást nyújtasz akármelyik sávban.

Felzárkóztatásképp, a sorozatban a következő arcokkal biztosan találkozhatunk majd: Angelique Boyer, David Zepeda, Mark Tacher, Livia Brito, Sabine Moussier, Alejandro Camacho, Blanca Guerra, Eric del Castillo, Raquel Olmedo, Isaura Espinoza, Nailea Norvind, Eugenia Cauduro, Francisco Gattorno, Salvador Zerboni, Altair Jarabo, René Casados, Alexis Ayala, César Évora, Ludwika Paleta, Vanessa Arias, Adriano Zendejas, Sergio Mayer és felesége, Issabela Camil, a sorozat legújabb belépője, aki Mark Tacher édesanyja lesz. Ugye hogy érdemes lesz Angelli-n tartani a fél szemünket?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Gyilkos nők – ami holnap jön “Por ella soy Eva” – megkezdődtek a forgatások

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum