Hírek – 2011. november 4.

2011/11/04 at 18:23 Hozzászólás

  • Már biztos, hogy Silvia Navarro játszhatja el a női főszerepet Carlos Moreno, azaz az Időtlen szerelem producerének új sorozatában, a Lidia de amorban, mely a De pura sangre ill. Martha Carrillo és Cristina García egy eredeti történetének, a Luna negrának összemosása lesz. Sőt az alkotók szerint a történetben több lesz az eredeti elem, mint az újrahasznosított. Moreno kizárta, hogy Navarro újra Juan Soler partnere legyen, ellenben Sebastián Rulli (Rubí) és Cristian de la Fuente (Corazón salvaje) is esélyesek a férfi főhős szerepére. Silvián kívül biztos szereplő a sorozatban César Évora, illetve Leticia Calderón és René Strickler is, utóbbi kettő negatív szerepben fog visszatérni.
  • La que no podía amar: mivel Jorge Salinas még mindig nem tért vissza a forgatásra, és november 9-én megy adásba az utolsó jelenet, melyet a színész leforgatott, a produkció tanácstalan abban a tekintetben, hogy hogyan pótolják a színészt. Már leforgattak pár jelenetet, ahol a szereplők Rogeliót keresik, aki rejtélyes módon eltűnik, de remélik, hogy ezt a megoldást csak végszükség esetén kell bevetni.
  • A pletykák szerint Bianca Marroquín és Lucía Méndez konfliktusai az Esperanza del corazónban átlépték a történet határait, és a való életben sem állhatják egymást. A novella egy másik történetszála ugyancsak újjászületett a valóságban: Alejandro Speitzer és Samadhi a forgatáson kívül is egy párt alkotnak.
  • Az Abismo de pasión a tervek szerint 125 részes lesz, és siker esetén sem tervezik meghosszabbítani.
  • Angelli Nesma sorozatát Nicandro Díaz La hija de mariachi-feldolgozása követi majd a főműsoridőben, a novellát Mexikóban és Kolumbiában forgatják majd, a pletykák szerint pedig a producer a főszerepre szeretné visszacsábítani a Televisa-stúdiókba Allisson Lozz-t.
  • Maite Perroni vendégszerepelhet az Una familia con suerte fináléjában, melyet Juan Osorio egy stadionból közvetített élő adásként álmodott meg. A sorozat az év végén speciális karácsonyi ill. szilveszteri epizódokat is kap majd.
  • A brazil SBT adó remake-et forgat az itthon Hajrá, skacok! címmel bemutatott, gyerekeknek szóló Vivan los ninos eredetijéből, a Carruselből.
  • Megkezdődtek az Univisión Studios legújabb nagy dobásának, a Talismánnak a felvételei, melynek főhősei Blanca Soto (Eva Luna) és Rafael Novoa (Manana es para siempre) lesznek, rajtuk kívül pedig gonoszként visszatér a novellában Marcela Mar (Pura sangre), Aarón Díaz (Teresa) és a rég nem látott Karyme Lozano (El manatial) is.
  • 70 éves korában, tüdőrákban elhunyt Rosángela Balbó, olasz származású mexikói színésznő, akit mi magyarok is jó pár telenovellában láthattunk, többek között az Ángelában, a Sebzett szívekben, a Candy-ben, A szerelem tengerében vagy a Vad szívben. A betegséget tavaly diagnosztizálták a bal tüdejében, melyből sikeresen kigyógyult, ám nem sokkal később a rák a jobb tüdejét is megtámadta. Nyugodjék békében.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Esperanza – november 22-től a Story4-en! Gabriela Spanic Magyarországon – további részletek

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum