Gabriela Spanic Magyarországon – további részletek

2011/11/04 at 19:11 Hozzászólás

Kicsivel több, mint egy hét múlva Gabriela Spanic megérkezik Magyarországra, hogy találkozzon rajongóival és promózza legújabb telenovelláit, köztük a Cool Tv-n futó Emperatrizt, illetve a Sorozat+-on hamarosan rajtoló La venganzát. A színésznő látogatásáról az alábbi részletek derültek ki a legutóbbi cikk óta:

  • Gabriela november 13-án, vasárnap este 18:20-kor érkezik a Liszt Ferenc repülőtér 2A termináljára, ahol lehetőség lesz vele találkozni és köszönteni az országban. A színésznő november 19-én, szombat reggel utazik haza, tehát majdnem egy hétig lesz majd a vendégünk.
  • A színésznő szerepel majd a legfontosabb magazin- és interjúműsorokban (itt gondolom a Fókuszra illetve a Reflektor magazinra kell gondolni), valamint különböző újságoknak is ad interjúkat. Gabriela meglátogatja a Barátok közt felvételeit is.
  • A rajongóknak csak a repülőtéren, illetve a november 17-én, 17:30-kor a Köki Terminál Bevásárlóközpontban megrendezésre kerülő közönségtalálkozón lesz lehetőségük találkozni a színésznővel, ez utóbbin azonban közös fénykép készítésére és autogram-szerzésre is lesz lehetőség, valamint Gaby énekelni is fog a rajongóknak. A rendezvény ingyenes. Egy szerencsés rajongó  pedig még több időt tölthet kettesben a sztárral, csupán az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolnia (a videó feltöltéséért köszönet nickjovid-nek).

És egy kis adalék a témához: a Kérdezz-felelek oldalunk egyik szerencsés olvasója összefutott a nálunk vakációzó Arturo Penichével (Sonadoras, La intrusa) a napokban a budai várban, így ha nyitott szemmel jártok a főváros turisztikai látványosságainál, lehet, hogy ti is elcsíphetitek!

Entry filed under: Egyéb. Tags: , , , .

Hírek – 2011. november 4. Gyilkos nők – ami hétfőn jön

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum