Hírek – 2011. október 28.

2011/10/28 at 22:56 Hozzászólás

  • Jessica Coch, az Időtlen szerelem Robertája tör majd borsot Zuria Vega és Gabriel Soto orra alá az Un refugio para el amorban, a színésznő saját twitter-profilján maga jelentette be a hírt pár órája. Kiderült az is, hogy a sorozat főhősnőjét, tehát Zuria karakterét Lucianának hívják majd, a sorozatot pedig többek között Chihuahuában és San Luis Potosí-ban forgatják majd.
  • Elizabeth Álvarez, Jorge Salinas újdonsült neje kamerák elé állt, és közölte az örömhírt, miszerint Jorge már jobban van, gyorsan lábadozik, és alig várja, hogy visszatérhessen a munkába. Következésképp úgy néz ki, hogy karakterét nem kell kiírni még ideiglenesen sem a La que no podía amarból, mert a produkció kellően nagy mennyiségű epizódot forgatott már le előre, így van idő átvariálni a felvételek sorrendjét, és meg tudják várni Jorgét a jelenetei forgatásával.
  • Lidia de amor: Carlos Moreno új bikatenyésztős sorozatáról kiderült, hogy két történet összemosása lesz, az egyik a már korábban is forgalomban lévő De pura sangre, a másik pedig az egyik írónő, Cristina García eredeti sztorija, amelynek címe En los cuernos del amor (a novella egyik korábbi munkacíme). Jelen állás szerint a sorozatot januárban kezdenék el forgatni, hogy aztán márciusban a La que no podía amar helyébe léphessen.
  • Manuel Ojeda (Julieta) is csatlakozik Rosy Ocampo En los tacones de Eva-feldolgozásához, mégpedig Leticia Perdigón férjeként, azaz elméletileg ő lesz Lucero apja a sorozatban.
  • Dos hogares: kiderült, hogy Emilio Larrosa a közönséggel szavaztatja majd meg, mi legyen Angélica (Anahí) sorsa a történet végén, azaz Ricardo (Sergio Goyri) vagy Santiago (Carlos Ponce) mellett találjon-e rá a boldogság, a harmadik opció pedig az, hogy a főhősnő maradjon egyedül.
  • Esperanza del corazón: egy énekes epizódszerepben Sandra Echeverría is tiszteletét teszi nemsokára a sorozatban, Mane de la Parrával lesznek közös jeleneteik. Valamint kiderült, milyen nagy fordulattal kívánják a készítők visszanyerni a nézők rokonszenvét, a kíváncsiak jelöljék ki a kifehérített spoileres információt: a történetbe visszatér a főhősnő, Ángela (Bianca Marroquín) halottnak hitt férje, akit Agustín Arana alakít.
  • Ana Layevska (Kedves ellenség), aki nemrég fejezte be szereplését a telemundós Mi corazón insistében, szívesen visszatérne a Televisához, nem csoda, hiszen bár negatív karakterei pozitív kritikákat kaptak, mindkét sorozat, amiben idegenlégiósként szerepelt, a Telemundo történetének legnagyobb bukásai közé tartozik.
  • A Premios Social Media elnevezésű díjátadón, ahol az interneten legnagyobb befolyással bíró sztárokat díjazták, Anahí (Kettős élet) lett a befutó a legbefolyásosabb női közszereplő kategóriában, a férfiak között pedig Jaime Camil (Candy) diadalmaskodott.
  • Delia Fiallo, aki többek között az Esmeralda vagy a Titkok és szerelmek eredeti történetét írta, összefoglaló könyvet tervez kiadni az összes általa írt telenovelláról illetve saját életéről.
  • Nemsokára Horvátországban is bemutatják a Rosalindát, déli szomszédaink tizenhárom évet vártak Thalía sorozatára, ugyanis mikor 2000 körül levetítették volna náluk a novellát, az illetékes csatorna az utolsó pillanatban mégis inkább egy másik Fernando Carrillo-sorozat, a Sebzett szívek mellett döntött.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Gyilkos nők – ami hétfőn jön Telenovella-kisszótár kezdőknek és haladóknak #4

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum