Hírek – 2011. október 21.

2011/10/21 at 08:05 Hozzászólás

 • Az Un refugio para el amor főszerepére az alábbi színésznők esélyesek: Zuria Vega (ő indul a legnagyobb előnnyel), Ariadne Díaz (oldalt egy kép róla a válogatáson), Dulce María, Esther Lanuza, María Elisa Camargo illetve Laura Carmine.
 • Mégsem az 1984-es La traición-t, hanem a 2006-os, kolumbiai La hija del mariachi (A mariachi lánya) című novellát dolgozza fel jövőre Nicandro Díaz, és a jelek szerint Roberto Gómez Fernández is elállt a Primera dama feldolgozásától, ehelyett ő az argentin Malparida, egy stílusában a Rubíra vagy a Teresára hasonlító sorozat feldolgozását készíti majd el.
 • A Canaveral de pasiones 2012-es remake-jének fő témája az eredeti cukornád-termesztéssel szemben ezúttal a chilipaprika lesz, és ennek megfelelően keresnek majd címet is a novellának. Korábban a virágok adták volna a sorozat alapmotívumát, ezért is merült fel az A flor de piel munkacím is. Időközben biztossá vált a sorozatban René Casados szereplése, valamint minden jel arra mutat, hogy a gonosz Dinorah-t Nailea Norvind fogja alakítani. Alejandro Camacho is a sorozatban lesz, aki a stáblistában máris ki akarja sajátítani magának a legelső helyet, valamint aki valószínűleg Angelique Boyer apját játssza majd, az ezt a karaktert az eredeti felállás szerint játszó Alexis Ayala pedig így a gonosz intéző szerepébe került. A novella forgatása egyébként már elindult, egyelőre a történetnek azt a részét veszik fel, ahol a főhősök még gyerekek.
 • Új munkacíme van Carlos Moreno új történetének, a De pura sangre-feldolgozásnak is, ezentúl Lidia de amor (Szerelmi viadal) címen fut a sztori, melyből Martha Carrillo és Cristina García eddig hatvan epizóddal készült el. A legújabb hírek szerint ebben a sorozatban Silvia Navarrónak szánják a producerek a főhősnő szerepét, partnere pedig Sebastián Rulli is lehet.
 • November 11-én hozzák nyilvánosságra, hogy végül kik is lesznek az En los tacones de Eva, Rosy Ocampo új novellájának főszereplői. Lucero továbbra is esélyes a női főszerepre, Jesús Ochoa (Para volver a amar) pedig újabb biztos szereplő a stábban.
 • Miután többször is hevesen összeszólalkozott Daniela Castróval, Alicia Machado karakterét, Candeleriát kiírják az Una familia con suertéből, a napokban forgatják le az általa alakított szereplő távozását a történetből. A sorozathoz ellenben csatlakozik Pablo Montero, aki majd egy esküvői jelenetben adja elő az Ave Maríát, kifejezvén ezzel, hogy közte és Juan Osorio (a producer) között nincs nézeteltérés amiatt, hogy annak idején Montero visszamondott egy szerepet a sorozatban a Triunfo del amor kedvéért.
 • A Dos hogares eddigi rossz nézettségi eredményeit a készítők a történet legnagyobb titkainak feltárásával próbálják meg feljebb tornázni, ezen a héten lehullt a lepel a főbb szereplők féltve őrzött titkairól. A sorozatot mindezek ellenére az USA-beli Univisión egy délutáni műsorsávban fogja bemutatni.
 • Fabiola Campomanes gonosz karaktere, Manuela a napokban csatlakozott az Amorcito corazón történetéhez.
 • César Évora elméletileg Angelli Nesma és Carlos Moreno új novellájában is szerepet fog vállalni.
 • Itt meghallgatható a múltkor emlegetett Thalía-Michael Bublé karácsonyi duett teljes verziója.
 • Marc Cherry, a Született feleségek ötletgazdája állítólag megvette az amerikai ABC csatorna számára az egy évadot megélt Televisa-széria, az Ellas son la alegría del hogar (Ők az otthon vidámsága) fedolgozási jogait, az amerikai változatban négy Beverly Hillsben dolgozó, latin-amerikai bevándorló takarítónő életébe nyerhetünk betekintést, ha nyélbe ütik a projektet. A kíváncsiaknak íme egy trailer a latin verzióból.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Rafaela” – a főcímdal Rosalinda – tizenegyedszerre is, november 10-től a Story5-ön!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum