Hírek – 2011. október 15.

2011/10/15 at 15:35 Hozzászólás

  • Íme egy újabb (szerintem továbbra is borzalmas) logótervezet az Un refugio para el amorhoz, melynek a héten tovább folytatódtak a castingjai: egy újabb biztos szereplőt köszönthetünk a novellában Roberto Blandón (Mi pecado) személyében, aki a sztoriban Gabriel Soto apját ill. Laura Flores férjét fogja majd alakítani. Soto húgának, a lázadó Hannának a szerepére meghallgatták többek között Cristina Obregónt (Soy tu duena), Ilean Almaguert (Rafaela) és Mariana van Rankint (Llena de amor) is, itt képeket is lehet nézegetni a válogatásról.  Sotónak fiútestvére is lesz a történetben, erre a szerepre Jauma Mateu nevét emlegetik, aki a La fuerza del destinóban is szerepelt már vele. A női főszerepre ismét három fő esélyest emlegetnek, egyikük a már régóta versenyben lévő Zuria Vega, a másik A szerelem nevében-ből ismert Zoraida Gómez, aki állítólag remekül szerepelt a meghallgatáson, a harmadik opció pedig a színészként egyelőre ismeretlen guatemalai modell-énekesnő, Esther Lanuza (a képen), aki mellett az szól, hogy friss húsként remek ugródeszka lenne neki egy Delia Fiallo-történet.
  • Ludwika Paleta (Amigas y rivales) csatlakozik a Canaveral de pasiones-remake szereposztásához, ő játssza majd Angelique Boyer karakterének anyját, aki tíz rész után távozik is a történetből. Az övén kívül a következő biztos nevek derültek ki egy rádióműsorból: Alejandro Camacho, Blanca Guerra, Altair Jarabo, Alexis Ayala, Eric del Castillo, Alberto Agnesi, Eugenia Cauduro, Raquel Olmedo, Isaura Espinoza, Dacia González, Vanessa Arias és Sergio Mayer. Sajnos Dinorah megszemélyesítőjéről még mindig nincs hír, nem tudni, hogy a neve a fentiek között van-e vagy még mindig keresik. A forgatás a jövő héten indul, és elméletileg addigra végleges címe is lesz a novellának.
  • Nicandro Díaz állítólag végre megtalálta azt a történetet, amellyel szívesen visszatérne, írónője, Kary Fajer pedig már meg is kapta a forgatókönyveket, csak a fejesek ámenjére várnak. A novella pedig nem más, mint az 1984-es, Ernesto Alonso által jegyzett La traición (Az árulás), mely egy azon kevés sorozatok közül, melyek TvyNovelas-díjat nyertek a ’80-as években, de még nem készült feldolgozásuk. A sorozatban egy korrupcióval telített falu életébe nyerhetünk betekintést, ahova négy év távollét után visszatér Antonia, akit ártatlanul küldtek börtönbe. A nő szerelmet, de fájdalmat és szenvedést is talál egy nős férfi karjaiban, akinek a sógora a kis falu kegyetlen és gátlástalan kiskirálya. Nicandro új novellája leghamarabb a Canaveral-remake kifutása után várható a főműsoridőben, ha addig Carla Estrada nem készülne el a saját sorozatával.
  • Rogelio és Ana Paula találkozása után a La que no podía amar ismét feltornázta a nézettségét 20 pont fölé, míg a Dos hogaresnek ezt a bűvös határt csak nem sikerül átlépnie.
  • A mexikói színházakban már több, mint tíz éve műsoron van Carmen Salinas  zenés produkciója, az Aventurera (Kalandornő), mely egy ’50-es évek-beli filmváltozaton alapuló musical, főszerepét pedig már olyan nagy nevek is eljátszhatták, mint Edith González, Itatí Cantoral, Maribel Guardia, Adriana Fonseca, Sabine Moussier, Paty Navidad vagy Lorena Rojas, jelenleg pedig épp Ninel Conde a soros. A legújabb tervek szerint a történetből minisorozat készülhet, a forgatókönyvet Liliana Abud írná, a főszerepre pedig a 2010-es Miss Universe, Ximena Navarrete a legesélyesebb.
  • A Venevisión legnézettebb sorozata jelenleg a La fuerza del destino, a csatorna saját gyártású novelláját, az El árbol de Gabrielt is megveri nézettségben.
  • Hat másik íróval karöltve Carla Estrada is társszerzője annak a könyvnek, ami a napokban jelenik meg Mexikóban, a címe pedig Telenovelas en México: nuestras íntimas extranas (azaz Telenovellák Mexikóban: furcsa barátaink), melyben mind a hét szerző egy-egy fejezetben fejti ki a véleményét a műfajról és a hozzá kötődő érzéseiről, Estrada kapta a producer szemszögét, de a sorozatain kívül saját életéről és tapasztalatairól is mesél a könyvben.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Vendégtoll: Ángela – én így látom (írta: Katinka) Igaz szerelem – magyar feliratos DVD-verzió

És te mit gondolsz?

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum