David Zepeda váltja Zuritát

2011/09/14 at 20:59 1 hozzászólás

Még alig hűlt ki a délután kirakott hír, máris kiderült, ki kerül a sebtiben lepattintott Sebastián Zurita helyére a Sólo tengo ojos para ti-ben:a producerek választása David Zepedára esett. A dolog rendkívül botrányos felhangokat kapott, és nem is csak azért, mert Jorge Eduardo Murguía már egyszer hasonló módon nyomta be utólag Zepedát egy főszerepbe. További részletek az ugrás után!

A Televisa-bennfentes, akinek az infói rendre beigazolódnak, például egyenesen azzal a pletykával hozakodott elő, miszerint maga Angelique Boyer, a készülő novella női főszereplője torpedózta meg Zurita szereplését, mégpedig azért, mert kényelmetlen lett volna neki volt barátjával újra szerelmeseket játszani (mint ismeretes, a két fiatal színész a Corazón salvaje és a Teresa forgatása között egy párt alkotott). Így hát Boyer suttyomban felkereste Murguíát, mivel tudta, hogy az ő szava dönt, és rajta keresztül gyakorolt nyomást Angelli Nesmára, hogy rakja ki Zurita szűrét így egy héttel a forgatások megkezdése előtt.

A színészváltás tehát eszerint a verzió szerint – a Teresát is megszégyenítő keverőgépnek bizonyuló – Boyer lelkén szárad, arról viszont nincs infó, hogy Zepedát ő kérte volna, vagy pedig Murguía választott a rendelkezésre álló színészek közül. Én ez utóbbi felé hajlanék, pláne ismerve a fejesek szimpátiáját Zepeda irányában, na meg neki az utóbbi években elég rendesen meg is ágyaztak a főműsoridőben a Sortilegióval ill. a Soy tu duenával.

Más kérdés, hogy Zepeda így megint a vádaskodások kereszttüzébe került, mivelhogy ez egy éven belül már a második alkalom, hogy egy színésztársa elől főszerepet happol el, még ha most nem is az ő szeszélyei a ludasak, hanem Angelique-éi (hiszen a La fuerza… főhőscseréje idején arról ment a susmus, hogy Zepeda csak akkor vállalta a sorozatot, ha a főhőst játszhatja el, Rosy Ocampo pedig mindenképp a novellában akarta tudni, így hát kicserélte Gabriel Sotóval a karaktereiket).

Amint kiderült, hogy Zepeda Nesmához szegődik, a La zulianita-remake is bajba került, Ignacio Sada ugyanis korábban már lepaktált Daviddal a novella főszerepéről. Most ő is új főhős után kajtat, a legerősebb jelölt pedig – a sors iróniája – Gabriel Soto (noha ő is már elígérkezett Ocampo új novellájába).

Mindenesetre a Boyer-Zepeda párosítás igazán ütősnek ígérkezik, még ha ilyen szennyes módon is állt össze a szereposztás, de nemzetközi szinten ez a két színész jelenleg garancia a sikerre. Sajnálom viszont, hogy nem tudjuk meg, milyen lett volna Sebastián Zurita ebben a szerintem igencsak neki való szerepben, azon kívül, hogy ilyen aljas módon elbántak vele a munkaadói.

Nesma így nyilatkozott a cseréről: “Sebastián egy remek ember, nagyon profi, azt hiszem, komoly jövő áll előtte. Tökéletesen megértem, hogy érezhet most, de nekem is valamilyen szinten védenem kell a sorozatomat, és azt adni a közönségnek, amire vágyik. Meg kellett hoznom ezt a döntést. Nagyon sok tényező befolyásolt, amikre nem térnék ki.”

Íme egy videó a tavalyi TvyNovelas-díjátadóról, ahol Boyer és Zepeda együtt adtak át egy díjat, szóval így fognak festeni egymás mellett:

Ti örültök a cserének?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“Dos Hogares” – történet, szereposztás Hírek – 2011. szeptember 16.

1 hozzászólás Add your own

  • […] IMPOSTORA A Telemundo nemrég leigazolta A szerelem nevében főhősét, a Televisa által kigolyózott Sebastian Zuritát, aki mellett Acapulco szépe, azaz Lisette Morelos lesz a női főhős. Ebben az […]

    Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum