Hírek – 2011. augusztus 25.

2011/08/25 at 01:08 Hozzászólás

  • Kiderült pár újabb részlet az A la luz del ángel történetéről: a sztoriban megismerhetjük Manuelt (Sebastián Rulli), a kíváncsi egyetemi tanárt, aki nagyapjához, Don Gregorióhoz (?) hasonlóan szenvedélyesen érdeklődik  Mexikó történelme és Antonieta Rivas Mercado, a XX. elejének egyik meghatározó személyisége iránt. Rajongását megosztja kedvesével, Victoriával (?), ám hamarosan rájönnek, hogy Antonieta közelebb áll kettejükhöz, mint gondolnák. A sorozat fő üzenete az, hogy a múlt terheit csak a megbocsátáson keresztül tudjuk leküzdeni, ehhez pedig az Antonieta életéből (illetve Kathryn S. Blair könyvéből) származó visszaemlékezések, jelenetek szolgálnak majd illusztrációként, de csak a sorozat mintegy harminc százalékában, a fő sodorvonalat a napjainkban játszódó eredeti szál fogja adni. A forgatókönyveken Cuauhtémoc Blanco, María del Carmen Pena, Víctor Manuel Medina, Carla Estrada, Rosana Curiel és Salvador Rizo dolgozik, és már a rendezők személye is biztos: egyikük Karina Duprez (A szerelem nevében és az Acapulco szépe direktora), a másik pedig Carlos García Agraz, aki többek között a Mujeres asesinas rendezőjeként is ismert. Estrada külföldi forgatási helyszíneket is ígér a sorozathoz. A novella szereposztásában már biztos René Strickler és Kika Edgar neve is, utóbbi ráadásul segédrendezőként is be fog mutatkozni a produkcióban.
  • Sólo tengo ojos para ti: Angelli Nesmánál is pörögnek az események, már biztos, hogy Livia Brito játssza majd Paty Navidad hajdani szerepét, tehát ő lesz a főhősnő legjobb barátnője, egyben szerelmi riválisa. Biztos immár Laura Flores szereplése is a sorozatban (itt lesz a fél Llena de amor-stáb), az értesülések szerint Angelique Boyer dadájának szerepében (az eredetiben Alma Delfina), Alexis Ayala karakteréről pedig kiderült, hogy Augustónak fogják hívni. Felröppentek olyan hírek is, hogy Azela Robinson saját magát remake-elné Dinorah szerepében, őszintén remélem, hogy ez kacsa. És sajnos az is kiderült, hogy Juan Soler nem fogja tudni eljátszani a neki szánt epizódszerepet, mivel egyrészt a forgatások ütköznének fivére esküvőjével, amelyen ott akar lenni, másrészt neje, Maki sem szeretné, ha a színész a forgatások miatt visszautazna Argentínából Mexikóba. A novella a tervek szerint a főműsoridőben mutatkozna be ősszel, a főcímdalát pedig Alex Sirvent is énekelheti.
  • Rosy Ocampo új munkacímen futtatja legújabb sorozatát, ezentúl En los tacones de Elena (Elena tűsarkúiban) címen szerepel a kolumbiai novella remake-je a hírekben. “Elena” szerepét Jaime Camil vagy Fernando Colunga kaphatja, Gabriel Soto pedig – igazolva korábbi gyanúimat – a főgonoszt fogja játszani.
  • Paulina Goto nyilatkozata szerint a Miss XV egy habkönnyű, családoknak és gyerekeknek szánt rózsanovella lesz, sok zenével és kevés erőszakkal, melyet valószínűleg a Televisa legújabb leánycsatornáján, a TiiN nevezetű, kifejezetten tinikinek szóló adón mutatnak majd be.
  • Juan Osorio kirúgta az Una familia con suerte jelenlegi írónőjét, Nora Alemán-t (többek között A vipera írója), akit akkor szerződtetett, mikor is a sikeres kezdés után a novella nézettsége csaknem tíz pontot zuhant. Mivel Alemán nem tudta feljebb tornászni a számokat, Osorio visszavette kezdeti íróit, Alejandro Pohlenz-et és Calú Gutiérrezt.
  • Bár a héten véget ér a Ni contigo ni sin ti, a benne szereplő színészek a gyér nézettség ellenére is elégedettek, hogy minőségi sorozatot tettek le az asztalra. Hát nem tudom.
  • Úgy néz ki, Eugenio Siller marad a Telemundónál: a szintén mexikói Litzy oldalán ő lehet az Una maid en Manhattan című sorozat főhőse, melyet jövőre mutatna be a csatorna.
  • A Telemundo másik legújabb produkciója a Dona Diabla című filmadaptáció lesz, melynek bosszúálló hősnőjére a producernek, Hugo León Ferrernek jelenleg öt opciója van: Verónica Castro, Victoria Ruffo, Cecilia Ross, Grecia Colmenares és Ana María Orozco. A miami stúdió láthatóan nagy nevet akar, de máris letett volna Adela Noriega, Lucero vagy Thalía alkalmazásáról?

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Amorcito Corazón” – egy új promó “Amorcito Corazón” – ilyen lesz a főcím

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum