Kétarcúvá válik ősszel a Zone Romantica

2011/08/22 at 22:57 Hozzászólás

Napokon belül ki fog derülni, milyen új telenovellák bemutatására számíthatunk a Zone Romanticán idén ősszel, annyit már biztosan tudni lehet, hogy – a már bevált műsorrendnek megfelelően – a kifutó Vad szív (Corazón salvaje) helyén október 13-án egy új televisás, A hét bűnt (Sete pecados) váltó Doktornők (Mulher) című minisorozat végeztével pedig október 17-én egy új globós sorozat premierje indul el a csatornán.

Habár a konkrét sorozatok címét még nem árulták el, a Zone Romantica lengyel nyelvű facebook-profilja már tett pár homályos utalást a leendő premierekre. A rejtélyes beharangozókban valami ilyesmi áll (amennyire a google fordító segítségével ki tudtam hámozni belőle valamit, ha valami ügyes lengyeles pontosabb fordítást tud hozni, álljon elő vele!):

“Októberben a Zone Romantica nézői duplán fognak látni.”

“A kettes szám – ez lesz a fontos idén ősszel a Zone Romanticán.”

“Vannak olyanok, akiknek mindenből kettő van: két arca, két neve, két otthona, szeretője vagy prioritása az életben. Mi pedig két új sorozatot mutatunk be októberben a Zone Romanticán.”

Sajnos nem tudni, hogy az idézetek a televisás vagy a globós premierre vannak-e kihegyezve, én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy mindkettőre, hiszen közel azonos időben fognak elindulni, így felesleges lenne az egyiket a másiknál jobban promózni. Ezen a vonalon haladva pedig valószínű, hogy a kettősség, a kettes szám, a kétarcúság mindkét új premier-sorozatban fontos szerepet fog kapni.

Az alábbiak már csak színtiszta találgatások, de a Globótól például a Duas caras (Két arc) című 2007-es, Brazíliában főműsoridőben sugárzott sorozat tűnik a legesélyesebbnek (trailer itt), melyben a brazil gazdagok és szegények világának kettősségén túl megismerünk egy pitiáner bűnözőt, aki miután elcsábít egy gazdag lányt, akinek megölte a szüleit, a pénzével lelépve új életet kezd új élettel, személyazonossággal és újjá műtött arccal. A sorozat, melyet A homok titkai rendezője jegyez, nemzetközileg is nagyon szépen szerepelt. A másik tippem a 2008-as A favorita (A kedvenc), ahol egy lánynak választania kell nevelőanyja illetve börtönviselt édesanyja között (trailer itt), a kettősség így erre az egyébként szintén nagyon sikeres novellára is ráhúzható.

Ami a Televisa-sávot illeti, evidensnek tűnhet a Dos hogares (Két otthon) premierje, ahol több szereplő is kettős életet él, beleérve a főhősnőt is, és amelyről annak idején meg is jelent egy cikkben, hogy megvette Magyarország, noha ez utóbbi infót abszolút nem szabad biztosnak venni, hiszen Emilio Larrosának kapóra jöhetett hencegni mindenféle valótlan eladási adatokkal novellája bukásszagú premierje után. Esélyes még a Las dos caras de Ana (Ana két arca is), Lucero Suárez 2006-os sorozata, ahol visszaköszönne a Kedves ellenség szinte teljes szereplőgárdája. Ebben a történetben Ana Layevska egy olyan lányt alakít, akinek új személyazonosságot kell felvennie, hogy bosszút állhasson anyja és testvére gyilkosain (bővebben a sztoriról itt).

Természetesen a fentieket nem kell készpénznek venni, de ezeket tartom a legerősebb jelölteknek. Mit szólnátok ezekhez a sorozatokhoz? Eszetekbe jut más, a kettősség témájához köthető sorozat a két gyártótól? Egyáltalán izgalmas lesz mindkét sávban egy hasonló történetet követni?

Induljon a találgatás, amint biztosat tudok a premierekről, megírom!

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Hírek – 2011. augusztus 19. “Sólo Tengo Ojos Para Ti” – alakul a szereposztás

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum