Hírek – 2011. augusztus 19.

2011/08/19 at 03:50 Hozzászólás

  • Úgy néz ki, Patricia Navidad (Ángela, Az ősforrás), Jaime Camil (Candy) és Gabriel Soto (Kedves ellenség) játszhatják el Rosy Ocampo En los tacones de Eva-feldolgozásában a központi szerelmi háromszöget, noha egyelőre hármójuk közül még csak Soto szereplése biztos, ő már a karaktere nevét is tudja, és valószínűleg a sorozat férfi főgonoszáról van szó, akárcsak a producer előző novellája, a La fuerza del destino esetében. Ha minden igaz, Soto Jaime Camillal fog versengeni a főhősnő kegyeiért, ez már a 2004-es Mujer de maderában is előfordult, ott Edith González volt mindkettejük vágyainak tárgya. Most Patricia Navidadért folyik majd a harc, akit imádok, és aki már számtalanszor tanúbizonyságot tett komikusi vénájáról, de a közvélemény szerint egy kicsit már idős a naiv, becsapott hősnő szerepére. A novella a jövő év elején váltja majd az Una familia con suertét a 20:00-s sávban. Nektek hogy tetszene ez a főhős-felállás?
  • David Zepedára záporoznak az ajánlatok a Televisánál, Carla Estrada csak nem tágít attól, hogy megszerezze magának a színészt az A la luz del ángel-be, Zepedának szánja ugyanis a múltbéli szál egyik férfi főhősének szerepét (ugyebár Antonietának több hódolója is volt, így itt a lovagoknak osztozniuk kell a rivaldafényen).
  • Sólo tengo ojos para ti: Angelli Nesma novellájához újabb biztos szereplő csatlakozik, mégpedig Raquel Olmedo (Mar de amor, Esmeralda) személyében. Még nem tudni, melyik szerepet kapta, én a falusi boszorkányként tudom elképzelni, de egyes hírek szerint ő lehet Josefina, ami nem lenne baj, ha már nem lett volna a Teresában is ő Angelique Boyer gonoszkodó anyósa, noha nagyon bírtam kettejük jeleneteit, de a Zurita-Boyer duplázás után ez már kicsit sok lenne.
  • Új szereplő az Esperanza del corazónban: Marco de Paolo egy pszichológust alakít majd, aki Lucía Méndez és Marisol del Olmo karaktereivel is viszonyba bonyolódik.
  • A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Espinoza Paz, hanem Chayanne adja majd elő az Amorcito corazón főcímdalát, amelyről ráadásul az is kiderült, ennek az azonos című, régi Pedro Infante-klasszikusnak a feldolgozása lesz.
  • Allisson Lozz (Pokolba a szépfiúkkal, A szerelem nevében) nagynénje megerősítette egy bulvárlapnak, hogy a színésznő, aki nemrég ünnepelte 19. születésnapját, két hónapos terhes. Kedvesével, a huszonkét éves Eliú-val fél éve házasodtak össze.
  • Karácsonykor jelenik meg Michael Bublé kanadai énekes lemeze, amelyen  egy Thalíával felvett duett is hallható lesz majd.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Candy – szeptember 1-től a Story5-ön! Kétarcúvá válik ősszel a Zone Romantica

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum