Hírek – 2011. augusztus 16.

2011/08/16 at 23:35 Hozzászólás

  • Nagy adag friss infót hoztam ma Angelli Nesma új novellájáról, melynek immár vadonatúj, hivatalosnak mondott címe is van: Sólo tengo ojos para ti. Magyarra ez körülbelül a következőképpen fordítható: A szemem csak téged lát, Számomra csak te létezel, Sosem néznék másra, stb.  Az új cím nekem bejön, végre valami szokatlan, amor-mentes név, még ha egyébként nem is túl sokatmondó. Időközben kiderült az is, hogy már biztos Angelique Boyer főszerepe, akit a sorozatban négy hosszú év után ismét szőke hajjal fogunk viszontlátni, valószínűleg így próbálják majd elhalványítani Teresa emlékét.  Angelique egy interjúban azt is kiemelte, hogy a történet rövid lesz (hurrá!), és kevés szereplővel, 15-20 állandó színésszel fognak csak dolgozni. A színésznőt az sem zavarja, hogy újra Sebastián Zurita lesz a párja, reméli, legalább olyan jó lesz köztük a munkakapcsolat, mint a Vad szív idejében.
  • További casting-hírek a Sólo tengo ojos para ti-ről: a mai hivatalos infók szerint a múltkori esmas-cikk tévedett, Juan Soler mégiscsak Zurita apja lesz, ellenben Angelique-nek is megvan pár a papája a történetben, mégpedig Alexis Ayala, akinek eredetileg a gonosz intéző szerepét szánták,  Fausto azonban már egy összetettebb karakter (végre, már herótom volt a gonosz Ayala-szerepektől). Daniela Castro is nyilatkozott, hogy nem fog tudni vendégszerepelni a novellában, de legalább akkora sikert kívánt az új generációnak, mint amekkorát az eredeti elért. Margarita szerepét, aki szintén csak az első részekben tűnik fel, Andrea Legarretának is felajánlották, ő azonban nem vállalta be, akárcsak Leticia Calderón, aki pedig gyermekeire hivatkozva dobta vissza a Josefina-karaktert (a fenébe). Jelenleg utóbbira Maribel Guardia (Nina de mi corazón) a legesélyesebb, noha neki Carla Estradától is van ajánlata, nála is gonoszat kellene játszani. Dinorah szerepére a favorit jelenleg Laisha Wilkins, és mivel nagyon nincs konkurenciája, szinte már borítékolható hogy ő lesz a végső befutó.
  • Carla Estrada is bejelentett ma egy biztos főhőst az A la luz del ángelben, Sebastián Rulliról van szó, aki a jelenlegi állás szerint Manuelt játssza majd, a jelenben játszódó szál férfi főhősét, azaz egy újságírót, aki szerelmével, Victoriával együtt a múltban és Antonieta Rivas Mercado életében próbál majd megoldást találni a jelen gondjaira. Estrada ezen kívül azt is megszellőztette, hogy már tudja, ki az a színésznő, akivel el akarja játszatni Antonietát, de nem árulja el, amíg nem biztos. Eddig 30 rész van megírva a történetből, így még valószínűbb, hogy a sorozat csak jövőre indul el (a forgatás meg novemberben), ez pedig egyre inkább afelé mutat, hogy az amúgy is rövid Sólo tengo ojos para ti a főműsoridőben fog képernyőre kerülni valamikor az ősszel.
  • A Miss XV hat főhőse, azaz Paulina Goto, Natasha Dupeyrón, Macarena Achaga (ő egy argentin újonc, ő lesz a gonosz “fekete hercegnő”), Jack Duarte, Yago Munoz és Eleazar Gómez lesznek az M15 nevű együttes tagjai, melynek életre hívásával valószínűleg egy újabb RBD-jelenség megteremtése Pedro Damián producer célja.
  • Espinoza Paz énekli majd az Amorcito corazón főcímdalát. Ilyen stílusú zenére készüljetek. Az énekes egyébként Lucero és Alejandro Sanz mellett hamarosan a La voz de México című éneklős reality mentoraként is bemutatkozik.
  • Korábban már írtam róla, hogy Estrada Silvia Navarróval és David Zepedával is szívesen dolgozna új sorozatában: most úgy néz ki, ez a páros valóban összekerülhet, csak éppen Carlos Morenónál, aki a hírek szerint kompletten lenyúlná a párost, azaz Zepedára is szívesen lecsapna a De pura sangre remake-jében.
  • Carlos de la Mota (Manana es para siempre) is járt Rosy Ocampónál castingon a La novia de los tacones rojos kapcsán, még nem tudni, főszereplőnek akarják-e, én nehezen tudnám elképzelni.
  • Lucy Orozco régóta elfekvőben lévő novella-terve, az Ángeles y alacranes egyelőre jegelve marad, ám friss infók szerint a producer egy újabb történetet vinne képernyőre jövőre. A Benemérita c. argentin kosztümös sorozatból forgatna remake-et, melyben a szabadságharc idején özvegyen maradt főhősnőnek (a szerepre a favorit Helena Rojo) kell minden erejét összeszednie, hogy egyben tartsa családját. A főgonosz a nő férjének exneje lesz, most éppen Ofelia Medina nevével dobálóznak, de Rebecca Jones is benne lehet a történetben, akárcsak Cristian de la Fuente, Nailea Norvind, vagy Yolanda Andrade. Mivel Orozco esetében sosem lehet biztosat mondani, ráadásul tuti, hogy a Televisa nem készítene egyszerre két történelmi sorozatot, egyelőre ne nagyon éljétek bele magatokat ebbe a projektbe.
  • Íme a latin-amerikai MTV új, juvenil telenovellájának, a Popland-nak a főcímdala, melyet Anahí ad elő, és ami nem mellesleg sok hasonlóságot mutat az argentin Lalola főcímdalával, nem meglepő, hiszen az azt jegyző Miranda együttes is közreműködött a felvételben.
  • Peren kívüli megegyezés született William Levy és aközött a tizenhét éves lány között, aki még idén januárban vádolta meg a színészt, hogy szexuálisan zaklatta. A lány 200 ezer dollárért visszavonta a vádakat.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Amorcito Corazón” – három új promó Ramona – szeptember 5-től a Story4-en!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum