Hírek – 2011. augusztus 12.

2011/08/12 at 11:33 Hozzászólás

  • Tovább folytatódik a találgatás az A la luz del ángel leendő főhőseit illetően, az aktuális pletyka most éppen az, hogy Carla Estrada szeretné, ha a napjainkban játszódó szál főhősei Silvia Navarro (Mindörökké szerelem) és David Zepeda (Kettős játszma) lennének, annál is inkább, mert előbbivel már nagyon régóta szeretne együtt dolgozni, utóbbiról pedig szép emlékeket őriz a Sortilegio kapcsán. Én személy szerint úgy látom, a jelenlegi válságos helyzetben hiteles játékuk és népszerűségük tekintetében Navarro és Zepeda a Televisa legnagyobb főhős-adujai, ennélfogva Estrada nagyon jó vásárt csinálna (az eladhatóságot nézve mindenképp), ha összeeresztené őket. Más kérdés, hogy ehhez valószínűleg Carlos Morenónak is lesz egy-két szava, aki mindenáron Silviával akarja eljátszatni következő remake-je, a De pura sangre-feldolgozás főszerepét. Estrada novellájának forgatása novemberben kezdődik. Ti megnéznétek egy közös Navarro-Zepeda sorozatot?
  • Augusztus 29-én indul az A flor de piel, az új Canaveral de pasiones-remake forgatása Angelli Nesma bábáskodása alatt. A sorozatról temérdek új infó van, így még ma várható róla egy külön poszt!
  • Emilio Larrosa saját maga jelentette be egy rádiónak adott interjúban, hogy a Dos hogares februárig fog tartani, és hogy a történeten eszközölt változtatások miatt a sorozat már most is a nézettségi listák első helyét foglalja el. Ehhez képest szerdán az Una familia con suerte és a La que no podía amar is jobban szerepeltek nála, hiszen csak nyomorúságos 15.6 pontot szedett össze aznap (szó se róla, a Una familia con suerte 17.8 pontja is már elég volt az első helyre).
  • Az elsöprő kritikai siker után a La que no podía amar nézettségben is kezd erőre kapni, eddigi legjobb eredménye már 17 pont felett van, reméljük, tovább emelkedik.
  • La novia de los tacones rojos: ez lenne Rosy Ocampo új komikus novellájának a címe, mely a kolumbiai En los tacones de Eva remake-je lesz, és amelyet az Una familia con suerte végeztével mutatnak be jövő tavasszal. A történetben egy gátlástalan üzletember (Jorge Enrique Abello) anyagi érdekből kihasznál egy lányt (Mónica Lopera), ám később kiderül, hogy őt magát is átverték és meg akarják ölni. Ez majdnem sikerül is, mindenki halottnak hiszi, ám ő visszatér, hogy leleplezze az ellenségeit, és hogy elérje, hogy a lány – akibe idő közben őszintén beleszeretett – megbocsásson neki. Mindezt azonban, hogy ne ismerjék fel, egy 50-es titkárnő álruhájában kénytelen végrehajtani. A férfi főhős szerepére eddig a legerősebb jelölt Jaime Camil, ami nem lenne meglepő, hiszen a La fea más bellában már sikeresen remake-elte kolumbiai kollégája játékát, de érdekes módon Fernando Colunga is járt a szereplőválogatáson, még ha kevés esély is van rá, hogy feladná főműsoridős karrierjét egy ilyen formabontó szerepért.
  • Esperanza del corazón: Lilia Aragón (Abrázame muy fuerte) és Ricardo Guerra (Para volver a amar) személyében új szereplők csatlakoznak Luis de Llano sorozatához, előbbi egy madame-ot fog játszani, aki sötét titkokat fed fel Lucía Méndez karakterének, Lucrecia Duprís-nek a múltjából.
  • Amorcito corazón: Lucero Suárez novellájának stábjához pedig Gerardo Murguía (Por tu amor) csatlakozik, aki a történetben Mariana Karr fiát játssza majd.
  • Itt megtekinthető az El Diez (A tizes) című új Televisa-széria teasere, melyben egy sztárfocista (Alfonso Herrera) munkahelyi és szerelmi hányattatásainak lehetünk szemtanúi.
  • Vese- és szívelégtelenség miatt hetvenkilenc éves korában elhunyt Guillermo Zarur mexikói színész, akit mi magyarok elsősorban a Kettős játszma Ezequiel-jeként ismerhettünk, de hamarosan a Teresában is feltűnik itthon, ez volt utolsó tévés munkája. Nyugodjék békében.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Esmeralda & Ramona – augusztus 29-től a Story4-en! Paula és Paulina – a befejező film: emlékeztető és kibeszélő

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum