Hírek – 2011. augusztus 7.

2011/08/07 at 21:44 Hozzászólás

  • A jelenleg a főműsoridőt érintő lehetséges forgatókönyvek közül az egyik az, hogy a Dos hogares végeztével Roberto Gómez Fernández, a tavalyi év legjobb novellájának választott Para volver a amar producere kapna lehetőséget a chilei Primera dama remake-jével 21:00-kor. A történet egy szegény, de ambiciózus lányról szól, aki szépségét és minden ravaszságát felhasználva eléri, hogy ő lehessen az elnök felesége, ám hamar rá kell döbbennie, hogy a first lady-szereppel gondjai korántsem oldódtak meg, sőt. Az izgalmas főhősnő-karakterre az eddigi kiszemeltek Maite Perroni (akivel a producer már a Para volver a amar-ban is szívesen dolgozott volna, de a neki szánt szerepet végül África Zavala kapta), a spanyol származású Elsa Pataky (akit többek között a Mujeres asesinas második évadából ismerhetnek a mexikóiak) és az ex-aztecás Claudia Álvarez, aki újabban minden projektnél esélyes névként merül fel. Drukkolok, hogy Maitét végre ismét megtalálja egy összetett főszerep, de Elsa is karizmatikus nő, Claudia játékáról meg nem tudok nyilatkozni, de a szépsége neki is vitathatatlan. Szerintetek ránézésre melyikük lenne az ideális számító elnökfeleség?
  • A flor de piel: Angelli Nesma hamarosan nekilát a Canaveral de pasiones feldolgozásának, így már javában zajlanak a szereplőválogatások. A történet fiatal főgonoszának szerepéért (tehát ha emlékeim nem csalnak, az eredetiben Marisol Santacruz kissé se íze-se bűze karakteréért)  három színésznő szállt eddig versenybe: Laisha Wilkins (La fuerza del destino), Livia Brito (Triunfo del amor) és Laura Carmine (Ni contigo ni sin ti). Tekintve, hogy Wilkins milyen lenyűgöző teljesítményt nyújtott gonoszként a La fuerza del destinóban, én neki drukkolok, ő tuti életet tudna lehelni Gina sablonos szerepébe is.
  • Ana Brenda twitterjén végre tisztázta a La que no podía amar ellentmondásos címének valódi jelentését: eszerint a címben szereplő nő nem a kifejezés alanya (tehát nem ő az, aki nem tudott szeretni), hanem a tárgya, így a fordítás helyesen A nő, akit nem tudtam szeretni, tehát valamelyik férfiszereplő (mondjuk Rogelio?) szájába adták a címként elhangzó “mondatot”. A félreértés oka az lehetett, hogy spanyolul mindkét fenti értelmezés így hangzik.
  • Október 3-án startol a Canal5-n a Miss XV, melyről Pedro Damián legutóbb azt állította, hogy semmi köze nem lesz a 1987-es Quinceanerához, csupán egy tizenöt éves lányokról szóló zenés szériát kell majd elképzelni. A műsorhoz tartozó popegyüttes neve pedig valószínűleg M15 (kiejtve Eme Quince) lesz.
  • Dos hogares: a pletykák szerint a novellára váró radikális változtatások egyike az lehet, hogy rövid úton megszabadulnak Laura León karakterétől.
  • Jelen állás szerint a Dos hogares 2012 februárjáig, az Una familia con suerte pedig egészen 2012 májusáig eltart majd.
  • Cuauhtémoc Blanco és María del Carmen Pena (Az ősforrás, a Julieta és az Ángela írói) – bár jelenleg Carla Estradának adaptálják az A la sombra del ángel című regényt – a hírek szerint ezzel párhuzamosan egy tartalék eredeti történeten is dolgoznak (ahogy erről már korábban is hírt adtam), melyet vagy akkor vinnének képernyőre, ha a kosztümös projekt zátonyra futna, vagy pedig ha ez utóbbi mégis megvalósul, akkor jövőre egy másik vállalkozó szellemű producerrel készítenék el. Bármi is lesz belőle, izgatottan várom.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Szavazz: Tekersz vagy sem? Univisión TLNovelas – csatornapromó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum