Hírek – 2011. augusztus 3.

2011/08/03 at 11:39 Hozzászólás

  • Egy kis nézettség: a La que no podía amar 17.2 ponttal startolt hétfőn, ami kissé harmatos az idősávjához képest, ironikus módon pontosan a Juro que te amo premierje óta nem volt ilyen alacsony egy első epizód nézettsége sem a 19:00-s sávban. Ennek ellenére a sorozat ígéretes lehet, a kezdés eseménydús volt, de sok múlik azon, hogy bontják ki a karaktereket a jövőben, sajnos eléggé érződik a novellán Salvador Garcini rendezési stílusa.  Itt meghallgathatjátok a teljes főcímdalt, amellyel önmagában semmi gond nincs, de még mindig tartom, hogy magához a novellához nagyon nem illik.
  • A La fuerza del destino vasárnapi fináléja 22.6 százalékpontot szedett össze, ami korrekt elköszönés volt (bár az eddigi hétvégi befejezések közül abszolút nem emelkedik ki, még ha a Triunfo del amornál többet is hozott), beleértve, hogy ez volt a teljes novella legjobb eredménye, átlagolt nézettsége szerint pedig a Cuando me enamoro után a második legnézettebb sorozat volt a sávjában az utóbbi öt évben. Bár talán a két órás lezárás kicsit vontatott volt, a történetet egy-két apróságtól eltekintve (Camilo sorsa) sikerült szépen lezárni, minden elismerésem az alkotóké.
  • En los cuernos del amor: Carlos Morenótól ismét egy kreatív feldolgozást várhatunk, új novellája, a De pura sangre remake-je az eredetijével ellentétben ugyanis nem a ló-, hanem a bikatenyésztés világába kalauzolja el a nézőket, köszönhetően valószínűleg a producer erős spanyol kötődéseinek.
  • A la luz del ángel: a legújabb hírek szerint Carla Estrada fasírtban van az íróival, a Blanco-Pena házaspárral, akik azért rágtak be a producerre, mert az rendszeresen visszadobja a novella kész epizódjait, mivel az idősík-váltások sokszor követhetetlenek és túl bonyolulttá tehetik a történet befogadását. Mindezek miatt a projekt állítólag újra veszélybe került, de amennyi hírverést csaptak köré eddig, kétlem, hogy innen visszatáncolnának.
  • Naponta lehet olvasni ellentmondásos híreket arról, hogy a Televisának mik a tervei a Dos hogares-szel, legutóbb még novemberi finálét terveztek neki, és mivel Estrada valószínűleg nem készült volna fel addigra a premierre, az is felmerült, hogy Angelli Nesma követhetné Larrosát a főműsoridőben a Canaveral de pasiones remake-jével. A mostani állás szerint azonban a Dos hogares – az Una familia con suertéhez hasonlóan – februárig fog futni, ami kész őrület, pláne ha nem sikerül feljebb tornázni a nézettséget. Arról még mindig nincs végleges döntés, hogy melyik új novella foglalja el a helyét, ha egyszer véget ér.
  • Leticia Perdigón a La fuerza del destino forgatásának befejezése után az Una familia con suertében vállal epizódszerepet.
  • A Telemundo a Doña Bárbara után egy újabb kultikus María Félix-filmet kíván telenovella-formában feldolgozni, a Doña Diablát (Ördögi nő), melyben egy becsapott asszony bosszúja áll a középpontban, aki csalódva a férfiakban nekiáll módszeresen kisemmizni őket. Mivel a csatornának legutóbbi nagy durranásánál (La reina del sur) is igencsak bejött egy ex-televisás főhősnő, most is nagyban gondolkoznak: szeretnék, ha az átlagos naiváktól merőben eltérő főszerepet egy olyan “nagyvad” játszaná el, mint Adela Noriega (akitől már rég várunk egy negatív szerepre), Lucero (akivel a Telemundo régóta akar dolgozni) vagy Thalía (akit most is kétlem, hogy érdekelne bármilyen novellás projekt).

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Amorcito Corazón” – az első teaser Szavazz: Tekersz vagy sem?

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum