“La que no Podía Amar” – poszter és kedvcsináló trailer

2011/07/31 at 11:27 Hozzászólás

A poszter sajnos meg sem közelíti kreativitásban a producer előző sorozata, a Teresa plakátjának színvonalát, de annyi mindenképp kiderül belőle, hogy a történet fő sodorvonala az Ana Paula (Ana Brenda) szívéért folytatott harc lesz a jó (José Ron), a rossz (Julián Gil) és a megkeseredett (Jorge Salinas) között. Susana González mondjuk még ráfért volna a képre, és arra is figyelhettek volna, hogy ne úgy tűnjön, mintha Salinas lovaglópálcája Julián Gil agyából állna ki.

A hétfőn induló sorozat történetéről többet is megtudtok a tovább után, ahol a trailert is megnézhetitek!


A videó és az eddig megjelent szinopszis alapján a La que no podía amar a következőkről fog szólni:

Ana Paula (Ana Brenda) egy kedves és szép fiatal lány, aki évekig ápolja beteg édesanyját, majd miután az meghal, testvérével, Luis-szal  (Osvaldo Benavides) együtt nagynénjük, Rosaura (Ana Bertha Espín) gyámsága alá kerülnek. Rosaura úgy érzi, unokaöccsének ill. -húgának felügyelete miatt nem voltak lehetőségei a szerelemben, így mikor a gyerekek felnőnek, azt szeretné elérni, hogy ők tartsák el, ezért súlyos betegnek tetteti magát. Ana Paula, akit egész életében beteg emberek vettek körül, úgy érzi, megtalálta a hivatását, és ápolónőnek kezd el tanulni.

Ana Paula megismerkedik a jóképű Gustavóval (José Ron), a fiatal mérnökkel, akivel hamarosan egymásba is szeretnek, ám kapcsolatukat Rosaura a fiú szegény származása miatt nem nézi jó szemmel. Hamarosan azonban más is beárnyékolja Ana Paula életét: öccse, Luis közvetve Ana Paula hibájából rendőrségi ügybe keveredik, és a családnak nincs elég pénze, hogy kihozhassák a börtönből. Ekkor azonban megjelenik a színen Bruno Rey (Julián Gil), a jómódú ügyvéd, aki felajánlja segítségét a lánynak és munkát ajánl neki főnöke, a milliomos Rogelio Montero (Jorge Salinas) birtokán. Brunónak egyébként nem is közömbös a lány, és ezt Rosaura is észreveszi, aki hamar el is kezdi szorgalmazni, hogy Ana Paula házasodjon össze a gazdag ügyvéddel.

A rettegett Rogelio Montero, akinél Ana Paula ápolónőként munkába áll, egy megkeseredett férfi, akit nem elég, hogy egykori menyasszonya, Vanessa (Mar Contreras) otthagyott az oltárnál, egy szörnyű baleset következményeképpen tolószékhez kötve éli az életét, és környezetében mindenkit megvet és megaláz a munkásaitól kezdve saját testvéréig, Cynthiáig (Susana González), akit lelki terrorral tart maga mellett. Egyedül kiskori dadája (Ana Martín) jelenlétét viseli el, de többnyire az ő tanácsaira sem hallgat.

Mikor azonban Ana Paula a birtokra érkezik, a férfi hosszú idő után először úgy érzi, felébrednek elrejtett érzelmei és bár kiállhatatlan modorával megkeseríti a lány életét, időközben menthetetlenül beleszeret. Nem is sejti, hogy a behízelgő modorú Bruno csak azért hozta a birtokra az ápolónőt, hogy rajta keresztül kicsalja Rogelio vagyonát, mivel annak idején a férfi birtoka Bruno családjának tulajdonában állt, melyet az ügyvéd mindenáron vissza akar szerezni.

Később még bonyolultabbá válik a helyzet, mikor Gustavo is Rogeliónak kezd el dolgozni, és így Ana Paulával is ismét munkakapcsolatba kerül. Bár még mindkettejükben erősen él a másik iránt érzett szerelem, Gustavo nem tudja megérteni, hogy Ana Paula hogy áldozhatja fel magát a családjáért, pláne, amikor kiderül, hogy Rogelio házasságot ajánl a lánynak, aki ezt szerettei nehéz anyagi helyzete miatt kénytelen elfogadni. Mindeközben visszatér Vanessa is, aki szintén Rogelio pénzére pályázik, és Cynthia is szemet vet Gustavóra, így úgy tűnik, a szerelmesek egyre távolabb kerülnek egymástól…

Saját véleményem a sztoriról az, hogy bővelkedik a jó karakterekben és ha jól megcsinálják, születhet belőle jó telenovella, de szerintem hiba volt kihagyni azt a szálat, hogy Rogelio megnyomorításához közvetlen köze van Ana Paula öccsének, mint az eredetiben, hiszen így az itt elég ködös pénzügyi indok miatt egy jól megfogható erkölcsi indíttatás is lett volna abban, hogy a főhősnő férjhez menjen a főgonoszhoz.

Aki egyébként nem is annyira gonosz, legalábbis azzal, hogy csináltak belőle egy hím Valentina Villalbát (még Ana Martínt is megkapta dadusnak), akit elhagytak az oltárnál és ezért dühösen csapkod a lovaglópálcájával a birtokán, gyakorlatilag főhősi státuszba került, és máris érdekesebb karakter, mint az elég sótlan szerepet játszó José Ron, a konkrét főgonoszság pedig eltolódott az ügyvéd (Julián Gil) irányába.

Kíváncsian várom a hétfői premiert, bár vannak fenntartásaim is, de ha a történet kibontása jól sikerül, még a nagyobb húzónevek hiánya sem lesz gond, és még az is előfordulhat, hogy egy esetleges nézettségi siker esetén helyet cserélhet a Dos hogares-szel, így José Alberto Castro sok-sok év után ismét visszakerülhet a főműsoridőbe.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Sandra Echeverría – La Fuerza del Destino (videóklip) Hírek – 2011. július 31.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum